הוא מגה פאג והוא סתם זבל שהוא קנה את הזכויות של גאנז כשהם עוד היו ביחד היו צריכים להתפרק, להפסיק להופיע ולהוציא אלבומים ואז אקסל המוכה הזה לא היה יוצא לטור עם השם "גאנז אנד רוזס" כבעצם רק הוא נשאר. בקיצור, כל מה שאני רוצה לאמר זה שאקסל הוא פאג.
אתה שמעת חומרים חדשים שלהם מהקלטות אולפן? מה שאולי יישמע גרוע זה המוזיקה (אולי, רק כי הם שינו סגנון) אבל הקול של אקסל ממש לא רע. אתה אולי שמעת אותם רק מהופעות של התקופה האחרונה אבל הקול שלו שם ממש כמו בהופעות מ-1992 נניח, הקול לא השתנה בטירוף כמו שאתה עושה מזה. מה שגורם לכך שאם הייתי מביא לך את האלבום הבא שלהם ברגע שייצא בלי שתראה אף הופעה עכשיווית שלהם לפני שמיעת האלבום לא היית אומר כלום על אקסל, אולי רק על המנגינת ליווי.
ברור ששמעתי מהחומר מהאולפן שלהם צ'ייניס דמוקרסי זה הולך להיות פאשלת החיים של אקסל, והקול של אקסל ממש אבל ממש השתנה וחוץ מזה, אם ראית הופעה שלהם בזמן האחרון אקסל רוב הזמן שוכח את המילים... והגיטריסט אימו החדש שלהם, אין פשוט מילים, הוא כזה אפס
ולא ראיתי שאקסל שכח את המילים. ואני לא יודעת מה איתך, אבל אני ממש אהבתי את החומרים החדשים, ולפי ההופעות מהאינטרנט וההצלחה של הסיבוב הופעות האחרון- גם כל שאר המעריצים בעולם. אז אני לא בטוחה שדמוקרטיה סינית הולכת להיות פאשלת החיים של אקסל. ממש לא...