גארפילד

uti

New member
חינוך מחדש לחתול...../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

בהחלט אופייני לחתולים!!! אנחנו עכשיו כבר שבוע מנסים לחנך את החתול מחדש שלא יעלה לנו על השולחן בעת הארוחה ושלא ישן אתנו בחדר (כי הבחור אלרגי ובעונה זו סובל נורא!) ו...זה ממש ממש ממש קשה. מה שקורה זה שהחתול עושה לנו חינוך מחדש: ביום א´ קמנו והוא פשוט פתח את כל ארונות המטבח הנמוכים ורוקן אותם כך שמצאתי את עצמי בשעה 06:00 בבוקר מסדרת סירים וקופסאות פלסטיק בחזרה בארונות (הבחור אמר ב-
כל הכבוד הגאון
לא הוציא את הכלי זכוכית לפחות!) ביום ב´ הוא רוקן את הקומקום חשמלי מהמים (שכחתי לספר שהחתול הזה חושב שהוא דג ולכן הוא כל היום במים או משחק במים) רק שהפעם הוא שפך את הקומקום ואת הקומקום בריטה על הריצפה.... ושוב מצאתי את עצמי מנקה.... ביום ג´ - כל הפרחים היבשים שלי (פוטםורי) הריחניים מצאו עצמן על הריצפה כמובן... אתמול - הוא הוציא בגדים מהארון וכבר ממש כעסתי והתעצבנתי אז סגרתי אותו במזדרון שזה אומר שהוא יכול להיות רק במקלחת שירותים ובמזדרון והמחסן....אז לא היה לו הרבה רעיונות מקוריים אז הוא הוציא את הברזלים האלה ששמים בכיור למנוע סתימות?!?! בקיצור החתול חולה נפש ועשה אותי חולת נפש. הבעיה היא שאני כועסת בבוקר ואח"כ זה כ"כ מצחיק אותי לחשוב על הקוקי הזה עומל על הבלאגן הזה כל הלילה...מה עושים האם אפשר לחנך חתול מחדש??? וכמובן שתוך כדי מזימותיו הוא דופק לנו על הדלת ומיילל שנפתח לו....

uti

New member
זה מה שסבתא של הבחור אמרה ש...

החתול למד לקחת לעצמו אוכל לבד מהארון!!!!! יש לי אותו מגיל שבוע, כך שהוא לא ממש יודע שהוא חתול....הוא חצי דג חצי בן אדם! ואת ה- SHOWERFREAK אני חייבת לציין שהוא למד ממני אני כל היום מתקלחת.....וזה נורא ואיום שהוא למד את זה...

uti

New member
יש לי עוד חתולה טובה ששונאת מים

הוא לא כזה.... וגם כל המשפחה שלו לא כזאת, הוא מזן אנגורה, והם טורקים במקור ושם יש הרבה מים...אולי.....משהו בגנים/שורשים.....

רחלילי

New member
שלי מתים על מים!

כשאני מתקלחת השבוע הם מגרדים את הדלת ובוכים ובסוף מצליחים לפתוח ומתיישבים על השטיחון אולחילופין עולים על שפת האמבטיה מחוץ לוילון! אני מסיימת ומוצאת חתול אחד נח חתול שני מביט בי מאחורי הוילון! כשהיו יוצאים לחצר היא (הבת) היתה עומדת לי בזמן האמבטיה) על אדן החלון החיצוני של האמבט, מביטה בי מלמעלה (תארי לעצמך לילה, את חשה זוג עיניים מביט בך ולא יודעת מאין.... מביטה סביב פתאום רואהז שוג עינים ירוקות מביט בך בעניין. יש להם קטע. לדעתי כמו שהאנשים משתגעים יותר או סובלים יותר נפשית (מישהו ראה חדשות אתמול ומה אמרו על סבל נפשי בתקופה זו?) ככה גם החתולים מתחרפנים.

shelycat

New member
את בטוחה שהוא חתול

איך יצור בלי אצבעות יכול לעשות כל כך הרבה וכל כך הרבה נזק ועוד בצורה יצירתית?

uti

New member
הוא משתמש בידיים ובפה שלו להכל!!!!

הוטרינר פעם לא האמין לי ותיעדנו את ה"פושטק" בוידאו כי הוטרינר אמר לנו שנוכל לחנך אותו בעזרת מים - כלומר כל פעם שהוא יעשה משהו רע אז נשפריץ עליו מים והוא יפסיק...רק שאתו זה לא ממש עובד!!! וכשהוא לא האמין לנו זה ממש הכעיס אותי חוסר האמונה אז צילמנו לו ....וכן, קיבלנו זיכוי על "פסיכולוגיה" לחתול שהוא עשה עבורו

fila

New member
איזה חתול אלילי../images/Emo108.gif../images/Emo9.gif

אני מטורפת על כאלה חתולים שובביים

רחלילי

New member
רעות (?) בקשר לחתול שלכם, עצות

לפי ההתנהגותנשמע שהוא גר. זה נכון? גזר ובילבי היו עושים בלאגן (לא כזה גדול) כשהיו גורים. היום הם בני שנה וחצי כבר, אבל עוברים השבוע חינוך מחדש ומראים התנהגות שחלקה כמו של גור שובב. עצה שלי אליכם להתחלה: לא להשאיר דברים שבירים אוש ניתנים לפורענות באזור שלו כשאתם לא שם. וכשאתם שם להראות שכועסים כשעושה דבר אסור (לא להכות). ומלטפים ואומרים דברים חיבה כשהוא לדוגמא יורד מהשולחן כשאומרים לו (זה יקח זמן). להוריד אותו בהתחלה לבד מהשולחן. ולכעוס. לא להוריד וללטף כי זה רק יבלבל אותו. להוריד ולצנן יחסים באותו רגע. לגבי המים אם לי עצה שלי פשוט משוגעים אל מים שנעים וזזים. מכיוון שהם כבר חמישה ימים בחינוך מחדש וללא יציאה לחצר שם היה להם מיים זזים מההשקיה, חשבתי אפילו להביא להם איזה מזרקה קטנה (!!!בצחוקים) עם מיים זזים שישתו ממנה, כי הם לא נוגעים במים שבקערה שלהם (מחליפים להם כל יום). במקום זה הם השבוע עולים על השיש ברגע שאני פותחת ברז ומנסים לשתות מהברז (איכס) ואני צריכה להעיף אותם כל הזמן ולנקות. לזה אין לי עצה. אגב עם הגיל הגור נרגע. אצלנו בגלל שזה שניים הם מאד עסוקים בעצמם ולכן פחות מזיזים חפצים בבית. ועוד עצה חשובה: תעשי לו סל עם כרית שלו ובד, וצעצועים. קנינו להם באיקאה את הבובות האלה הקטנות של 5 שח אלה מהבד. כל לילה הם מטיילים איתם לחדרים שונים, לפחות זה זה, ולא כלים שלנו! ועוד: קשרי לו חוטים חזקים ולמטה פעמונים ודברים ונחמד לשחק. הם אוהבים לשחק עם מה שזז. אצלנו הכנתי להם כזה אתמול והם מאד אהבו וקפצו על זה. שיהיה בהצלחה! רחלי.

uti

New member
קנינו לו מזרקה!!!!

הוא מת עליה ולא נותן לאף אחד להתקרב אליה - קיבלתי את העצה הזו מפורום חתולים בזמנו וזה ממש עזר בהתחלה אבל ...הוא מטנף את כל הבית עם המים האלה אז כרגע אנחנו בתקופת גמילה מהמזרקה גם! מסכנון אנחנו גומלים אותו מכל הנאות החיים שלו...

poogi27

New member
אם כך החתולים שלנו מלאכים

הם היו נוהגים להפוך , ולא מתוך אהבה למים,את קערת המים... בערך פעמים ביום רצפת המטבח היתה לשלולית מים. אז גם קנינו לו מזרקה.... את זה הם כבר לא יכולים להפוך - נורא כבד...והם מתים על זה, וגם מידי פעם מכניסים ידיים ולא מבינים למה הם נרטבו פתאום. חבל אל תוותרו על המזרקה אולי תניחו מתחתיה כמה סמרטוטי רצפה?

למעלה