בת מצווה בהתנדבות

../images/Emo140.gifעמית איזו עוגה מדהימה../images/Emo24.gif

כל הכבוד על ההשקעה. ממש יפה ואני בטוחה שמי שקיבלה את העוגה מאוד שמחה.

עמיתי 10

New member
תןדה נושי אחת

המצחיק הוא שאחרי שטרחתי כ"כ קשה בערב קדחתי מחום ולא הגעתי לאירוע אבל שמעתי שאהבו תמתנה אז לפחות הרווחתי מחמאות. ושלא ישעמם אשלח עוד תמונה של עוגה מקושטת וגם היא ליום הולדת.

וואו עמיתי איזה עוגות

איזו השקעה. וגם הזר מדהים. קבלי
תרשמי לפנייך היום הולדת שלי ב- 03/11.

רונה 2346

New member
איזה יופי, עמיתי 10, כל הכבוד.

איזה חגיגה של עוגות. הזר - נהדר. בהצלחה בהמשך.... עידית רגע רגע....חכי בתור....... ססתתאאאאאםםםם בצחוק בכייף - מגיע לך. בנות, אתן מוכשרות - יפה. רונה.

עמיתי 10

New member
זרי יום הולדת

מה שניראה לי שבמקום דף קשר צריך להעביר לי תאריכי יומי הולדת אחרת אני אתבלבל חחחחחחח ושוב תודות על הפירגון

הלו....תעמדו בתור ..לא לדחוף...../images/Emo46.gif

אני מבקשת בהזדמנות זו שתכנסו לקישור המצורף במאמרים , ותבדקו אם תאריך יום הולדתכם מופיע בו אשמח אם תעדכנו את הרשימה ואז נסדר את התור לעוגות של עמית

עמיתי 10

New member
ושוב תודות-לשוקלד לנושי לרונה לעידית ולחורזת

תודה לרונה תודה לחורזת הקטנה- לשאר כבר אמרתי אבל שוב תודות.(ואני שמחה שאהבתן) רק רוצה לשתף אתכן בסיפור קטן לגבי זר היום הולדת - כל הסיפור התחיל שראיתי כאן בקשה של איזו גברת נחמדה שביקשה לתרום לילדה שעושים לה בת מצוה ולא חגגו לה עדיין בחייה יום הולדת אחת. אני בשמחה מיד הצעתי זר מתוק ועוגה מקושטת לילדה ----------- לצערי התשובה שקבלתי היתה שזר לילדה בת 12 הוא ילדותי מדי. רציתי רק שאותה הגברת תראה את הרשימה שלכן שבקשתן שאכין לכן ואתן רק ביום אחד יותר מבוגרות מאותה ילדת יום הולדת בת ה- 12 שיש לה בת מצוה. יש משפט באנגלית "בגרס קאנט בי צוזרס" שזה פחות או יותר בתרגום לעברית עניים לא יכולים להיות בררנים" חשבתי לתומי שאותה הגברת תשמח לקבל עבור הילדה עוגה מקושטת וזר ממתקים אבל כנראה הנתינה שלי לא היתה מספיק טובה עבורה . בכל מקרה אני אמשיך להציע את עזרתי בכל בקשה שתשמח את המקבלים ובנימה אופטימית זאת לילה טוב לי כי השעה מאוחרת ובוקר מצויין לכולם עמית

עמית יקרה

אני חושבת שהנתינה שלך הייתה מקסימה ובמקום ויותר מנדיבה. בימים אלו הרבה אנשים חושבים רק על מה יעשו לעצמם ולביתם, ולא מה יעשו למען האחרים שמזלו לא שפר עליו כמו שלהם. אני מתנדבת כבר המון שנים בכל מיני עמותות וכל מיני אירועים. בשנתיים האחרונות אני מתנדבת בעמותה שתומכת במשפחות עם ילדים חולי סרטן. אנשים רבים, ואמרו לי גם בפנים, חושבים שאני "פרייארית", או איך אמרו לי פעם "למה שלא תנצלי את הזמן הזה לעשות לביתך?" רבים תמהים על זה שאני עושה דברים בלי לקבל תמורה כספית. והנתמכים? לאורך השנים בכל המקומות בהם התנדבתי, למדתי כי בין אם הם חולים, בין אם הם נתמכי רווחה (עניים) או בין אם הם נכים, לפעמים זה הכל ביחד, לרוב הם מאוד מעריכים מה שעושים בשבילהם ומה שנותנים להם. אבל לצערנו יש גם את אלו שזה לא מספיק טוב להם כמו שאת אמרת אבל אצלנו זה משפט אחר "לא בודקים את שיני הסוס שקיבלת במתנה". סתם בשביל הדוגמא העברתי בגדים למשפחה מעוטת יכולת גם בשביל הבת וגם בשביל האמא. האמא החזירה לי חלק מהבגדים של הילדה בטענה "הבת שלי לובשת סריגים" שלא לדבר על זה שהילדה רק בת 6. ואת הבגדים לאמא החזירה בטענה, זה קטן, כשהיא אפילו לא מדדה ולא ניסתה. אין מה לעשות, יש גם כאלה. בכל אופן כל הכבוד לך על הרצון ועל הנתינה, ושמקרה זה לא ירפה ידייך. שבוע טוב ומקסים.

עמיתי 10

New member
תודה על העידוד- חורזת

בכל מקרה הנתינה שלי לא באה ממקום של תודות וגם כך אמשיך לתת בכל הזדמנות שיתאפשר לי. משמח לדעת שיש נשים כמוך שפועלות לנתינה וכמו שלמדתי כאן בפורום יש הרבה שבאות מהמקום הנפלא הזה של נתינה בכל מקרה מתי שתזדקקי לכל סוג של נתינה אני אשמח לנסות ולעזור. כמו שראית אני אוכל לעזור בעוגות מקושטות(לא שאני איזו מומחית גדולה בעניין אבל הן בסופו של דבר יוצאות נחמד מאד ותמיד הצליחו לשמח את המקבלים) גם בנושא זרי ממתקים או זר יום הולדת ממתקים או כל רעיון אחר אשמח לבוא לקראת הבקשה ולנסות לעזור שיהיה לך שבוע טוב ע מית

התעצבתי לקרוא....../images/Emo10.gif

להבא לא אאפשר נעיצת הודעות ובקשות שכאלה בפורום. כל מי שיבקש לערוך כאן מבצעי התרמה יפנה אלי תחילה במסרים אני מקווה שמתוך מקרה חד פעמי ויוצא דופן שכזה לא נמהר להסיק מסקנות אני בטוחה שיש מי שמעריכים את הנתינה שלכן ולמען אלו הזקוקים לה אנו נמשיך להעניק.
העתק ההודעה נשלח למבקשת התרומות

רונה 2346

New member
לעמית לחורזת לנושי לשוקו ולכולנו -

נמשיך בנתינה המכובדת/המבורכת של כל אחת ואחת מאיתנו - בכל דרך בה נבחר - יש העושים זאת בשקט ובצנעה - המטרה טובה וחשובה. ברוכות תיהנה במעשה ידיכן ובליבכן הרחב. רונה

למעלה