לא שאני רוצה להתחכך בהומו, אבל אציין שזה אולי חצי אנשים מספרית, אבל זה טיפוס מעצבן פי שתיים.ההומו הוא גם הטבעוני (או להפך)
אפשר לומר התייעלות, אבל תכלס, קצת פחות הזדמנויות לחיכוך
אי אפשר להעלות על הדעת התחככות בחום הזהלא שאני רוצה להתחכך בהומו, אבל אציין שזה אולי חצי אנשים מספרית, אבל זה טיפוס מעצבן פי שתיים.
כך שבחישוב סופי מגיעים לאותה תוצאה ואפילו יותר.
מי שרוצה להתחכך ייהנה פי 2.
יש עוד מקום בטוח על הכוכב הזה?מקווה שאתה במקום בטוח
הפולניות?יש עוד מקום בטוח על הכוכב הזה?
לי נראה שמי שרוצים לפגוע בו, פוגעים.
הכי בטוח לחיות בשלום עם האנשים המסוכנים ולא להרגיז אותם, ובמקרה שלי אלו כמובן הפולניות.
לי יש קרחת אז זו לא בעיה שלי.הרבה יותר גרוע אלו מספרות
אתה לא יכול כל הזמן לחשוב רק על עצמך!לי יש קרחת אז זו לא בעיה שלי.
אני די בטוח שמי שמנסה להשיג שם מה שהוא חושב שהוא ישיג עם הטלת רימונים, מספיק חכם בשביל לדעת לא לעשות את זה כך שזה ירגיז את הפולניות שלי.מה עם הפולניות
אהבתי את "בלא"ע" . אצל האמריקקים למשל: NYHS, BHHS - אלה ראשי תיבות של תוכניות "עקרות בית.. וגו'".חבורה אנמית משהו
ההומו הוא גם הטבעוני (או להפך)
אפשר לומר התייעלות, אבל תכלס, קצת פחות הזדמנויות לחיכוך
התחת של התרנגולת ממשיכה משבוע 1, בגלגול אחר
(כל אוכלי העוף -ראו הוזהרתם)
נראה
אולי עוד ישתפר
יש תקווה שמשה ימצא אבק מתחת למיטה או מעל הארון
כוונת המשוררתאהבתי את "בלא"ע" . אצל האמריקקים למשל: NYHS, BHHS - אלה ראשי תיבות של תוכניות "עקרות בית.. וגו'".
אישית הייתי מוריד את העי"ן, למרות הפיתוי ל- בלע. שיהיה בל"א באל"ף. המשכילה תבין.
לא היה צורך בהתנשאות המיותרת הזו, שהרי תגובתי הצביעה על הבנת הנקרא.כוונת המשוררת
בואו לאכול איתי
עונה 8
שבוע 3
ב.ל.א.ע8.ש3
זו לא היתה הכוונהלא היה צורך בהתנשאות המיותרת הזו, שהרי תגובתי הצביעה על הבנת הנקרא.
תודה. את יודעת העצבים יותר רגישים עכשיו. מתנצל גם אני.זו לא היתה הכוונה
סליחה אם פגעתי
אבוי.אבק? ובובות ערומות!
שזה בלתי נסלח, כנראה, לכאורה.
לא יודעת איך נראות הבובות הערומות שלך, אבל אצלי הן חלקות, שטוחות, נייטראליות, חסרות סימני מין גבריים או נשיים, כולה פלסטיק ורדרדאבוי.
גם בפינת המשחקים, בחדר בו מתארחים הנכדים, יש בובות עירומות. יש צורך דחוף להלבישן? מה יקרה אם לא?
(את האבק לא אזכיר).
תלוי.לא יודעת איך נראות הבובות הערומות שלך, אבל אצלי הן חלקות, שטוחות, נייטראליות, חסרות סימני מין גבריים או נשיים, כולה פלסטיק ורדרד
אם זה מה שמרגש את משה,הוא כנראה חי חיים מאוד מוגנים
בת זוגי במשך שנים הופיעה עם בובות בעלות נכויות מכל סוג, כחלק מתיאטרון חינוכי.תלוי.
בעצם יצוק.
הבובות ה"רגילות" אצלי נראות כמו שאת מתארת.
היום ניתן למצוא בובה, עם בליטה יצוקה המסמנת זכר (לא זוכרת אם נימול או לא, אבל אם זה חשוב אוודא).
בובות עם תוי פנים של תסמונת דאון, או בובה ממושקפת.
לעומתן, הברביות, בשנים האחרונות חלקן (הנקבות) לא שטוחות בטן, לא 90-60-90 והן בורכו בירכיים מרופדות. יש בעלות פרוטזה, יש על כסא גלגלים, יש עם כתמי ויטליגו. קצת יותר קרובות למציאות.
כעת צריך שלבּוּבִּים יהיו כרס, קרחת, כתמים וכו, וגם הם יוכלו להיראות קצת יותר אמיתיים.
מעניין מה משה היה אומר עליהן.
(אגב, כשהחלו לצוץ הבובות היותר אנושיות, היו תלונות שזה לא בסדר שפוגעים בברביות המושלמות)
חלק מתיאטרון חינוכי, אבל אורחות.בת זוגי במשך שנים הופיעה עם בובות בעלות נכויות מכל סוג, כחלק מתיאטרון חינוכי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.