ב.ל.א.ע8.ש3

צליליתה1

Well-known member
חבורה אנמית משהו
ההומו הוא גם הטבעוני (או להפך)
אפשר לומר התייעלות, אבל תכלס, קצת פחות הזדמנויות לחיכוך

התחת של התרנגולת ממשיכה משבוע 1, בגלגול אחר
(כל אוכלי העוף -ראו הוזהרתם)

נראה
אולי עוד ישתפר
יש תקווה שמשה ימצא אבק מתחת למיטה או מעל הארון

קלייטון.ש

Well-known member
לא שאני רוצה להתחכך בהומו, אבל אציין שזה אולי חצי אנשים מספרית, אבל זה טיפוס מעצבן פי שתיים.
כך שבחישוב סופי מגיעים לאותה תוצאה ואפילו יותר.
מי שרוצה להתחכך ייהנה פי 2.

צליליתה1

Well-known member
לא שאני רוצה להתחכך בהומו, אבל אציין שזה אולי חצי אנשים מספרית, אבל זה טיפוס מעצבן פי שתיים.
כך שבחישוב סופי מגיעים לאותה תוצאה ואפילו יותר.
מי שרוצה להתחכך ייהנה פי 2.
אי אפשר להעלות על הדעת התחככות בחום הזה

מה קורה קלייטון? מקווה שאתה במקום בטוח

סופהו 1

Well-known member
יש עוד מקום בטוח על הכוכב הזה?
לי נראה שמי שרוצים לפגוע בו, פוגעים.
הכי בטוח לחיות בשלום עם האנשים המסוכנים ולא להרגיז אותם, ובמקרה שלי אלו כמובן הפולניות.
הפולניות?
הרבה יותר גרוע אלו מספרות.

"ברביעי שעבר התפוצץ רימון במספרה ברחוב חנקין בעיר. בשישי הושלך רימון למספרה ברחוב קראוזה, והבוקר התפוצץ רימון במספרה צמודה - וצעירה נפצעה מרסיסי הוויטרינה שהתנפצה. "

קלייטון.ש

Well-known member
מה עם הפולניות
אני די בטוח שמי שמנסה להשיג שם מה שהוא חושב שהוא ישיג עם הטלת רימונים, מספיק חכם בשביל לדעת לא לעשות את זה כך שזה ירגיז את הפולניות שלי.
במיוחד הראשונה שמה יוצא למרחוק, שהיא לא תפגע בזבוב, אבל בבן אדם שעבר לה את הגבול תפגע ועוד איך.
אף אחד לא רוצה להסתבך עם הראשונה.
בטוח שהעבריין שנשלח להטיל את הרימון יראה בפנים את הראשונה וישר יודיע לבוס שלו "הפולניה הזאתי יושבת שם אני מסתלק".

אבח"י

Well-known member
חבורה אנמית משהו

התחת של התרנגולת ממשיכה משבוע 1, בגלגול אחר
(כל אוכלי העוף -ראו הוזהרתם)

נראה
אולי עוד ישתפר
יש תקווה שמשה ימצא אבק מתחת למיטה או מעל הארון
אהבתי את "בלא"ע" . אצל האמריקקים למשל: NYHS, BHHS - אלה ראשי תיבות של תוכניות "עקרות בית.. וגו'".
אישית הייתי מוריד את העי"ן, למרות הפיתוי ל- בלע. שיהיה בל"א באל"ף. המשכילה תבין.

צליליתה1

Well-known member
אהבתי את "בלא"ע" . אצל האמריקקים למשל: NYHS, BHHS - אלה ראשי תיבות של תוכניות "עקרות בית.. וגו'".
אישית הייתי מוריד את העי"ן, למרות הפיתוי ל- בלע. שיהיה בל"א באל"ף. המשכילה תבין.
כוונת המשוררת
בואו לאכול איתי
עונה 8
שבוע 3

ב.ל.א.ע8.ש3

סופהו 1

Well-known member
אתמול חשבתי שעם התכנית אפשר לברוח קצת מהמציאות... אז חשבתי.

משה מצא אבק.

מקיבוץ חצור-אשדוד יש לי המון זכרונות טובים. כבר טוב

נערך לאחרונה ב:

צליליתה1

Well-known member
אבוי.
גם בפינת המשחקים, בחדר בו מתארחים הנכדים, יש בובות עירומות. יש צורך דחוף להלבישן? מה יקרה אם לא?
(את האבק לא אזכיר).
לא יודעת איך נראות הבובות הערומות שלך, אבל אצלי הן חלקות, שטוחות, נייטראליות, חסרות סימני מין גבריים או נשיים, כולה פלסטיק ורדרד
אם זה מה שמרגש את משה,הוא כנראה חי חיים מאוד מוגנים

סופהו 1

Well-known member
לא יודעת איך נראות הבובות הערומות שלך, אבל אצלי הן חלקות, שטוחות, נייטראליות, חסרות סימני מין גבריים או נשיים, כולה פלסטיק ורדרד
אם זה מה שמרגש את משה,הוא כנראה חי חיים מאוד מוגנים
תלוי.
בעצם יצוק.
הבובות ה"רגילות" אצלי נראות כמו שאת מתארת.
היום ניתן למצוא בובה, עם בליטה יצוקה המסמנת זכר (לא זוכרת אם נימול או לא, אבל אם זה חשוב אוודא).
בובות עם תוי פנים של תסמונת דאון, או בובה ממושקפת.

לעומתן, הברביות, בשנים האחרונות חלקן (הנקבות) לא שטוחות בטן, לא 90-60-90 והן בורכו בירכיים מרופדות. יש בעלות פרוטזה, יש על כסא גלגלים, יש עם כתמי ויטליגו. קצת יותר קרובות למציאות.
כעת צריך שלבּוּבִּים יהיו כרס, קרחת, כתמים וכו, וגם הם יוכלו להיראות קצת יותר אמיתיים.
מעניין מה משה היה אומר עליהן.

(אגב, כשהחלו לצוץ הבובות היותר אנושיות, היו תלונות שזה לא בסדר שפוגעים בברביות המושלמות)

אבח"י

Well-known member
תלוי.
בעצם יצוק.
הבובות ה"רגילות" אצלי נראות כמו שאת מתארת.
היום ניתן למצוא בובה, עם בליטה יצוקה המסמנת זכר (לא זוכרת אם נימול או לא, אבל אם זה חשוב אוודא).
בובות עם תוי פנים של תסמונת דאון, או בובה ממושקפת.

לעומתן, הברביות, בשנים האחרונות חלקן (הנקבות) לא שטוחות בטן, לא 90-60-90 והן בורכו בירכיים מרופדות. יש בעלות פרוטזה, יש על כסא גלגלים, יש עם כתמי ויטליגו. קצת יותר קרובות למציאות.
כעת צריך שלבּוּבִּים יהיו כרס, קרחת, כתמים וכו, וגם הם יוכלו להיראות קצת יותר אמיתיים.
מעניין מה משה היה אומר עליהן.

(אגב, כשהחלו לצוץ הבובות היותר אנושיות, היו תלונות שזה לא בסדר שפוגעים בברביות המושלמות)
בת זוגי במשך שנים הופיעה עם בובות בעלות נכויות מכל סוג, כחלק מתיאטרון חינוכי.

סופהו 1

Well-known member
בת זוגי במשך שנים הופיעה עם בובות בעלות נכויות מכל סוג, כחלק מתיאטרון חינוכי.
חלק מתיאטרון חינוכי, אבל אורחות.
עם השנים התחלתי לראות, בחלק מהגנים, בובות נכות שהיו חלק מפינת הבובות. השונה נכח בגן לאורך כל השנה.
השינוי הגדול והחשוב ביותר היה שילוב ילדים בעלי נכויות במסגרות רגילות, בחלק או בכל השיעורים, לאורך כל שנת הלימודים.
לדעתי, אחד השינויים החשובים שנעשו. (חשובים לנכים וגם לילדים במסגרת המשלבת).

למעלה