ג'אמפינג יתרונות /חסרונות

talis2

New member
ג'אמפינג יתרונות /חסרונות

אז קדימה תשרשרו מה אתם חושבים .....

ג'אמפינג זה מושג רחב למדי

ג'אמפינג על הביט ג'אמפינג בקצב שמיניות גם משולש זה סוג של ג'אמפים וכו' לדעתי ג'אמפים תורמים מאוד לאימון גם במבחינת סיבולת לב ריאה וגם מבחינת סיבולת שריר כי השריר מגורה בגלל השינויים בפוזיציה.

ג'אמפינג זה טוב

בתנאי שעושים אותו נכון. הן במשולש (3 המצבים בעליה וירידה לאופן), והן בג'מפ ישיבה-מצב3 חשוב שהעליה והכוח יבואו מהרגליים דרך הבטן, ולא במשיכת הכידון והלחץ על הגב. ג'אמפינג מכניס לקצב, מעלה נהדר את הדופק, יוצר קשב וריכוז בקבוצה (כשהמדריך מאפשר למתאמנים לספור איתו את ספירות הג'אמפ 4-4 או 8-8). אני משתמש לא מעט בטכניקות של jumping on the hill בשיעורי הסיבולת שלי והחבר'ה נהנים.

hillator

New member
תגובה

אני כותבת מנקודת מבט של מתאמנת(אני רק בשלבי לימוד ההדרכה) .. בשיעורים שאני משתתפת בהם אני נהנת מהתרגיל אבל שמתי לב שלרבים באכלוסיה היותר מבוגרת שמתאמנת זה קשה ומייאש וגורם להם אף סבל כל הקפיצות האלו.

beeyourself

New member
משולשששש../images/Emo99.gif

כשה -
מכריז על המשולש, מתפרש על פני חיוך ענקי
. בפעם הקודמת אפילו התעלתי על עצמי וצרחתי "יששש" בהתלהבות
(כן, כן ג'קי ראיתי שקלטת אותי
). בקיצור - מתה על ג'אמפינג.

Tami661

New member
ג'אמפינג... once upon a time... היה

הסיוט של האימון לגביי, כן... כן... מה שאת שומעת!
היום? היום אני מחכה לו
כל קצב מתאים לי מתאימה התנגדות לקצב: קצב מהיר = התנגדות פחות גבוהה, קצב איטי יותר = אפשר להוסיף עומס "בלי להתבייש"
חשוב להפנים את כללי הג'אמפס: רק הרגליים עובדות, ברכיים מעל ציר הפאדלים משמע אין הטיית משקל הגוף קדימה וגם לא על הידיים, ישבן מעל הכיסא עולה מעט מאוד (ה
מגדיר זאת כך: "הישבן עולה והמכנסיים נשארים על המושב"
) והאפקטיביות? וואווווו... בג'אמפס הדופק שלי מתקשר הכי טוב עם הפולאר שגם ככה די מתקשה להבין מה מבקשים ממנו

בעעעעעעע ג'אמפינג ../images/Emo5.gif

לא מוצאת בדבר הזה שום יתרון!!! מעלה דופק גם בלי הג'אמפינג. לטעמי, מזיק לברכיים גם כשעושים "נכון". לשבת לקום תירגלתי בכיתה א' עכשיו מעדיפה אינטרוולים. מיותר

Tami661

New member
טעמך לא קובע../images/Emo3.gif ג'אמפינג...יאמי../images/Emo45.gif

ואת בטח תוהה
: מה זו'תי עושה כאן בשעה כזו... אז זו'תי עזבה את הדאנס אחרי 10 דקות עזבה בקריזה והולכת לתת תיכף בקיקבוקס
זה כל כך מרגיזזזזזזזזז מרגיז להגיע בזמן לאימון ולא למצוא מקום כשבמקביל פזורות להן מדרגות "שמורות" בשורה הראשונה למאחרות שמגיעות באיחור של 10 דקות
מילא שמרת לחברה והיא הגיעה לפני שהתחיל השיעור... מקובל עלי מילא זו פעם ראשונה שזה קורה... קורה אבל זה הופך להיות חתיכת אוףףףףףףףףףף כשזה נהיה סדרתי ולדאנס אין את אותה חדווה כשאת באוףףףףףףףף שכזה אז אני הולכת לתת אותה בקיק ובבוקס
ושכולם... ירקדו
וחוצמזה ש... ג'אמפס זה יאמי
גם אינטרוולים... ובכלל... ג'אמפס עם אינטרוולים... הכי טוב

האמת... יש כאלה שבאמת צרכים את

הג'אמפינג...
אם יורשה לי לעלות את מפלס החאלסטרה שלך... מי שצריך ג'אמפינג הוא זה שצריך "גירויים" במהלך השיעור ולא מצליח בעצמו להגיע לדופק הגבוה... בעעעעע ג'אמפינג, אוהבת עבודה נקייה ורצופה, מה אני נחום תקום? הגוף שלי מקבל את כל הגירויים שהוא זקוק להם משיעור ספינינג עם מינימום נזק לטווח ארוך לגוף! ויאמי זה לא ג'אמפס, יאמי זה תמי'ס נס קפה עם מקופלתתתת...

Tami661

New member
מותקקקקקקק../images/Emo3.gif אני זקוקה לגירויים...

כדי להגיע לדופק הגבוה... גם במהלך השיעור
אם ג'אמפס מוגדר אצלך "גירויים" מעניין לאיזו קטיגוריה נכנסים ה"אינטרוולים"
אבללללל... אני זוכרת את הימים שלא אהבתי (בעיקר כי לא הצלחתי לעמוד בקצב... זה היה מזמן... לפני שהתחלת בכלל לדווש
עכשיו נראה איפה מפלס החאלסטרה עולה
) ובגלל שאני זוכרת אותם אני חושבת שמי שזה לא עושה לו טוב מי שלא נהנה מזה ממש לא חייב לעשות את זה, לא צריך לעשות את זה ובכלל... לא רצוי שיעשה הלא כבר סוכם ש... ספינינג עושים באהבה או שלא עושים בכלל
כשאני מג'אמפנגת (ג'אמפ+מתענגת
) ואת לצידי שקועה באינטרוולייך, האם מישהו מעיר לך? מציק לך? תגידי לי מי ואני עכשיו מפרקת אותו
העיקר ששתינו מסכימות על יאמיס תמי'ס קופי מקופקלת

Mr Ka

New member
אממממ שני דברים לי אליך

נתחיל מזה שבאחד השיעורים השבוע, באה מתאמנת חדשה, שיעור ראשון ו.... סבבה לה. הבחורה בוחרת להתיישב שורה לפני במרחק העפת עגל זיעה ממני. אני מדווש להנאתי (כן כן, אני נהנה מזה ושמייח על כך) כבר מחצית השעה עד שהתחיל השיעור (אני מהמקדימים) והיא מתחילה לדווש... אני מרים מעט את הראש ומה אני רואה
את מכירה את זה שאת קונה בלון וקושרים לך אותו עם סרט
אז זהו, שזה בערך מה שהיא לבשה מתחת למכנס שמיותר לציין ירד אט אט מטה. הבחור שישב לידי גם כן היה שיעור ראשון... בסוף השיעור שאלתי איך היה לו... אז הוא ענה "לא משהו, אבל הנוף היה שווה"
ואם ארשום לך שסיימתי אימון היום עם דופק ממוצע של 76% וגבוה של 86% זה טוב
הכל בראש תמיל'ה, הכל בראש

Tami661

New member
ועל דמיון מודרך... שמעת? מה שאומר

במילים אחרות ש... מהיום שנגלה לעיניך הנוף תוכל לראותו בעיני רוחך כל שיעור ולהגיע לדפקים אף גבוהים מזה שלי היום
אבל זה לא מפחית מהישגיות הדופק של היום (למרות שאני חושבת שהיו לך שיעורים עם דופק יותר גבוה אלא שאז לא היית בקטע של למדוד...
) כל הכבוד

Mr Ka

New member
אכן אכן...

ראינו, שמענו ואף הרגשנו (את משב הרוח)
ולגבי הדפקים שלי.. אכן הם היו הרבה יותר גבוהים.. משום מה הם ירדו, אולי תסבירי לי את התופעה

Mr Ka

New member
אה כן... וגם ראינו את הפקק...

או לפחות מה שנשאר ממנו לא

נשמההההההה../images/Emo3.gif ברור שאת זקוקה

לגירויים כדי להגיע לדופק גבוה... את עובדת בקצב איטי מדיי
זכורים לי מספר שיעורים שעבדת בקצב מהיר יותר והדופק הממוצע היה מעל 85%.
אינטרוולים נכנסים לקטגוריית היאמי... טוב נו הגזמתי, לקטגוריית ההייי.
ואכן מפלס החאלסטרה עלה...
את רומזת משו... לא כי אני בהחלט מוכנה ל...
כשאני שקועה לי בדיווש אני לא רואה ולא שומעת אף אחד... אני בראש הפולוטון חותכת את הרוח...

P u s s i c a t

New member
מתעבת.

בשבת עשיתי נסיון בשיעור אצל מדריכה חדשה (לי) השיעור היה אחלה. הייתי ממושמעת מתחילתו ועד סופו ולשם שינוי ניסיתי שוב לעשות ג'אמפינג אחרי חודשים שלא - והפלא ופלא... הברך שלי הביעה דעתה כבר שעתיים אחרי השיעור.
לי זה לא מתאים. לא מתכוונת לחזור על זה בעתיד. ושיעלבו המדריכים עד מחר מצידי

למעלה