בת 28 ובתולה. יש תקווה?

mynameisktt

New member
תשובה

נראה לי שאלה שמתאימה לפורום סקס.

בכל מקרה, בשום אופן לא לוותר, להיפך.

תתייעצי עם מטפל\ת מוסמך או רופא שיכול ללוות אותך בתהליך.

יש המון נשים כמוך את ממש לא ראשונה שיש לה את זה כך שאת יכולה להיות רגועה.

שיהיה לך בן זוג שאוהב אותך תפגשו ביחד את המטפל שיתן לו רקע והדרכה מה לעשות ואיך, זה יתן לך גם בטחון שהאדם שאת איתו מבין אותך ומוכן לעשות הכל כדי שיהיה לך טוב ובקצב שלך.

בהצלחה.

Berethor

New member
פורום סקס לא בטוח שיעזור לה

למעשה הוא יכול רק להחמיר את הבעיה שלה, בגלל התיאורים האובר מיניים שיש שם, אפילו אני בקושי מצליח לשהות שם, על אחת כמה וכמה מישהי שגם ככה נורא קשה לה. עדיף מקום קצת יותר "רגוע".

בוודאי שיש תקווה. לא לנסות! אלא ללכת לטיפול

וגיניזמוס זה משהו שניתן לפתור אותו אך זה דורש טיפול.

יכול להיות לידך גבר סבלני מאוד מאוד אך זה לא יפתור את הבעיה (ללא טיפול) אלא רק יצור זוגיות ללא משגל.

ממליץ לך מאוד לגשת כבר עכשיו לטיפול מיני ביחס לוגיניזמוס כי זה משהו שאת יכולה לפתור גם ללא בן זוג.

אם תיצרי זוגיות תוכלי ללכת יחד עם בן זוגך שיכול להיות לעזר רב בפתרון. אך אם יש לך ציפיה שזוגיות תפתור את הבעיה לבד הסיכוי נמוך מאוד.

אני דווקא נוטה יותר לכיוון של לא לספר על המצב

קיבלתי עד כה תגובות מאוד קשות בקשר להיותי בתולה בגיל 28.

זה די מרתיע, ואני לא חושבת שיש הרבה גברים שהיו מוכנים לחכות עד שאפתור את הבעיה הזו.

מה גם שהמין מאוד זמין כיום, אז למה שמשהו ירצה לחכות דווקא לי?

יש טיפולי פיזיותרפיה לרצפת אגן למשל, אבל הם מאוד יקרים. זה טיפול קשה גם מנטאלית. זה לשכב ולהחדיר פלסטיקים לנרתיק.

מצד שני, כל המצב הזה מביך מאוד מול בני זוג. אין לי מושג איך לצאת מזה, ואם זה באמת תהליך שאני צריכה לעבור.

זה אכן תהליך שאת צריכה לעבור

מישהו הבטיח לך חיים של פיקניק?

ההתמודדות עם וגיניזמוס היא אכן קשה מנטלית וזה באמת לא כייף לתרגל עם מרחיבים וללמוד לשחרר את רצפת האגן וכו' וכו' מצד שני זה רק תהליך לתקופה קצרה שאחריו תהיה לך חירות מינית מלאה.

לגביי בני זוג: יכול להיות שנתקלת בערמת אידיוטים. אני דווקא חושב שהרוב המוחלט של הגברים יביעו סימפטיה אם תשתפי אותם שיש לך קושי פיזי של וגיניזמוס ולכן טרם קיימת יחסיי מין ומי שתמצאי חן בעיניו אין סיבה שלא יהיה מוכן להיות חלק מהפתרון. ומי שיבחר לא להיכנס למערכת יחסים איתך, זה גם לא נורא.

ESPS

New member
זאת לא נכות

יש המון דברים שאנשים יכולים לעשות ולהגיע לסיפוק מלא, גם ללא חדירה מלאה.
מה שתיארת אינו נכות משום סוג, ולא נראה לי שיש מה לספר. היושר לא מחייב לפרט את זה.

אני חושב שאת צריכה ליצור קשר עם בחור, שתהיה בו יציבות רגשית, אמון, וסיפוק מיני הדדי. לדעתי זה המפתח.
זה לא צריך להיות מן "משימה" ולא "אתגר", אלא משהו כיפי.
ממה שאני יודע, בחורים בדר"כ אוהבים לעשות גם דברים אחרים, ולא רק סקס רגיל.

למה שגבר יהיה סבלני איתך? אולי יש גברים שעבורם המין לא כ"כ זמין... יש המון אנשים כאלו שמאוד רוצים סקס, אבל לצערם הם לא כובשים אף אחת מסיבות שונות ומשונות.

מאחל רק טוב...

C l u e

New member
גם לי היה, ונחשי מה? כבר אין.

גם לי היו תקופות התנזרות מאד ארוכות. הרבה פעמים שיקרתי שיש לי ניסיון, החזקתי אצבעות שהפעם זה לא יקרה אבל זה תמיד קרה.
אפילו ניסיתי להיות עם בנות כי איתן אין חדירה.

בסופו של דבר זה הכל היה תלוי במצב הנפשי שלי. לא יודעת מה הסיבות שלך, אבל אצלי זה קשור בטראומה שעברתי, ומתישהו לפני כמה שנים הייתי במקום טוב בטיפול ובחיים, וזה פשוט עבר- בלי פיזיותרפיה, ניתוחים וכו'. הבחור אפילו לא ידע מכל המצב, וככה נפתרה הבעיה.
אני לא אומרת שגם אצלך זה כך, אבל אצלי זה היה לגמרי נפשי. גם היום, אם אני במקום רע, אני ארגיש פתאום את הכאבים ההם ולא אהיה מסוגלת שיחדרו אלי.

אני ממליצה בחום להתחיל טיפול.

Purple Mushroom

New member
אני ממליץ להמשיך לנסות

ומקווה שיהיו בחייך העתידיים גברים סבלניים בקטע הזה.

האקסית הראשונה שלי, מלפני עד 9 שנים בת 40, אני פחות בקשר איתה, אבל אם הסטטוס שלה נשאר, היא גם עדיין בתולה.
כשכתבתי על כך כשהיתה בגיל 32, הגולשים בפורום (לא הזה), לא האמינו, ויעצו לי להתרחק ממנה. :)

Berethor

New member
שלום לך

אומנם אנחנו כבר מכירים וניסיתי לעזור לך גם במסרים, ככה שאת מכירה הרבה מהעצות שנתתי לך בנושא, ואני עצוב לשמוע שעדיין הבעיה נשארה על קנה. אני מציע שלא תוותרי, את עדיין צעירה והחיים עוד לפניך, אני מאמין שעם טיפול פיזי ופסיכולוגי נכון פלוס בן זוג סבלני ומבין, יש סיכוי טוב שתצליחי לתגבר על הבעיה, אני מציע לך לא להתייאש בשלב כה מוקדם, אם רוצים ומתאמצים הרבה מאוד דברים הופכים לאפשריים, חוץ מזה יש לא מעט מקרים של נשים עם וגיניסמוס שהצליחו להירפא מזה. הנה גם קישור לכתבה בנושא.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3577596,00.html

A 26 cm Schlong

New member
בוודאי שיש תקווה

שום עצה שניתן לך פה לא תועיל לך, כיוון שמדובר בבעיה פיסיולוגית.

הפתרון האולטימטיבי לנשים במצבך (ויש המון כאלה, את לא בודדה במערכה) הוא שילוב של טיפול מיני אצל מטפל מיני מוסמך עם טיפול פסיכולוגי מתאים.

המטפל המיני יעניק לך כלים להתמודד אתם בבית, כל מיני תרגילים ושיטות לשחרור שרירי הנרתיק, והפסיכולוג יעזור לך להשתחרר מהלחץ הנפשי שאת שרויה בו בעקבות הבעיה שלך.

בבית החולים תל השומר מעניקים טיפול לנשים במצבך (ייתכן שגם בבתי חולים נוספים, אבל אני פשוט זוכר שמכרה שלי טופלה שם).

אני חושב שהפתרון נמצא בדברים שכתבת

ליפני שנים הכרתי אישה ו.. הגענו למיטה, שם היא סיפרה לי..וגיסמוס
אחרי חשבון נפש עם עצמי הצגתי לה דרך לראות את המצב.
היה ל חשוב להשתחרר ולהפתח, כי היה לה איכפת ממני מבחינה
ריגשית (לי לא הית בעיה לוותר על סקס, להפך, וזה הסוד הגדול).
בקיצור הבה אמפתיה הובילה לפתרון.

למעלה