בת 28 ובתולה. יש תקווה?

בת 28 ובתולה. יש תקווה?

שלום לחברי הפורום המקסימים.

אני סובלת מוגיניסמוס (כיווץ יתר של שרירי רצפת האגן). עד היום לא הצלחתי לקיים יחסי מין מלאים עם הגברים איתם אני בקשר.

זה מצב מאוד עצוב ומתסכל.

אני דווקא נהנית מאוד מה"משחק המקדים" וממגע, אבל כשזה מגיע לאקט של חדירה אני לגמרי נלחצת ומתכווצת.

עוד לא פגשתי גבר שהיה סבלני למצב הזה וכולם נטשו אותי בגלל זה.

האם לנסות או להתנזר לחלוטין?

שבת שלום

ברוכה הבאה לפורום

מזמינה אותך לקרוא מה שכתבתי
www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2353&messageid=167548374

לסיכום את כבר לא לבד

מוזמנת לכתוב פה מה שמרגיש לך נכון

גם לחברה שלי יש ווגימוס
אצלי זה נבע מטראומה
לא ממש מכירה את המחלה הזאת
אך בטוחה שיש לה טיפול
רק צריך לחפש מטפלת שתעזור לך!

לוותר?
זה תלוי אם את א-מינית ולא אוהבת סקס
אז תתנזרי.
אבל אם את כן אוהבת
למה לך לוותר בגלל אותם דבילים חסרי רגישות שוויתרו עליך?!?

את תמצאי אהבה ובן זוג שיתאהב בך ויהיה סבלני אלייך רק אם תתחילי לחפש ולא תוותרי

ככה שאנחנו פה בשבילך כקבוצת תמיכה

אל תוותרי!

supersonic777

New member
שבת שלום וברוכה הבאה...

להתנזר,זה לא הפיתרון...
אממה,אולי תחשבי בכיוון של טיפול בבעיה,מה מקורו,אולי לאו דווקא הבעיה ב"איזור"...

טום גיא

New member
נבואה

תיכף תקבלי המון פניות מאנשים שיספרו לך כמה הם יהיו סבלניים אלייך (אני מרגיש כמו עוגיית מזל סינית).

לדעתי אם את יודעת מה הבעיה שלך, כפי שציינת, הכי טוב שתפני למטפל מיני מוסמך שיש לו נסיון עם בעיות דומות.
בכל מקרה אם הבעיה היא פסיכולוגית ולא פיסיולוגית, נראה לי שתוכלי לפתור אותה, ושלהתנזר יהיה מיותר.

לספר או לא לספר?

עברתי לאחרונה בהמלצת הגיניקולוג שלי ניתוח לביתוק קרום הבתולים. הוא טען שזה עשוי לעזור לפתור את הבעיה, אבל העניין הוא שאני עדיין "צרה" והאיזור לא מורגל ליחסי מין והאקט עדיין כואב לי (אפילו לא הגעתי לחדירה מלאה).

אני לא רוצה לספר את האמת. קיבלתי תגובות מאוד מזלזלות עד עכשיו, איך אני יכולה להסביר שאני עדיין בתולה (במובן הטכני של המילה)?. אבל מצד שני, אחרי שמגיעים לאקט אפשר להבחין בזה ואני לא יכולה להסתיר.

מה כדאי לי לעשות כדי להמנע מ"פדיחות"?

לדעתי

את לא צריכה להתבייש בכך שאת עדיין בתולה!!

אם את תמצאי בן זוג תומך ומבין
הוא יבין אותך
וביחד לאט לאט אתם תרחיבו את המקום!

זה לא פאדיחה
ואת לא צריכה להתבייש במי שאת
אני גם בתולה ואני גאה בזה!
ועדיין יש גברים שמכבדים זאת!

רק צריך לחפש אותם היטב!

טום גיא

New member
בעייתי

מצד אחד, אם לא תספרי אולי תבזבזי זמן על מישהו שבסוף יברח ממך כי אין לו סבלנות לעזור לך להיפתח (pun not intended).
מצד שני, אם כן תספרי את יכולה אולי להבהיל מישהו שאולי אם הוא היה מכיר אותך יותר אז הוא היה מוכן להשקיע בך.

אם היית בקשר עמוק עם מישהו שאת אוהבת אותו ויכולה לסמוך עליו לחלוטין לדעתי היה לך הרבה יותר קל (אני זוכר שכשהייתי עם החברה הראשונה שלי היה לה גם מאוד קשה, וביחד התגברנו על זה).
אבל את לא נמצאת בכזה קשר, ולכן אני חושב שמה שכדאי לך לעשות זה קודם כל לפתור את הבעיה, לפני שאת יוצאת עם גברים וחוששת מ"פדיחות".
הדרך שנראית לי הכי נכונה היא טיפול מקצועי אצל מומחה, ולא עצות ונסיונות של כל מיני לוחמי מקלדת בפורומים.

בהצלחה!

בוודאי שלספר

אם תהיי חשובה מספיק לבחור הוא לא יברח אלא ישאל האם הוא יכול להיות חלק מהפתרון. זה גם מסנן טוב להעיף מראש "חנטרישים"

עניין קרום הבתולים הוא משני לגמריי וניתוח ביתוק קרום הבתולים הוא פרוצדורה שלא פותרת וגיניזמוס אלא רק מקלה (בחלק מהמקרים) במקצת על התהליך.

והערת אזהרה חשובה!! אל תמשיכי לקיים יחסיי מין שכואבים כי זה רק יקשה עוד יותר את פתרון הבעיה!!

Berethor

New member
עכשיו זה כבר יותר עניין נפשי כנראה

כי עם העניין הפיזי כבר עזרו לך, עכשיו צריך לפתור גם תעניין הנפשי, בתור אנלוגיה אפשר לתת אדם שמכור לסמים או סיגריות למשל, גם שהוא עובר גמילה ומצליח להיפטר מההתמכרות הפיזית, הוא צריך עדיין להיפטר גם מההתמכרות הנפשית. כנראה בגלל הבעיה הפיזית שהייתה, התרגלת שזה לא הולך, לכן זה יצר גם חסמים פסיכולוגיים וחוסר ביטחון בהצלחה. כמה שיותר תחשבי שאתה "צרה" מדיי או שזה לא יצליח, ככה זה יותר יכשל, זה מעגל סגור שצריך לפרוץ ממנו. אין דבר כזה צרה מדיי, בדרך לא אצל נשים, הרחב של האישה הוא איבר גמיש שיכול אפילו לגדול או לקטון, זה לא כמו אצלנו הגברים שזה הרבה יותר מקובע. מי שמזלזל בך, לא ראוי לך, חפשי בן זוג מתחשב ומבין, מישהי אגואיסט ושוביניסט רק יחמיר את מצבך, את צריכה גבר שגם יקבל את זה שאת בתולה וגם יקבל את זה שאת סובלת מוגיניסמוס, ביחד בעזרת פסיכולוגים, סקסולוגים וגיניקולוגים, תנסו לפתור את הבעיה, ולנהג זוגיות רומנטית ומינית. משהו שכל כך הרבה נשים יכולות, אין סיבה שאת לא תוכלי, במיוחד אם יש לך את הרצון הדרוש והעזרה הדרושה.

9צב

New member
וגיניסמוס

נבדקת אצל גניקולוג בשביל לאשר וגיניסמוס?
הוא לא הציע אף צורת טיפול בשביל לנסות לשחרר שם את העניינים קצת?

לפי מה שאני יודע - בגלל שהסיבות למרבית מקרי הוגיניסמוס המדווחים הן פסיכולוגיות, גם הטיפול לרוב יכלול עבודה פסיכולוגית כזו או אחרת כדי להתגבר על הבעיה ו-"לשחרר" קצת את המוח, שהפקודה לכיווץ תהיה פחות רצינית. עבודה טובה גם תלמד אותך תרגילים של כיווצים ושחרורים מבוקרים של שרירי רצפת האגן ("קיגלים", אולי שמעת על זה בשם הזה).
אני מניח שיכול להיות בנוסף לטיפול הפסיכולוגי בשביל לשחרר את ה- "חסם", אולי יהיה מתן של תרופות להרפיית שרירים בגוף. אולי, אני יודע על וגיניסמוס רק על קצה המזלג.
בתכל'ס אין מה לחשוש מזה אם הולכים לטפל בבעיה כי הפרוגנוזה אצל נשים שבאמת הולכות ומטפלות בזה - הוא די גבוה ומרביתן המכריע מדווח על פתירת הבעיה.

צריך לציין פה, אגב, את העובדה שכפי שאמרת - אין בעיה עם חשק מיני ואין קשר בין הנאה מינית לוגיניסמוס. לא מעט נשים שלוקות בכך, נוהגות להגיע לאורגזמה מגירוי דגדגני בלבד.

לשאלתך - לי כגבר לא הייתה בעיה עם העניין הזה. כמה זמן שצריך - נותנים. אבל כדאי לטפל בזה, ללא קשר, אם תרצי שמתישהו יחדרו אלייך בלי כאבי תופת.

תשובתך מלאה באי דיוקים

באופן כללי אני מציע לכולם לא לכתוב על דברים שאין להם ידע מקיף בהם.

על מנת שלא תיווצר הטעיה אצל השואלת אציין בקצרה את אי הדיוקים בתשובתך:
- הטיפול בוגיניזמוס איננו רק פסיכולוגי אלא משולב במגוון טכניקות אפשריות
- תרגיליי קיגל אינם פתרון לוגיניזמוס
- אין טיפול תרופתי יעיל לשחרור השרירים (אתה הרי לא רוצה לתת לה אפידורל ולשתק לה את חצי הגוף התחתון)

Berethor

New member
צודק

תרגילי קיגל זה בכלל לסובלות מנרתיק רחב מדי, זה בכלל 'ההפך' מוגיניזמוס אם כבר..

9צב

New member
תלוי בסיבה לוגינימוס, כפי שציינתי...

המקור יכול להיות פסיכולוגי (מרבית המקרים המדווחים), יכול להיות אפילו כתוצאה ממקור דלקתי באזור.
לא אמרתי שקיגלים הם "פתרון" ואפילו כתבתי על הכול "אולי", שכן הידע שלי בגניקולוגיה לא שואף מעבר לקצה המזלג.
עם זאת, כן הלכתי ושאלתי גניקולוג, שאמר שמטפל מוצלח ימליץ גם על תרגילי קיגל בוגינימוס.

נראה לי שהבנת את הקניגולוג באופן שגוי

קשה לי להאמין שקניגולוג כלשהו המליץ על תרגיליי קיגל לפתרון וגיניזמוס, אמנם יש תרגילים לרצפת האגן שמיועדים לוגיניזמוס אך הם אינם תרגיליי קיגל.

בקיצור עדיף שלא תענה על דברים שהידע שלך בהם הוא רק קצה המזלג.

9צב

New member
לא הבנתי באופן שגוי, אל תדאג בקשר למה שאני

יודע או לא יודע ברפואה, פתולוגיות מוסקולריות ופיזיולוגיה, סבבה, שלומלום?

אחלה.
שתיים, צודק שהידע שלי לגבי בעיות באזור הואגינלי לא גדול. ציינתי זאת על מנת שיקחו את ההודעה בערבון מוגבל, כפי שצריך לעשות בפורומים אינטרנטיים.
שלוש, הבנת הנקרא - כתבתי שזה *אופציונלי*, לא שזו הדרך האולטימטיבית. לא יודע אם אתה יודע, אבל ברפואה יש מספר דרכים לטפל בכול דבר, בדר"כ.
בעבודתי אני סביב רופאים, גם. אז כן, שאלתי גניקולוג. לא ממש מעניין אותי שאתה לא מאמין, כן מאמין, מה לדעתך הוא אמר או לא.

גם מקורות המידע הרפואיים האלה, מסכימים איתי לגבי קיגלים כהתחלת תהליך טיפולי אפשרי.

http://women.webmd.com/guide/vaginismus-causes-symptoms-treatments

http://www.sogc.org/health/health-vaginismus_e.asp

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3136020/

אבל סבבה, אתה יכול להמשיך לחשוב שהאינטרס שלי זה להטעות אנשים. שיהיה לך לבריאות יא חביבי.

שים לב שבנתיים, לא ראיתי שהצעת משהו מעט יותר פרקטי לפותחת ההודעה, מאשר "טיפול מיני".

ואיי ואיי, שתהיה לי רק בריא

איפה ראית שאני חושב שיש לך אינטרס להטעות מישהו????
כל מה שכתבתי היה שדבריך לא היו מדויקים, זה הכל
אנא להבא אל תענה על דברים שאין לך בהם ידע מספק זו הייתה כל בקשתי ממך.

ממש מיותר שהשקעת בזה כל כך הרבה אנרגיה
עדיף שתשקיע אותה בדברים פרקטיים יותר

9צב

New member
בריא בהחלט, תודה. זה היה ציני, חמוד.

ואם המידע הזה, מרופאים ואתרי רפואה חלקי, לא מספיק וכ'ו - אנא, חלוק עמנו את הידע שלך למען נחכים כולנו. פה, למשל, אני לא ציני. ידע צריך לחלק, לא לשמור בסוד.

או שאולי, אתה יודע טוב יותר מאתרים המקדישים את עצמם לרפואה ושכותבי התוכן בהם, הם רופאים?

נודניק

אתה מוזמן לפורום הסקסולוגיה בוואלה אותו אני מנהל ושם תשאל את כל שאלותך המקצועיות ואענה לך

כאן זה לא פורום שנועד לטיפול מיני

ובנתיים אנא הצמד לבקשתי לענות רק על מה שיש לך ידע מקיף בו. תודה.

למעלה