רעות (?) בקשר לחתול שלכם, עצות
לפי ההתנהגותנשמע שהוא גר. זה נכון? גזר ובילבי היו עושים בלאגן (לא כזה גדול) כשהיו גורים. היום הם בני שנה וחצי כבר, אבל עוברים השבוע חינוך מחדש ומראים התנהגות שחלקה כמו של גור שובב. עצה שלי אליכם להתחלה: לא להשאיר דברים שבירים אוש ניתנים לפורענות באזור שלו כשאתם לא שם. וכשאתם שם להראות שכועסים כשעושה דבר אסור (לא להכות). ומלטפים ואומרים דברים חיבה כשהוא לדוגמא יורד מהשולחן כשאומרים לו (זה יקח זמן). להוריד אותו בהתחלה לבד מהשולחן. ולכעוס. לא להוריד וללטף כי זה רק יבלבל אותו. להוריד ולצנן יחסים באותו רגע. לגבי המים אם לי עצה שלי פשוט משוגעים אל מים שנעים וזזים. מכיוון שהם כבר חמישה ימים בחינוך מחדש וללא יציאה לחצר שם היה להם מיים זזים מההשקיה, חשבתי אפילו להביא להם איזה מזרקה קטנה (!!!בצחוקים) עם מיים זזים שישתו ממנה, כי הם לא נוגעים במים שבקערה שלהם (מחליפים להם כל יום). במקום זה הם השבוע עולים על השיש ברגע שאני פותחת ברז ומנסים לשתות מהברז (איכס) ואני צריכה להעיף אותם כל הזמן ולנקות. לזה אין לי עצה. אגב עם הגיל הגור נרגע. אצלנו בגלל שזה שניים הם מאד עסוקים בעצמם ולכן פחות מזיזים חפצים בבית. ועוד עצה חשובה: תעשי לו סל עם כרית שלו ובד, וצעצועים. קנינו להם באיקאה את הבובות האלה הקטנות של 5 שח אלה מהבד. כל לילה הם מטיילים איתם לחדרים שונים, לפחות זה זה, ולא כלים שלנו! ועוד: קשרי לו חוטים חזקים ולמטה פעמונים ודברים ונחמד לשחק. הם אוהבים לשחק עם מה שזז. אצלנו הכנתי להם כזה אתמול והם מאד אהבו וקפצו על זה. שיהיה בהצלחה! רחלי.