אני מדבר מנסיון של מקרים כאלה שהיו לי
היו לי מצבים כאלו כמה וכמה פעמים: בפעמים הראשונות, כשהייתי חסר נסיון ופעלתי כמוך, התוצאות היו הרסניות, זה נגמר בשברון לב.
לנזוף בה על זה שהיא לא יוזמת, להראות לה שזה בכלל מזיז לך, להשקיע ולתת כשאתה מתמלא אנרגיה, כשזה לא הדדי טעויות חמורות, שעשיתי בעברי הרחוק, אתה בעצם נותן לה פרס ומוכיח לה שאתה לא יכול בלעדיה, אתה הופך לעוד יותר מובן מאליו, מבחינתה, גם גרמת לה לתחושת מחנק, הרחקת אותה ממך ככה, גרמת לה לחפש עוד יותר ספייס ממך.
אתה גם עלול להעביר לה והכי חמור, לעצמך!, מסר של חוסר ביטחון בעצמך, שאתה חושש שהיא תעזוב אותך ואף אחת אחרת לא תרצה אותך ותשאר לבד.

אתה צריך להגיע למצב ההפוך, שהיא סוף סוף תהיה חייבת ליזום, שהיא תהיה זאת שנוזפת בך ששכחת אותה ואתה תגיד שהיית נורא עסוק! כמובן תסביר בצורה מנומסת (ולא משכנעת) שאתה מצטער שלא היה לך זמן.
שהיא תגיד בתגובה:"אני מבינה שהיית עסוק, אבל שכחת אותי, כנראה שאני לא מספיק חשובה לך".

הלוואי ובחיים הכול היה הולך בטוב, בלי מלחמות ומשחקים, אבל לצערי זה בלתי נמנע.

מצבים כמו שיש לך עם החברה שלך הצלחתי להפוך לחלוטין, למצב שבימים שאני עסוק או עייף אני יוצר קשר ומציע להפגש כי אני יודע שאם לא, היא זאת שתכעס עליי, הלוואי שתצליח כמוני לתקן ולהפוך ככה את המצב כמו שאני הצלחתי פעמים רבות.

אמרת שאתם נפגשים עם החברות שלה ביחד?
איך היחסים שלך עם החברות שלה? שמת לב במקרה אם אחת מהן מסתכלת עלייך, מחייכת אלייך, צוחקת איתך, נחמדה אלייך באופן מיוחד? אם כן, תיתן לה יותר תשומת לב, תצחיק אותה, תספר לה דברים מגניבים, מול העיניים של החברה שלך, כמובן לא לעבור את גבול הטעם הטוב, תעורר אצל החברה רגשות קינאה וחוסר ביטחון, אבל אל תגזים ואל תעבור את הגבול שלא תהיה לה סיבה מוצדקת לכעוס עלייך ולהאשים אותך במשהוא.

אני מבין שכבר מזמן אתה מבין היטב את מה שאני מסביר פה, אבל אתה לא מצליח להתאפק, לשלוט בעצמך ואתה ממשיך לעשות טעויות שמחמירות את המצב(עדיין קורה גם לי ברגעי משבר).

אתה לא יכול ללכת ראש בקיר נגד הרגשות שלך ולהתאפק(גם אני), אתה צריך להסיח לעצמך את הדעת ולהוכיח לעצמך שיש לך עוד אופציות עם נשים אחרות, ככה יהיה לך יותר קל לשלוט בעצמך ולעשות את הדבר הנכון.
אתה גם חייב לדאוג שאכן יהיו לך אלטרנטיבות טובות, כי יש סיכוי שהיא תעזוב אותך, ככה תוכל להתאושש מהר.
זה גם יגרום לה להרגיש שפתאום יש לך הרבה יותר ביטחון בעצמך, לגברים מאוד קשה לזייף ביטחון עצמי בצורה בלתי שקופה, לכן רצוי שהביטחון יהיה מבוסס היטב על משהוא רציני.