, לא הייתי קוראת לעצמי "מאמינה" או "דתיה" או מה שאת רוצה. לא הייתי טורחת לחיות (כך או אחרת) לפי משהו שאני לא לגמרי ברצינות גמורה מאמינה בו. אני לא מי יודע מה יסודית אולי בקטע של הדתיות, ותמיד יש מקום להוספה ולשיפור, אבל אם באופן יסודי פנימי לא הייתי מאמינה באמונה שלמה במה שאני אומרת לאורן, אני לא הייתי מוציאה את המילים מהפה הרי. אני יודעת שאמרת את זה בצחוק, אבל אני מגיבה ברצינות. חג שמח שימשיך עלינו אור לכל השנה כולה!
הנשמה נכון? אל תתפסו אותי במילה יו, אחרת יבוא אורן אליי אחרי 120 (אני לא אהיה פה אז, איזה כיף, אני גדולה ממנו חחח) ויגיד לו הופה שוני, אמרת שאני לא אמות, מה קורה פה? חחח
חזרתי אחרי סוף השבוע למחשב וראיתי ערמות של תגבות נפלאות על נושאים כאלה ואחרים אז רק רציתי להגיד שהתגעגעתי וטוב לי לראות אתכן שוב ואותך את ברכה ואת גריני במיוחד אז שיהיה לנו אחלה של שבוע
לא מספיק שכולם יורדים עלי שאני חובבת קטנים אני עוד צכה להצהיר על זה? אופס, עשיתי את זה הרגע (טוב, אני חובבת כל מיני ת'אמת, העיקר שיהיה חביב) אתה מצויין כפי שאתה ונחון לא פגשתי אותך פיזית אז אני לא יכולה להגיד אבל טיפ-טיפה הכרתי אותך טיפל'ההההההההה, לא פיזית ו... I LIKE!!!
שאני ממש לא קטין אני איש שמאמין שגיל נמדד לפי המנטלי ולא הביולוגי אבל זה רק אני ושנית מה קרה לפורם למה ההודעות החדשות לא קופצות למעלה ...או שזה רק אצלי?
למעלה רק 3 ימים (או אולי 72 שעות?) - אחרי ההודעה הראשונה בשרשור. אח"כ הן כבר לא קופצות. ולכן צריך לא להתעצל ולגלגל את הדף עד הסוף, כדי לראות התפתחויות בשרשורים וותיקים יותר. וחוצמזה - אני גמכן חושבת שאתה גבר שבגברים