גאוט - שגדון.

diday

Member
המקרים שבהם המטופל ילעיט את עצמו

בכימיקלים אם המטפל לא יוכל לעזור לו להקלה מידית. בעיה שקיימת במיוחד במטופלות הסובלות ממיגרנה, שאצלן מטשטש לעתים הגבול בין כאב ופחד מכאב.

אני לא בעד

אבל מי מאיתנו שחווה מיגרנה לא היה מוכן למכור את נשמתו ולו רק שתעלם, עם אופטלגין או בלי. הטיפול ההומיאופתי כוחו במצב הכרוני. זהו המצב הבעייתי והדורש תיקון. במצב אקוטי הכרוך בסבל, אופטלגין מהווה ברכה. הוא גם אינו מסוגל לקלקל את התהליך. אפשרות כזו היא נדירה. אני אומר, קח אופטלגין, תחשוב שאנו בהפוגה, בו ננוח מעט ואחר כך נמשיך את המלחמה. לא הפסדנו כמעט כלום.

diday

Member
קשה לי למצא משהו טוב באופטלגין

נכון שהוא מקל על הכאב, אבל עם לא מעט תופעות לואי ואזהרות בפני השימוש. הנסיון עם תרופות הומאופתיות במקרים אקוטים היה עד כה מוצלח, ואיפשר לוותר על כימיקלים.

אם האלטרנטיבה

לא עזרה ( ואני בעד הומיאופתיה מן הסתם ), אז יש אמצעים אחרים, ביניהם כימיים. לפעמים צריך להודות על שהם קיימים. הם לא מביאים לריפוי החולי הכרוני המיוחל אבל יכולים להקל על סבל אקוטי רב. תמיד כדאי לנסות אמצעי שהגוף יוכל לשאת, אם אין מנוס אז כימיה, וממשיכים הלאה. לא כדאי להתעכב על זה יתר על המידה. בהזדמנות קרובה אסביר את מהות החולי הכרוני והאקוטי ואת ההבדל שביניהם. תודה דניאל על הנקודה שהעלית
אלישוע

למעלה