גאג - מאוד חסר לי בעברית יש הצעות?
ג גנגי New member 25/3/04 #2 לרגע חשבתי שהדיסלקציה גרמה לך לכתוב ככה "גנג".. באמת תצאו לטיול פסח בלעדיי?!
ט טללי בוקר New member 25/3/04 #6 שימי לב לתוכן ההודעה שלך "גרמה לך לכתוב ככה "גנג".. באמת תצאו לטיול פסח בלעדיי?! איזה מזל..."
ג גנגי New member 25/3/04 #4 נו, תרנגולת, בחייך, לא רק שאין לך בגדים לעורך, גם אין לך גאג מעל לראשך? נשעשה לך התרמה?
ג גנגי New member 25/3/04 #7 משתעשעת?! אין לך מושג כמה מעציב אותי לראות בעלת כנף (את בטח מבינה, דווקא) חסרת כול. אני רחומה וחנונה, זה מה שאני. מי דיבר על שעשועים בכלל! רוצה שאתרום גם לך קצת מהחנוניות והרחמומיות שלי?
משתעשעת?! אין לך מושג כמה מעציב אותי לראות בעלת כנף (את בטח מבינה, דווקא) חסרת כול. אני רחומה וחנונה, זה מה שאני. מי דיבר על שעשועים בכלל! רוצה שאתרום גם לך קצת מהחנוניות והרחמומיות שלי?
ג גנגי New member 26/3/04 #16 כן, שומר הל"תים לא מגיע הנה, לא יודעת למה. שמתי לב שבזמן האחרון הוא לא מגיע לשום מקום בסביבה. ידוע לך אם הכול שם בסדר אצלו?
כן, שומר הל"תים לא מגיע הנה, לא יודעת למה. שמתי לב שבזמן האחרון הוא לא מגיע לשום מקום בסביבה. ידוע לך אם הכול שם בסדר אצלו?
כ כנף New member 26/3/04 #20 וחבל. ביום ראשון הוא היה שם, לא? (סוג של ממזמן, אבל בכל זאת) אז קפצי שניה ירושלימה...
ת תרנגולת ערומה New member 26/3/04 #14 מה משותף לתרנגולת ערומה ופסנתר? שניהם בעלי כנף. מה ההבדל בין פיל לפסנתר? אה... התבלבלתי, זה שייך לפורום אחר...
מה משותף לתרנגולת ערומה ופסנתר? שניהם בעלי כנף. מה ההבדל בין פיל לפסנתר? אה... התבלבלתי, זה שייך לפורום אחר...
ג גנגי New member 26/3/04 #17 ../images/Emo7.gifדמעות של מלאכים שכחת שגם הם בעלי כנף. הנה, אני, למשל. מעופפת ידועה.
ת תרנגולת ערומה New member 26/3/04 #13 למה שיהיו לי בגדים לעורך? הוא לא משתכר מספיק מעריכה כדי לקנות בגדים משלו? גאג זה לא גם הקאה?
כ כנף New member 26/3/04 #22 אין לו יותר בגדים משלו. את לא יודעת שבמערכת הוציאו את כל הכביסה המלוכלכת?