בת זוג שלא משקיעה

מה זה בדיוק תורם?

למה לשחק את המשחקים האלה? אתה רוצה שהוא "יאלף" אותה?

אם היא מתנהגת בצורה מסוימת, רוב הסיכויים שהיא לא תשתנה.. לא בגלל שהיא רעה, אלא בגלל שזו האישיות שלה.
במקום לשחק את המשחק הזה שהצעת, אפשר לדבר ולעשות תיאום ציפיות מסוים. יכול להיות שהם פשוט לא מתאימים.
מעבר לזה שאני חושב שהעצה שלך גרועה עבורה, היא גם בטח תעשה לו רע- להתאמץ להתנהג ככה למישהי/ו שמוצאים חן בעיניך זה לא נשמע כל כך כיף. נשמע שזה רק ישבש את היומיום ויהרוס את מה שיש ביניהם עוד יותר. צריכים ליהנות מהחיים בזוגיות, לא לערער את הביטחון אחד של השני.

vjoded

New member
בנתיים מי שמזלזל או משחק משחקים זאת היא, אז שתאכל מה שבישלה

מניסיוני וניסיון של הרבה אחרים בהרבה מקרים, כאלה נשים כן משנות את ההתנהגות שלהן, אם הבן הזוג מפסיק להיות מובן מאליו בחינתן.
&nbsp
לדבר ולעשות תיאום ציפיות, במצב הזה=התרפסות, החמרת המצב, החמרת המעמד שלו בתור מובן מאליו.
היא לא בהכרח רעה, יתכן שבלי להרגיש הוא הביא את זה על עצמו בזה שהפך להיות מובן מאליו בשבילה.
הוא הראה לה כמה הוא אוהב אותה יותר מידי, אולי אפילו "חנק" אותה באהבה בחיבוק "דוב", גם אני הייתי בעבר בסרט הזה, משני הצדדים.
גם אם הם לא מתאימים, יתכן, הוא קשור אליה רגשית, אם הוא פשוט ככה, ינסה לחתוך, הוא יצא פגוע קשה עם שברון לב, יתכן שאפילו יאבד שליטה על עצמו, יתחרט, יתרפס בפניה עוד יותר, ינפח לה את האגו עוד יותר, יחמיר אצלה את תחושת ה"מחנק", יהפוך לעוד יותר מובן מאליו, והמצב שלו מולה יוחמר.
עדיף שיסיח לעצמו את הדעת עם נשים אחרות שיכולות אפילו להוות אלטרנטיבה טובה במקרה שהעניינים לא יסתדרו איתה, זה יהיה עדיף מאשר ללכת ראש בראש נגד הלב של עצמו.
&nbsp
זה באמת לא כיף להתנהג ככה למי שמוצאת חן בעיניי, אבל במצב שנוצר ביניהם, אין לו הרבה ברירות, עדיף לו להיות בצד הפוגע מאשר בצד הנפגע, לגביה אני לא דואג, שתאכל את מה שבישלה.
&nbsp
לגבי להרוס את מה שיש ביניהם, במצב שנוצר כבר אין לו הרבה מה להפסיד, להתרחק ממנה, לתת לה הרבה מאוד מאוד ספייס, פי 2 ממה שהיא צריכה, זאת הדרך היחידה שאולי תצליח לשנות את המצב.
המצבים בהם זה לא יכול לעבוד זה אם היא בעצמה מאוהבת בגבר אחר, ואז יהיו לו אלטרנטיבות שיעזרו לו להתנתק ממנה רגשית.
&nbsp
בסך הכול, זה עדיין יהיה בידיים שלה, היא תוכל לשנות את היחס כלפיו ואז הוא יוכל להפסיק את ה"משחקים" האלה.
&nbsp

אני קצת בשוק מהתגובה שלך. מדובר בזוגיות, לא במלחמה

"עדיף להיות בצד הפוגע?" "שתאכל מה שבישלה?" על מה אתה מדבר בכלל? כמה שנאה יש בך? הבחור מתייעץ על היחסים שלו עם בת זוג, לא עם מישהי שהוא שונא.

אם המצב הוא שאחד מהצדדים מרגיש שהוא מתרפס, כנראה שצריך להיפרד. ויכול להיות שהיא לא בסדר פה. אני לא מכיר אף אחד מהם, וגם אתה לא.
בכל מקרה, צריך הדדיות בזוגיות. לפעמים אחד הצדדים אוהב יותר להשקיע והשני אוהב שמפנקים אותו, וזה עובד לשניהם, ולפעמים שני הצדדים דומים. זה שהם לא מתנהגים אותו דבר לא אומר שהיא מזלזלת בו. יכול להיות שהדדיות מבחינתה זה שהוא מפנק אותה והיא עושה דברים אחרים שמתאימים לאישיות שלה. אתה לא יכול ישר לקפוץ עם הכעס שלך ולהגיד שהיא לוקחת אותו כמובן מאליו, וכל ניסיון שלו לדבר יביע התרפסות.

בוקר טוב

קראתי את כל מה שכתבתם ושניכם צודקים באותה מידה, כמובן שאני לא חושב שצריך להפוך את זה למלחמה
אבל אני חש באופן מובהק את "המשחק הזה" של אם אתה מתקרב אליה אז היא מתרחקת ואם אתה מתרחק אז היא מתגעגעת.

לצערי הרבה דברים שכתבת הם נכונים, אני לא חושב שצריך לפגוע בצד השני, אלא באמת אולי להוריד הילוך ולתת לדברים לקרות מעצמם...כי אם אני אמשיך להוביל את הזוגיות הזאת
כל הזוגיות תהיה תלויה רק בי, לפעמים יש לי תחושה שאם אני לא אתקשר היא לא תתקשר, יש מקרים שאם אני לא מתקשר כל היום היא לא מתקשר עד שעה מאוחרת.
אני לא אוהב בכלל את המשחקים האלו, לכן אתמול עשיתי שיחה בנושא, בסופו של דבר הבנתי שאני אשם והיא עסוקה וכשיש לה זמן היא מתקשרת.
וזה מה יש ...במילים אחרות....

נכון להיום, כבר ירדה לי האנרגיה ליזום ולהשקיע, באמת ישנם ימים שאני מתמלא אנרגיה ומשקיע ונותן ואז בתגובה אתה לא רואה מהצד השני שום יוזמה...כבר שבועיים שלא נפגשנו, באופן יזום על ידה, אלא אם יש מפגש עם החברות שלה, אז אנחנו הולכים, כי אני מסיק שהיא לא רוצה להיות לבד.
אבל דייט שלנו לבד, כבר שבועיים לא היה.
אנחנו חיים על שיחה אחת ביום...בקשר של חצי שנה נראה לי מעט מאוד או שמה אני מגזים?

סליחה על החפירה

vjoded

New member
אני מדבר מנסיון של מקרים כאלה שהיו לי

היו לי מצבים כאלו כמה וכמה פעמים: בפעמים הראשונות, כשהייתי חסר נסיון ופעלתי כמוך, התוצאות היו הרסניות, זה נגמר בשברון לב.
לנזוף בה על זה שהיא לא יוזמת, להראות לה שזה בכלל מזיז לך, להשקיע ולתת כשאתה מתמלא אנרגיה, כשזה לא הדדי טעויות חמורות, שעשיתי בעברי הרחוק, אתה בעצם נותן לה פרס ומוכיח לה שאתה לא יכול בלעדיה, אתה הופך לעוד יותר מובן מאליו, מבחינתה, גם גרמת לה לתחושת מחנק, הרחקת אותה ממך ככה, גרמת לה לחפש עוד יותר ספייס ממך.
אתה גם עלול להעביר לה והכי חמור, לעצמך!, מסר של חוסר ביטחון בעצמך, שאתה חושש שהיא תעזוב אותך ואף אחת אחרת לא תרצה אותך ותשאר לבד.
&nbsp
אתה צריך להגיע למצב ההפוך, שהיא סוף סוף תהיה חייבת ליזום, שהיא תהיה זאת שנוזפת בך ששכחת אותה ואתה תגיד שהיית נורא עסוק! כמובן תסביר בצורה מנומסת (ולא משכנעת) שאתה מצטער שלא היה לך זמן.
שהיא תגיד בתגובה:"אני מבינה שהיית עסוק, אבל שכחת אותי, כנראה שאני לא מספיק חשובה לך".
&nbsp
הלוואי ובחיים הכול היה הולך בטוב, בלי מלחמות ומשחקים, אבל לצערי זה בלתי נמנע.
&nbsp
מצבים כמו שיש לך עם החברה שלך הצלחתי להפוך לחלוטין, למצב שבימים שאני עסוק או עייף אני יוצר קשר ומציע להפגש כי אני יודע שאם לא, היא זאת שתכעס עליי, הלוואי שתצליח כמוני לתקן ולהפוך ככה את המצב כמו שאני הצלחתי פעמים רבות.
&nbsp
אמרת שאתם נפגשים עם החברות שלה ביחד?
איך היחסים שלך עם החברות שלה? שמת לב במקרה אם אחת מהן מסתכלת עלייך, מחייכת אלייך, צוחקת איתך, נחמדה אלייך באופן מיוחד? אם כן, תיתן לה יותר תשומת לב, תצחיק אותה, תספר לה דברים מגניבים, מול העיניים של החברה שלך, כמובן לא לעבור את גבול הטעם הטוב, תעורר אצל החברה רגשות קינאה וחוסר ביטחון, אבל אל תגזים ואל תעבור את הגבול שלא תהיה לה סיבה מוצדקת לכעוס עלייך ולהאשים אותך במשהוא.
&nbsp
אני מבין שכבר מזמן אתה מבין היטב את מה שאני מסביר פה, אבל אתה לא מצליח להתאפק, לשלוט בעצמך ואתה ממשיך לעשות טעויות שמחמירות את המצב(עדיין קורה גם לי ברגעי משבר).
&nbsp
אתה לא יכול ללכת ראש בקיר נגד הרגשות שלך ולהתאפק(גם אני), אתה צריך להסיח לעצמך את הדעת ולהוכיח לעצמך שיש לך עוד אופציות עם נשים אחרות, ככה יהיה לך יותר קל לשלוט בעצמך ולעשות את הדבר הנכון.
אתה גם חייב לדאוג שאכן יהיו לך אלטרנטיבות טובות, כי יש סיכוי שהיא תעזוב אותך, ככה תוכל להתאושש מהר.
זה גם יגרום לה להרגיש שפתאום יש לך הרבה יותר ביטחון בעצמך, לגברים מאוד קשה לזייף ביטחון עצמי בצורה בלתי שקופה, לכן רצוי שהביטחון יהיה מבוסס היטב על משהוא רציני.

ayb1

Well-known member
להערכתי,אתה ברירת מחדל אצלה עד לשלב בו יגיע מישהו יותר מתאים

כשאתה שם נחמד לה דהיינו עדיף על כלום.כשיגיע משהו שמתאים לה יותר בלי לחשוב פעמיים תותר עליך .
זה מהות הקשר שלכם - בשלב הזה

אתה בהחלט יכול להמשיך בקשר עד לשלב שימאס לך ובלבד שתהיה מודע למצבך בקשר בשלב הזה..

למעלה