בת מצווה בהתנדבות

JustUnMe

New member
חוגג יומהולדת 21 ומעוניין בהמלצה על מקום בתל

אביב לחגוג בו את היומהולדת כעיקרון אני רוצה לעשות אירוע קטן יחסית של בין 6-10 איש....מעדיף בר\פאב טוב בתל אביב...יש המלצות? תודה!

gg4you

New member
הקרקס בספורטק בת"א

שלום ! רציתי לדעת כמה עולה כרטיס למופע של הקרקס בספורטק בת"א ואיזה חברה מוכרת כרטיסים למופע ? האם המופע יהיה בחג פורים ? תודה .

שומרים על המשפחה ב-../images/Emo43.gif אנשים

דר' אג'יט קולקרני מהודו, אחד מבכירי ההומיאופתים בעולם רופא והומיאופת המטפל בהצלחה במצבים כרוניים חריפים, יגיע להתארח בפורום הומיאופתיה קלאסית בשיתוף האגודה להומיאופתיה קלאסית וויא הומאופטיקה בואו לקרוא את כל הפרטים ולשאול שאלות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2124&MessageId=127235180
רוצים לדעת איך להחזיק מערכת יחסים ואיך לגשר בין בני המשפחה? מירי קובלסקי, מטפלת זוגית ומשפחתית, תתארח הערב בפורום מודיעין בין השעות 21:00-23:00 ותשיב לשאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=313&MessageId=127165383
תיאטרון קרוב נותן לכם כרטיסים להצגה! רוצים לזכות בכרטיס זוגי לאחת מההצגות המועלות בתיאטרון "קרוב"? תפוז
אנשים ותיאטרון "קרוב" מחלקים לכם כרטיסים ומזמינים אתכם לספר על הרגע המרגש ביותר שחוויתם בעקבות צפייה בהצגה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=167&MessageId=127235168

רונה 2346

New member
לוח האירועים פבר/מרץ ובהמשך......מאתר זמרשת

מאפשר לאוהבי השירים והמוזיקה הטובה להנות ממנה במקומות שונים בארץ 24/2/09, יום ג', 20:00 חוג הזמר התל-אביבי גולדשטיין גורן (חז"ג) ניהול, גיטרה והובלת שירה: נגה אשד דגש על שירים נשכחים וישנים מקום: מרכז גולדשטיין-גורן, רח' לסל 7, ת"א החוג מתקיים מדי שבוע בימי ג' בין אוקטובר ליוני ופתוח לציבור כניסה: 30 ש"ח, במקום 24.2.09, יום ג', 20:30 סדרה: פרקים בתולדות הזמר העברי עם נחום היימן הפעם: שירי משוררות: לאה גולדברג, רחל המשוררת, ועוד מקום: המרכז למורשת בגין, ירושלים לפרטים נוספים ולהזמנת כרטיסים לחצו כאן. 26.2.09, יום ה, 20:00 מגש הכסף - הסיפורים מאחורי השירים שהקימו את המדינה שרי שנות ה-40 עם קובי לוריא סדרה המלווה בהקלטות נדירות, מצגות עשירות וסרטים תקופתיים. הפעם: "ימים של תכל ברקיע" - השירים המספרים על הקמת הפלמ"ח וההווי המיוחד שצמח שם. ימי הבריגדה, ההיערכות לקראת צבא רומל והגיאות הכלכלית בארץ ישראל בצל הידיעות הראשונות על שואת יהודי אירופה. מפגשים נוספים בסדרה: לחיי הספינות שבדרך, ארצנו הקטנטונת, הן אפשר מחיר כרטיס: 60 ₪; מחיר לחברי אגודת הידידים: 55 ₪; מחיר מנוי: 200 ₪ מקום: מוזיאון טיקוטין לאמנות יפנית, שד' הנשיא 89, חיפה להזמנות: 04-8383554 לפרטים נוספים לחצו כאן 27.2.09, יום ו', 10:00 "מלך הילדים" - סיפוריו ושיריו של לוין קיפניס אירוע שכולו מחווה ללוין קיפניס שיצירתו עיתבה את זהותנו ככלל ואת הזמר הישראלי בפרט. בהשתתפות: ד"ר צבי צמרת - על השפעתו החינוכית של קיפניס; גב' לאה נאור - על העברית של קיפניס; ד"ר צביה ולדן - לוין קיפניס "בן חיל", ד"ר נתן שחר על לוין קיפניס משורר הילדים המושר ביותר. הרצאה משולבת בשירה בציבור. מקום: היכל התרבות, ראשון לציון האירוע הוא חלק מכנס " לשון ראשון". פרטים נוספים כאן. 27.2.09, יום ו', 19:30 האנסמבל האתני הישראלי מסע מוזיקלי שורשי אל מסתרי הקול הבולגרי, הזאפה (שירת הנשים) התימנית, אל הצוענים ומגורשי ספרד, וגם שני שירי זמר עברי מוקדם. מקום: קיבוץ עין גדי לפרטי קשר לבירור אודות המופע לחצו כאן 2.3.09, יום ב', 19:00 לציון 100 שנה לעיר תל-אביב מפגשי זמר בבית בן גוריון עריכה, נגינה, והובלת שירה: נגה אשד מפגש 3: "שִׁירָה, הַנֹּעַר, שִׁיר עֲתִידֵנוּ!" - ילדות, נעורים - לגדול בת"א. בין היתר יושרו השירים "מחנה זה עניין רב תועלת", "שיר הנמל", "יש לי גלידה הכי טובה", ועוד רבים מתקופת היישוב. מחיר למפגש: 45 ש"ח מקום: בית בן-גוריון, שד' בן-גוריון 17, ת"א יש להזמין כרטיסים מראש: 03-5221010 לפרטים נוספים לחצו כאן 4.3.09, יום ד', 20:30 בוקר בא - לעבודה על ימי העלייה השנייה בסיפור ובזמר עורך ומגיש: אליהו הכהן שרה ליד הפסנתר: אורה זיטנר תוכנית המוקדש להווי היישוב הארצישראלי בראשית עיצובו, לשירים שהלהיבו ולסיפורים שמאחוריהם. מקום: מרכז אמנויות הבמה, רח' הבטנים, פרדס חנה 5.3.09, יום ה', 19:30 אירוע זמרשת מס' 10 ! בתוכנית: אירוע עליז במיוחד לקראת פורים - שירי פורים, שירי ציונות, שירים ל-יא' באדר, ועוד. שירים מראשית הציונות ועד קום המדינה בלבד. גיטרה והובלת שירה: נגה אשד מנדולינה: עליזה נגר מקום: מכללת גורדון, טשרניחובסקי 73, חיפה להזמנת כרטיסים לחצו כאן. 5.3.09, יום ה', 21:00 "כך שרנו לך ארצי" - עם דן אלמגור סדרה בת 6 חלקים תכנית ד': "עגבניה, עגבניה!" יימי העליה הרביעית סיפורי השירים "ירושלים עיר הקודש", "מעל פסגת הר-הצופים", "עגבניה, עגבניה", "הו הו הו נעליים", "שבחו והודו לתל-אביב", "שכב בני, ישן במנוחה", "כובע של קש", "יצמח שלום רב בארצי", ועוד. בהשתפות: חני לבנה, חני דינור מקום: היכל התרבות, מודיעין לפרטים נוספים לחצו כאן 7.3.09, שבת, 11:00 פרקים בתולדות הזמר העברי עם נחום היימן לרגל 100 שנה לת"א הפעם: שירי משורר הילדים לוין קיפניס ובני דורו מקום: סינמטק, ת"א לפרטים נוספים ולהזמנת כרטיסים לחצו כאן. 13.3.09, יום ו', 22:00 יפים הלילות בכנען להקת "גאיה" מסע מוסיקלי – תיאטרלי בזמן שירים אלמותיים כמו: "על גבעות שייך אברק", "למדבר", "ערב שח", ועוד רבים נוספים, עוברים תחת ידיהן האוהבות של חברי הלהקה וזוכים לעיבודים מרגשים ומלאי קצב משולבים. "יפים הלילות בכנען" הוא אירוע של שירה וזמר לצד יצירות אינסטרומנטאליות, המשלבות חדשנות ואוטנטיות, כמיטב המסורת של "גאיה". לתוך המפגש המוסיקלי המלהיב והמפתיע מתגלגלת דמות של רועה חביב ומשעשע מישראל של ראשית שנותיה. מקום: היכל התרבות דרום השרון, מושב נווה ירק להזמנות: 03-5400551, 03-900653 15.3.09, יום א', 17:30 מסע קסם של דורות - סדרת מפגשים בנושא פיוטים, ניגונים, זמר עברי בית התפוצות בשיתוף "זמרשת" בהנחיית נגה אשד מפגש חמישי: - מפריחת הדובדבן ביפן אל שירת הבקשות בביה"כ "עדס" בירושלים, ד"ר קומיקו יאיאמה- בר יוסף - "ידידי, השכחת?" מפגש מוסיקלי עם עמוס יפרח, מלחין ומנחה "קהילות שרות" מקום: בית התפוצות, ת"א כרטיסים: 03-7457902 לפרטים נוספים ולשאר תאריכי הסדרה, לחצו כאן 15.3.09, יום א', 20:30 קאיה שרה אסתר עופרים נעולה היא דלתי, פזמון ליקינטון, שדמתי, דבקת החמור, היו לילות, שחרחורת ועוד... הקהל מצטרף בשירה ובסגנונה, עם מצגת מרהיבה משיריה. בהשתתפות: קאייה ומוטי שורץ ורמי רונן. בליווי קלידים וכלי הקשה. מקום: בית יד לבנים, נהרייה מחיר: 40 שקלים לפרטים נוספים לחצו כאן 20.3.09, יום ו', 22:00 יפים הלילות בכנען להקת "גאיה" מסע מוסיקלי – תיאטרלי בזמן שירים אלמותיים כמו: "על גבעות שייך אברק", "למדבר", "ערב שח", ועוד רבים נוספים, עוברים תחת ידיהן האוהבות של חברי הלהקה וזוכים לעיבודים מרגשים ומלאי קצב משולבים. "יפים הלילות בכנען" הוא אירוע של שירה וזמר לצד יצירות אינסטרומנטאליות, המשלבות חדשנות ואוטנטיות, כמיטב המסורת של "גאיה". לתוך המפגש המוסיקלי המלהיב והמפתיע מתגלגלת דמות של רועה חביב ומשעשע מישראל של ראשית שנותיה. מקום: תיאטרון צפון, קריית חיים להזמנות: 04-8814814 21.3.09, שבת, 11:00 יפים הלילות בכנען להקת "גאיה" מסע מוסיקלי – תיאטרלי בזמן שירים אלמותיים כמו: "על גבעות שייך אברק", "למדבר", "ערב שח", ועוד רבים נוספים, עוברים תחת ידיהן האוהבות של חברי הלהקה וזוכים לעיבודים מרגשים ומלאי קצב משולבים. "יפים הלילות בכנען" הוא אירוע של שירה וזמר לצד יצירות אינסטרומנטאליות, המשלבות חדשנות ואוטנטיות, כמיטב המסורת של "גאיה". לתוך המפגש המוסיקלי המלהיב והמפתיע מתגלגלת דמות של רועה חביב ומשעשע מישראל של ראשית שנותיה. מקום: קיבוץ יגור להזמנות: 054-6833023 21.3.09, מוצ"ש, 21:00 יפים הלילות בכנען להקת "גאיה" מסע מוסיקלי – תיאטרלי בזמן שירים אלמותיים כמו: "על גבעות שייך אברק", "למדבר", "ערב שח", ועוד רבים נוספים, עוברים תחת ידיהן האוהבות של חברי הלהקה וזוכים לעיבודים מרגשים ומלאי קצב משולבים. "יפים הלילות בכנען" הוא אירוע של שירה וזמר לצד יצירות אינסטרומנטאליות, המשלבות חדשנות ואוטנטיות, כמיטב המסורת של "גאיה". לתוך המפגש המוסיקלי המלהיב והמפתיע מתגלגלת דמות של רועה חביב ומשעשע מישראל של ראשית שנותיה. מקום: אולם רינה שני, חדרה להזמנות: 04-9118815 28.3.09, מוצ"ש, 21:00 יפים הלילות בכנען להקת "גאיה" מסע מוסיקלי – תיאטרלי בזמן שירים אלמותיים כמו: "על גבעות שייך אברק", "למדבר", "ערב שח", ועוד רבים נוספים, עוברים תחת ידיהן האוהבות של חברי הלהקה וזוכים לעיבודים מרגשים ומלאי קצב משולבים. "יפים הלילות בכנען" הוא אירוע של שירה וזמר לצד יצירות אינסטרומנטאליות, המשלבות חדשנות ואוטנטיות, כמיטב המסורת של "גאיה". לתוך המפגש המוסיקלי המלהיב והמפתיע מתגלגלת דמות של רועה חביב ומשעשע מישראל של ראשית שנותיה. מקום: צוותא, ת"א להזמנות: 03-6950156

עמיתי 10

New member
לשוקולד אגוזים - עזרההההההה פליז

אני מנסה לענות לבקשה של אחת הבנות כאן בפורום לגבי בת מצוה ומשום מה כל התגובות שלי למרות ששלחתי תגובה מהירה בהמשך לבקשה לא מגיעות למקום הנכון אלא מתפזרות לי באופן חופשי חחחחחחח אז היות ואני חדשה וכמובן שיסלחו לי כולם על הבלגן שאני עושה לך כאן בפורום אבל ברגע שתסבירי לי לאט מבטיחה להבין מהר חחח יאללה הלכתי לישון השעה כבר 3 בבוקר ואני עדיין עסוקה בהתכתבות לילה טוב ובוקר טוב לבנות הפורום עמית

בת מצווה בהתנדבות

אני פונה אליכם בבקשה כרכזת ארועים בפורום תפוז למען הקהילה ביום רביעי ה-3\4 תתקיים מסיבת בת מצווה בהתנדבות לילדה מדרום תל אביב הצעירה מבין 7. לילדה מעולם לא חגגו יום הולדת וזוהי מסיבתה הראשונה אנו רוצים שהמסיבה תהיה מושלמת נשמח אם מי מכם יהיה מוכן להתגייס לארוע . מה אנחנו צריכים: שתיה בורקסים סלטים פשטידות פרווה מתנות לילדה המון המון תודה מראש

ארי30

New member
יש המלצות למשהו מיוחד ליום שישי בערב

פעם קראתי שיש הקרנות לזוגות או חברים לסרט, לא כמו ה-vip רק לבד , או משהו מיוחד אחר אבל ממש מיוחד,

עמיתי 10

New member
האם זר יום הולדת ממתקים ישמח את הילדה?

יש כאן תמונה של זר כזה שאני מכינה הוא מצולם על הנכדה שלי ביום הולדתה במידה ומתאים לך אשמח להכין לילדה זר שכזה ובאותה הזדמנות גם עוגת יום הולדת מבצק סוכר מקושט רק אנא עדכני אותי כמה שיותר מהר היות והזמן קצר והמלאכה כמובן מרובה עמית נ.ב- מצ"ב תמונה של עוגה שהכנתי ( לכלה) אחרי המקוה כמובן שזה רק כדוגמא

../images/Emo124.gif עמית

תרשמי ביומן, 6/9 יש לי יום הולדת
מזה מתאים לי זר כזה. עמית, בנסף לממתקים אם אני רואה היטב...שזורים גם עלים האם הם אמיתיים?

עמיתי 10

New member
זר ליום הולדת

הבנתי את הרמז רשמתי ביומן רק תזכירי לי כמה ימים לפני ויש לך זר שכזה (הבטחה) לגבי העלים הפרחים שנמצאים על הזר והעלים הם לא אמיתיים .

עמיתי 10

New member
בת מצוה

היות ואני ממש חדשה אז מותר עוד לעשות טעויות עניתי לך על הבקשה רק לא שרשרתי את זה במקום הנכון במידה ותחפשי תמצאי תשובה שלי לגבי עוגת יום הולדת וגם עוד תגובה לגבי זר ליום הולדת אז איתך הסליחה על האי סדר שבו עניתי לך ומקה שתמצאי את מה ששלחתי לכאן לפורום בתאריך ה- 27 כך אולי יקל עלייך במציאת התגובה שלי

עמיתי WOW ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה עוגה ואיזה זרי שוקולד .....
איפוא למדת להכין כאלה דברים מדהימים? נשמח אם תביאי אלינו תמונות של תוצרים נוספים

עמיתי 10

New member
תודותתתתתתתתת

תודה על ה-WOW . זאת פחות או יותר ההתמחות שלי והעשיה שלי כך שבהמשך אעביר עוד תמונות של עוגות מקושטות ושל זריי ממתקים מעניינים שב"ש לכל הפורום עמית

עמיתי 10

New member
עוגה מקושטת מבצק סוכר

שמתי בשרשור אני מקוה עוד צילום של עוגה שהכנתי לחברה

למעלה