גאידמק הערב לתקשורת: כסף קונה הכל!

גאידמק הערב לתקשורת: כסף קונה הכל!

האדון גאידמק המבוקש בשלושה מדינות שונות, ושתלוי ועומד כנגדו צו הסגרה בינלאומי שהוציאה משטרת צרפת, מאיים הערב על צמרת המשטרה בישראל, ומכריז ללא כל בושה שתקשורת "הכל אפשר לקנות בכסף!", רק לפני מספר ימים נפגש האדון גאידמק עם נתניהו הסוס הטוייאני של העשירים ובעלי ההון בבית הנבחרים שלנו, וכבר היום הוא מרשה לעצמו לתקוף את צמרת המשטרה שלנו ולהכריז שכסף קונה הכל. אך לצערי גאידמק צודק, כסף אכן קונה הכל, גם אנשים וגם ממשלות ואפילו מדינות שלמות. עובדה גאידמק ועשירי ישראל שקנו את המדינה שלנו טיפין טיפין ועוד במחירי מציאה, הם ההוכחה הטובה ביותר לאיך שכסף קונה הכל.

ראיתי את ההודעה של עמוד אחד

של גיידמאק היום בעיתון שבה הוא משמיץ את המשטרה. אני בעד למסור אותו לצרפת איפה שיש צו מעצר נגדו, ושיפרסם בעיתונים שם מודעות נגד המשטרה.

אתה יודע למה לא מסגירים אותו?

בגלל שלצערי גאידמק צודק, כסף אכן קונה הכל, גם אנשים, גם ממשלות וגם מדינות שלמות. הבעיה שהציבור בישראל עדיין לא הבין את זה, אך ככל הנראה הוא יבין את זה כשהוא יתעורר יום אחד ויבין שאין לו יותר מדינה, כי העשירים ובעלי ההון קנו אותה טיפין טיפין, ואפילו במחיר מציאה. ואז אני רוצה לראות מה יגידו כל אלה שתומכים היום באנשים כמו גאידמק...

אשרת

New member
אם אתה חשוב שיש פה עניין של שוחד.

אתה יודע איפה זה משטרת זבולון? אתה יודע איפה נמצאת המשטרה בחיפה? את המוזין ללכת להגיש תלונה בגין שוחד. שוחד הינה עברה על החוק. אם צרפת הגישה צו מאסר והמדינה לא מסגירה, אולי, אולי אולי יש לכך נימוקים שהם מעבר להבנתך? והוא המשיץ את המשטרה , אז? למה כל פוליטיקאי מדרגה ג' אשר משמיץ את המשטרה שחוקרת אותו זוכה לכזאת מנת קיטוריות ממך?

Fasz

New member
אני מריח רדיפה על רקע גזעי כנגד מר

גאידמאק. כשפלאטו שרון עשה את אותו הדבר ב77', כשנגדו היה צו מעצר מובהק משפטית, הוא לא גרר כל כך הרבה אנטגוניזם, כפי שעושה גאידמאק. אתם מדברים כאילו ואין למעשה גאידמאק תקדים במדינה ישראל. ובכן-יש. הוא גם מופיע ברדיו בימי שישי. מדוע שלא תתנו למשטרת ישראל, וכן משטרת צרפת, לעשות את תפקידן? עד כה, צרפת לא דרשה ולו בדל משיערות ראשו של גאידמאק. הירגעו נא.

קודם טענת שלו היו דברים בגו זה היה

מופיע בתקשורת, והנה עכשיו שזה הסיפור המרכזי היום בתקשורת, אתה פתאום טוען שזו רדיפה על רקע גזעי. כך כשתחליט סוף סוף מה אתה רוצה מעצמך, תודיע גם לי דפ"ר...

Fasz

New member
מישהו צריך להתנגד לך, לא?

גם גאידמק זכאי לייצוג בפורומים הללו, ואני מתנדב. (ארקאדי, אם אתה קורא את הודעתי, הייתי חפץ בשדרוג מעמדי לעובד קבוע בעבורך)

טשאפק

New member
???

מה זה "צו מעצר מובהק משפטית"? יש צו מעצר לא מובהק? נגד גיידמק אין צו מעצר?! >>> צרפת לא דרשה ולו בדל משיערות ראשו של גאידמאק צרפת תבעה שיסגירו את גיידמק כולו.

Fasz

New member
האם נעשתה פנייה מצידה של צרפת

למוסדות הקישור במדינת ישראל? האם הצרפתים דרשו את גאידמק כולו? פלאטו שרון היה פושע נמלט, שהגיע לארץ על מנת להיבחר לכנסת, ולבסוף אף ניבחר, והכל למען החסינות. רק אני, קשיש שכמותי, זוכר את 77'? אתם דנים בנושא כאילו וגאידמק הוא תקדים לבעלי הון שניצלו זיקתם ליהדות, על מנת לברוח מצרות ושאר בעיות בגולה.

Fasz

New member
ושוב, אינך עונה על שאלתי מר טאפק,

האם המוסדות האמונים על הבאתו למעצר בצרפת, הגישו פנייה רשמית לעמיתיהם בישראל? האם הם תבעו לקבל את גאידמק לחזקתם, כפי שדרשה ארה"ב בפרשת רוזנשטיין?

אם יתפוצץ, ננפח מסטיק חדש ../images/Emo192.gif

לא לימדו אותך שלא בוכים על מסטיק שהתפוצץ?

על איזה בסיס חוקי אתה רוצה להסגיר

אותו? אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר? הסכם ההסגרה בין ישראל לצרפת לא חל על העבירות המיוחסות לגרידמק (ענייני מס). לכן הצרפתים אפילו לא ביקשו את הסגרתו.

למעלה