בת זוג שודדת

מצב
הנושא נעול.
בת זוג שודדת

בת זוג שודדת

מזה 10 שנים חייתי עם בת זוג ונחשבנו לידועים בציבור. הכרתי את הגברת לאחר מות אישתי. בנותי התקשו לקבל בבית אישה חדשה ונוצרו לא מעט סכסוכים. כעת אני ובת הזוג החלטנו לפרק את החבילה וללכת איש איש לדרכו. נולדו לי נכדים שאינני בקשר איתם ומחיר זה כבד מנשוא. בת הזוג שלי הגיעה לקשר ללא רכוש. היא גרה בביתי ואני הייתי המפרנס היחיד בבית. כעת יש לה דרישות רבות על הרכוש שלי, שמין הסתם שייך גם לבנותי! לצערי לא יצרנו הסכם ממון כשהתחלנו לצאת.
מה ניתן לעשות כעת<?? היא שודדת אותי!

בת זוג שודדת

בת זוג שודדת

מזה 10 שנים חייתי עם בת זוג ונחשבנו לידועים בציבור. הכרתי את הגברת לאחר מות אישתי. בנותי התקשו לקבל בבית אישה חדשה ונוצרו לא מעט סכסוכים. כעת אני ובת הזוג החלטנו לפרק את החבילה וללכת איש איש לדרכו. נולדו לי נכדים שאינני בקשר איתם ומחיר זה כבד מנשוא. בת הזוג שלי הגיעה לקשר ללא רכוש. היא גרה בביתי ואני הייתי המפרנס היחיד בבית. כעת יש לה דרישות רבות על הרכוש שלי, שמין הסתם שייך גם לבנותי! לצערי לא יצרנו הסכם ממון כשהתחלנו לצאת.
בת זוג שודדת
מני שלום
מדבריך ניתן להבין שההחלטה לפרק את הקשר היא הדדית .
את בעיות הרכוש ניתן לפתור בהליך גישור בו כל צד יביא את דרישותיו ומגשר מנוסה ומיומן יוכל להביאכם לפרוק השיתוף
בכפוף לחוק ולהסכמות שיושגו.
כניסה להליך גישור מחייבת הסכמה של שני בני הזוג ללכת לגישור וכן על זהות המגשר/ים.
היות ולא כל הפרטים ברורים תוכלו אתה ובת זוגתך-ביחד או כל אחד לחוד ליצור איתנו קשר ולהתייעץ.
לעניין הקשר עם בנותיך ונכדיך- נקווה שיתחדש כאשר הקשר עם בת זוגך יבוא לסיום.

מני היקר

בת זוג שודדת

מני היקר
מצער מאוד לשמוע את הסיפור שלכם. אני מאחלת לך שהקשר עם בנותיך יתחדש במלואו בקרוב.
ינחם אותך לשמוע שבזוגיות שניה יש הרבה חיכוכים עם הילדים של בני הזוג על כסף? בפרט שמרבית הזוגות בפערים כלכליים ולא טורחים לעדכן הסכם ממון, ולפעמים ההפתעה נשארת ליורשים.

בנושא הרכוש, לדעתי הלא מקצועית, הרכוש שנצבר במהלך השנים שייך לשניכם, כאשר בחלק שלך אתה יכול לעשות כרצונך, בין אם לתת לבנותיך או לכל אדם אחר. - וחלק מסוים אחרי תקופה שייך גם לבת הזוג.
כדאי לך לדעתי להתייעץ עם עו"ד שיבהיר לך מהן זכויותיך וחובותיך.

עליך לקחת בחשבון גם את הצד שלה.
היית עם הגברת עשר שנים. כנראה ששניכם עברתם מזמן את גיל ה30, ויכול להיות שהיא ציפתה לחיות את כל חייה ביחד איתך.
היא לא הסתירה ממך שאין לה רכוש -- לקחת על עצמך לפרנס, (ובוודאי היתה סיבה), ומה אתה חושב שיום אחד לוקחים אישה וזורקים אותה מהבית? הרי הרגלת אותה לרמת חיים מסויימת. אולי אם היא הייתה יודעת שיש סיכוי שתפרד ממנה היא לא הייתה איתך כל השנים הללו. במקרה הזה אין שיוויון בין גברים לנשים, לפחות בעת שהם נשואים. בחתונה הגבר מתחייב לשארה כסותה ועונתה.. בנושא מזונות אם זוג נשוי מתגרש האישה "עולה עמו ואינה יורדת עמו". למרות שאתם לא הייתם נשואים. ועדיין יש לכם גם חובות אחד כלפי השניה.

היא יכולה לטעון שאת שנותיה היפות נתנה עבורך ולקשר. סבלה את המרמור של בנותיך, את הסכסוכים שזה גרם ביניכם.
טרחה עבורך ואולי אפילו היה לה חלק בחלק מהצלחותיך הכלכליות, שכן זה בוודאי עוזר כשיש מישהו שדואג לבית.
אם היא כיבסה, בישלה, ניקתה, היא יכולה לטעון שהייתה לה תרומה שאולי לא כספית, אך שוות כסף.
היום גברים ונשים יוצאים שנים ביחד ורואים את עצמם "חברים". אבל יש מושג שנקרא ידועים בציבור, ויש לו משמעות גם אם הם אינם מודעים אליו.
בעבר גבר היה צריך להתחייב כלפי אישה בכתובה והוא היה חושב פעמיים לפני שחותם, מצד שני הוא גם לא היה זוכה לקבל את ההטבות של להיות בזוג, אם זה יחסי אישות, מגורים משותפים וכל ההשקעות של האישה בו ספציפית לעומת גבר אחר.
בפרט שטווח הפוריות של הנשים קטן יותר. אחרי שמונה או עשר שנים של זוגיות לגבר סיכוי טוב יותר למצוא אישה ובוודאי להבאת ילדים אם הם בגילאים צעירים.

גישור אפשר לעשות בינך ובין הילדים ואולי עם בת הזוג, אבל קודם כל כדאי לך לדעת מה הזכויות והחובות מבחינה משפטית ולדעת מה אתה רוצה להשיג - ומה המחיר שאתה מוכן לשלם עבור זה.

בהצלחה

מני יש הרבה מה לעשות ואתה לא חייב

בת זוג שודדת

מני יש הרבה מה לעשות ואתה לא חייב
לשתף פעולה עם גחמותיה. יש אסטרטגיות בהם עליך לנקוט מהר.שלח לי במסר אישי את המייל שלך או דרכי התקשרות..

מצב
הנושא נעול.
למעלה