יש כל מיני מסגרות
הולכות וצומחות עוד קהילות אורתודוכסיות שמנסות לתת מענה לצורך הזה - שיתוף הבת בתפילהץ אני מכירה מקרוב קהילה שכמעט התפרקה על רקע ויכוחים בנושא הזה. קהילת "ידידיה" אאל"ט היו החלוצים בתחום הזה, והיום כמו בעבר יש שם תפילות לנשים באירועים כגון זה. יש גם קבוצה שמתקבצת מדי חודש לתפילת נשים במכון "פרדס" (שכונת תלפיות), ושם גם נערכים טקסים כאלה. אני יודעת שגם בקהילת "רעות" (בית אלישבע) יש תפילה לנשים אחת לכמה זמן. ואני מניחה שיש עוד. כמו שכבר אמרו - יש ב"שירה חדשה". אבל שם קצת הרחיקו לכת (לטעמי) בהיתרים, ויש שם תפילה משותפת עם שיתוף די גדול (יחסית) של נשים באותה תפילה. זה שונה מכל האחרים שהזכרתי שבהם נערכת תפילה נפרדת לנשים. כל אלה שמניתי הם אורתודוכסים (יש מי שיגיד ש"שירה חדשה" כבר לא כל כך, אבל הם מגדירים את עצמם ככאלה. אם תרצי שמות וכתובות לפנייה ולהתייעצות - אשמח לאתר לך כאלה. מה שצריך לקחת בחשבון זה את העובדה שאת מדברת על לבוא לקהילה שאת לא מכירה ולערוך בה את הטקס שאת רוצה. לא תמיד החיבור יוצא מוצלח. מה שהם עושים זה בדרך כלל עבור חברי הקהילה שלהם, אבל אני יודעת שלפחות לגבי חלק מהם יש פתיחות ורצון לאפשר גם עבור אנשים מבחוץ.