גאווה ישראלית בבוסטון - חדשות משמחות לשם שינוי

JimmyGee

New member
Farmer בארצות הברית שלא אוהב נשק חם?

תכף תגיד גם ש Trump זה לא המשיח.
לא הבנתי איך בדיוק תגן על כול האנשים פה שעוברים לגור לידך בלי נשק חם.

xbuffalomen

New member
WOW , איזו יכולת לדבוק בסטראוטיפים מוכרים ...

אז ככה - א. את טראמפ אני מתעב אבל לא חושב שכל רעיון שלו שווה קטילה מידית בגלל שהוגה הרעיון שמו טראמפ ... ב. יש לא מעט חוואים בסביבתי שסתמו את האף והצביעו הילרי , אילו שלא עשו כך מקללים אותו בלי בושה בגלל הנזק שעשה להם עם המיסים ... ובאשר לנשק מכיוון שהמרחק בין אמר ל עשה הוא 400 מילין אני ספק אם תגיע לגור לידי ...והיה וזה יקרה תיווכח שלרוב החוואים יש "מחסן נשק" שכולל רובה ציד בלבד שנועד לספק בשר צייד שעליו אתה משלם בקסקו עשרות דולרים

JimmyGee

New member
לא יודע מי לידך סתם את האף והצביע הילרי

אני רק יודע שב 2016 כשנסעתי באוטו באזורים כפריים ב North Carolina ו Virginia (2 מדינות מתנדנדות) על כול 100 שלטים של Trump בחצר ראיתי 1 של HIllary וגם זה היה בדרך כלל באיזה Black Church.
מה שכן, יכול ליהיות שאנשים שמו שלט של Trump בחצר, ובקלפי הצביעו HIllary.
לא הלכתי איתם לקלפי, אז לא יודע. אבל זה גם לא מסתדר לי עם תוצאות הבחירות.
זה שTrump דופק אותם, לא קשור. לא חסר אנשים בארץ למשל שהליכוד דופק כבר 30 שנה ועדיין מצביעים ליכוד בכול בחירות כמו שעון שוויצרי.

debby12

New member
מנהל
אלת בייסבול
מספריים - עוד יותר
אפילו

גם פחות כבדים אז יותר קל לעשות איתם ג'וגינג, ובעיקר - יבטיחו שהחלאה לא יוכל לחזור על הפשע שלו בעתיד [וזה לחלוטין פשע. הלוואי שכל הסוטים מסוגו ייתקלו בבחורות מהסוג של לורנה בוביט]

Boston Guy

New member
היא דמות מוכרת בקהילה הישראלית \ רוסית של בוסטון

היא בהחלט "טיפוס".

placid1

New member
בחורה אמיצה, למרות שאני לא בטוחה שהיא נהגה בחוכמה במקרה

הזה ומזלה שלא נפגעה.
אני לא מבינה מה יש לה לרדוף אחרי האדיוט הזה שחשף את עצמו בין השיחים במקום שתתקשר לעיריה או למשטרה. גם לא ברור לי אם היא רדפה ותפסה אותו עם החבילה בחוץ, אחרת מה היתה אמורה להיות ההוכחה שלה שהוא חשף את עצמו ושהיא לא סתם התנפלה על עובר אורח תמים.

debby12

New member
מנהל
בכתבה אומרים שכל העסק צולם מהתחלה ועד הסוף - כלומר

יש הוכחות מצולמות שהוא חשף את עצמו פעמיים.

איכות התמונה לא היתה כזו גרועה - אני מקווה שיתפסו את החלאה במהרה [איפה מצלמות חכמות מהסוג של הסינים כשצריך אותן?]

אני מסכימה איתך שהיא לקחה סיכון גדול. מצד שני אני מוצאת סיפוק בכך שהיא גרמה לחלאה עגמת נפש בחזרה

ועם כל הכבוד למשטרה - הנה דוגמא עצובה למה שקורה למי ששם יהבו עליה

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5558366,00.html

placid1

New member
אני חושבת שיש הבדל גדול בין מישהו

שחושף את עצמו לעוברות אורח או מאונן, אבל לא יוצר מגע עם אף אחד לבין מי שמתנפל על נערות שרצות או חוטף אותן. במצב כזה אני חושבת שניתן לדווח לגורמים המתאימים ולקוות שהם יטפלו, לא חושבת שיש מה לרדוף אחריו ולתפוס אותו. חלילה שהוא היה נפגע במהלך המרדף והיא היתה נתבעת או שהוא היה פוגע בה, כמו זה מהריב על החניה ברמלה, שזה אך עתה הרס משפחה, שגם ככה היתה במצוקה קשה.....

debby12

New member
מנהל
אני מבינה את מה שאת אומרת

אבל, אולי כי בילדותי ונערותי וצעירותי נאלצתי להיתקל בכמה וכמה (וכמה +) סוטים שמאוננים/מראים את ה
שלהם לילדות בית ספר/צופים ברחובות או לנשים - אז אני שמחה שהיא "הפחידה אותו. במקרים שבהם נתקלתי אף אחד לא עשה כלום בעניין הזה. זה מעולה לנסות לעזור למשטרה לתפוס אותם

זה משהו שמפחיד ילדות/נערות/נשים להסתובב ברחובות. למה שהן תצטרכנה לפחד? שהחרא הזה ושכמותו יפחדו. זה שחלאות כאלה "לא נוגעים פיזית" בנשים זה לא עושה זה יותר לגיטימי במילימטר בעיני

אני לא אומרת שהייתי ממליצה לכל הנשים לנהוג כמותה. אני מסכימה איתך שזה מחריף את העימות, ומן הסתם - בודדות אם בכלל ינהגו כך. אבל אני שמחה מאוד שהיא בחרה לנהוג כך, ואם הוא היה נפגע במהלך המרדף הייתי שמחה עוד יותר. כנראה שלא חוננתי ב"רוח נוצרית"....

placid1

New member
זה בכלל לא נובע מ"רוח נוצרית", האם היית

שמחה שהיא עשתה את מה שעשתה אילו הוא היה נפגע במהלך המרדף ונגיד נדרס ונהרג או הופך לנכה והיא היתה צריכה לשלם פיצויים למשפחתו? או שאם היה מתברר שהוא לוקה בשכלו או נפשו ואין לו שליטה על ההתנהגות ופרט לחשיפה הוא מעולם לא פגע באף אחד/אחת?
אני חושבת שיש פה עניין של מידתיות. גם אני בילדותי הייתי חוזרת הבית מבית ספר ובדרך היו את המאוננים והחשפנים המקומיים בחצרות, ועם כמה שזה לא היה נעים וראוי לטיפול של הממונים על הסדר, לא קרה לנו כלום ואני לא חושבת שאף אחד מחבורת הילדים שהיינו מסתובב עם פגיעה נפשית. לעומת זאת, אילו היה מדובר באנס או תוקף שמסתובב בשכונה, אין בכלל שאלה שכל שכן ושכנה שהיו מנסים לעזור ולעצור אותו היו מבורכים....

Boston Guy

New member
לא חושב שניתן לחבר בין שני המקרים שאת מתייחסת אליהם

יש הבדל בעיני בין לרדוף אחרי אדם ולאחוז בו - ובין לשלוף כלי נשק חם ולירות באדם פעם אחת - ואז לירות בו שוב כשהוא שוכב על הריצפה.

וכדי שלא יווצר רושם שגוי - אני מחכה בסבלנות עד שידלוף לרשת וידאו ממצלמות האבטחה של הקניון בישראל, ועד שזה יקרה אני לא קובע שום דבר בצורה נחרצת.
אני בטוח כהארוע הזה מתועד - וזה שלא משחררים את התיעוד הזה לציבור או מודים בקיומו גורם לי לחשוב שהתיעוד הזה ישנה את הנראטיב שבו השתמשו לתיאור מה שקרה שם.

placid1

New member
אבל כשאתה רודף אחרי מישהו ומנסה לאחוז בו, הוא

יכול לירות בך (כמו שכנראה אירע ברמלה) ואז מה, עדיין תגיד שזה היה שווה לרוץ אחרי מישהו שחשף את עצמו?אני חושבת שזה לא שווה....

Boston Guy

New member
יש הבדלים גדולים ב"רמת הציפיות" בין מקום למקום

מדינת מסצ'יוסטס היא כנראה המדינה שבה הכי קשה להשיג רשיון נשק ו\או נשק מכל המדינות בארה"ב. החוקים כאן בנושא קשוחים מאוד.
לפני 60 שנה או 50 שנה, כשנהר הצ'ארלס היה תעלת שפכים מסריחה ומזוהמת יותר מנהר הירקון בישראל, וכל האזור ליד הנהר בקיימברידג' במקום שבו היא רצה היה אזור תעשייה מפוייח ומלא בניינים נטושים, עזובה ו DECAY - הסבירות שהיא הייתה הולכת לעשות את הריצה שלה דווקא שם היתה אפסית - ובהחלט היתה סיבה לחשוש שאדם שתיתקל בו ישלוף עליך נשק.

אבל אנחנו בשנת 2019. חמישים שנה עבדו כדי לנקות את הנהר ולהפוך את הגדות שלו לפארק מטופח. האזור ההוא בקייברידג' מלא כרגע בבנייני תעשיות היי-טק ובמגדלי דירות יוקרתיים שבהם גרים יאפים עשירים, והכל GENTRIFIED עד כדי גיחוך. אין לגברת שום סיבה הגיונית לחשוש שאותו FLASHER עושה ג'וגינג כשהוא מזויין באקדח. לא באזור הספציפי שבו היא נמצאה.

placid1

New member
ציפיות לחוד ומציאות לחוד....

גם בן ה 74 המצוי, אפילו בקניון ברמלה, לא צפוי להסתובב בקניות עם אקדח ולעשות וידוא הריגה בחניה וגם אם אתה חושב שאתה נמצא בשכונה בטוחה, אתה עלול להיתקל בזרים שברגע האמת יוציאו עליך סכין או אקדח.
שלא תבין לא נכון, אני חושבת שהיא בחורה אמיצה ושמחה שלא קרה לה כלום, אבל אני חושבת שהיא נהגה בפזיזות ולקחה סיכון מיותר, גם בהתחשב במעשה שהוא עשה. כמו שלא סביר היה לה לצפות שהוא יוציא אקדח, כך גם לא נשמע שהיה סביר שהוא יאנוס אותה.

danakama10

New member
נדמה לי שבקליפורניה היא הכי מגבילה

(אולי אני טועה) והנה שלשום פצח המטורף התורן במטח יריות בפסטיבל השום בגילרוי (שהיינו אמורים ללכת אליו באותו הזמן, בגלל החום הכבד החלטנו לוותר).
אז כן, גם מדינות מגבילות לא מחוסנות.

vinney

Well-known member
המחבל מגילרוי קנה את הנשק בנבדה, לא בקליפורניה

בגילרוי היו מספר תקלות שלי אישית, כמי שבתור קצין צה"ל עסק באבטחת מחנות וניהול הבטחה הקפית, נראות כל כך בסיסיות שזה מגוחך.
&nbsp
אצל אמריקאים פיגועי ירי זה "אין מה לעשות", ומי שאחראי לזה אלה אותם המטורפים שמקדמים את התרבות של סגידה לנשק. אז אפילו לא מנסים.
&nbsp
במקרה לחלוטין כמעט כולם תומכים בימין הקיצוני האמריקאי, כמוך.

למעלה