גאנז- להופיע באוסטרליה הקיץ? (חורף

גאנז- להופיע באוסטרליה הקיץ? (חורף

בשבילנו...) בהופעת סולו ב-15 לחודש במלבורן, סבסטיאן באך אמר I'm not really supposed to fuckin' say... There's a good chance that we might be comin' back here this fuckin' summer with Guns N' Fuckin' Roses!" יש קישור ליוטיוב, רק שלי אין אותו
בכל מקרה, הקיץ האוסטרלי מתחיל ב-1 בדצמבר ונגמר בסוף פברואר! אז סבסטיאן באך רק מחזק שמועות שהיו קיימות לגבי סיבוב הופעות באוסטרליה. אל תהרגו אותי על זה שאני "מציף" או משהו, סתם מעביר חומר שנמצא על הפרק כיום....................

Dark Avanger

New member
גאנז החדשים?

וייי אם זה החדשים אז מפגר מי שקונה כרטיס לא הייתי נותן קופסאת שימורים בשביל ללכת להופעה של גאנז החדשים עם אקסל והלוק הפאגי הזה שלו

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלא הייתי מגזימה..

הייתי הולכת ואפילו משלמת הרבה בשביל זה. כי אחרי הכל זה שירים של גאנז וכמובן אקסל
חחח גאנז החדשים אולי לא כמו הישנים (והרבה יותר טובים) אבל כמו שזה נראה היום גאנז לא יתאחדו ואם זה יקרה זה יקרה כשאני אהיה נשואה + 20 ולכן עדיין שווה להשקיע בהופעה כזאת לדעתי

Queen for a day

New member
אז מה?

בגלל שסלאש לא שם? עדיין, אקסל, אולי הוא איבד די הרבה מהקסם שלו. אבל זה אותו האקסל. אקסל, הפרפורמר המדהים. אני הייתי הולכת. למרות שבאמת חבל. התדמית של המכנסיים הקצרות והשיער הגולש הרבהה יותר עדיפה.

תדמית זה לא הכל בחיים...

ברור ברור וברור שגאנז הישנים זו הקלאסיקה, ואקסל נראה טוב שם והוא היה עם סלאש והכל היה טוב ויפה [יה רייט], אבל אני לא מבינה את ההתעסקות ואת הביקורת כל הזמן נגד אקסל.... הבנאדם עבר הרבה, חוצמזה שעברו הרבה שנים - ברור שהוא ישתנה. אין הרבה להקות שמופיעות בדיוק כמו שהם הופיעו לפני המון שנים [אולי חוץ מבון ג'ובי, ואני חושבת שהם נורא, אבל נורא משעממים] אז מן הסתם שיהיה שינוי. אבל מקבלים את זה.... אני נהנת ממה שאני רואה באינטרנט ושומעת, ואם יצא לי איכשהו ללכת להופעה, אני בהחלט אלך. [וזה בתגובה כוללת לשירשור הזה, לא ספציפית אליך
]

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifמסכימה בהחלט../images/Emo45.gif

חוץ מהקטע שבון ג'ובי משעממים

נמנמנ מסכימה חלקית

בון ג'ובי לא מופיעים כמו פעם.. והם ממש לא משעממים הם מעולים

יש

מלאאא להקות שקיימות יותר זמן מגאנז ועדיין מופיעות. אבל הבנאדם פשוט מוזר גם הקול שלו השתנה וגם הוא נראה כמו חייזר או משהו.

לא אמרתי שלהקות עבר לא מופיעות.

אמרתי שאין להקה שאחרי 20 שנה נשמעת אותו דבר בדיוק.

just טלוש

New member
מסכימה איתך../images/Emo45.gif

וכמו כולם שבונג' לא משעממים!![;-[] אבל חוץ מזה את צודקת שאקסל נשאר הפרפורמר הגדול כמו תמיד.. קצת השתפשף..אבל עדיין אקסל:) [אבל אין מצב שהוא יהיה כמו פעם
]

התמונה אמיתית 100 אחוז

והיא מהשנה,2006 הקטע הוא לא שסלאש הצטרף לאקסל ולגאנז בהופעה, זה היה הפוך.

למעלה