גארפילד

uti

New member
מזרקה ושות´

את המזרקה קנינו בחנות של דברים אלטרנטיביים - ב150 ש"ח ולזה הוספנו שעון שבת (70 ש"ח) כדי שזה לא יפעל כל היום פעם בשעה למשך 10 דקות אני מפעילה לו את זה הוא רק שומע את ה"תיק" של ההפעלה ורץ אליה.... זה ממש ממש מצחיק וחתול כזה כרגע יש לאמא שלי גורים מאותו זן אנגורה מעורבולמסירה רק גוראחד בצבע לבן....אני עוד כאן בדרום אז לכל המעוניין ...לפני שאגיע למרכז

poogi27

New member
אפשר לעשות לבד

מצרכים: ראש מנוע כזה של אקווריומים, לקנות בכל חנות חיות - עולה 65 שקלים. קערת חרס בינונית עם עומק, לקנות במשתלה. חלוקי נחל, אבנים, קישוטים וכו´ גם במשתלה. אופן הכנה: את ראש המנוע שמים בתחתית הקערה, ממלאים מים , לשים לב שראש המנוע מכוסה כולו במים אחרת הוא ישאב אוויר. לסדר את החלוקים וקישוטים. לחבר לחשמל והרי לכם מזרקת מים. תמונה בקישור המזרקה שלי

רחלילי

New member
וואו איזה יופי! ושאלה!

תודה על תמונות ועל ה"מתכון" להכנה. שלי צריכים משהו סטייל הכבשה כי הם צריכים מיים זורמים ולא רק זזים, אני חושבת. הם צריכים צינור שממנו יצאו מיים בתנועה. איך עושים את המזרקה השניה, את יודעת? זה עם אותו מנוע? או שכבר צריך משהו אחר סטייל משאבה?

חנץ

New member
ג´אמפר אהב את החוט עם הפעמון בערך 3

3 דק´ ואח"כ נטש.... ואת החיות הקטנות הממולאות הכלב גונב אז זו בעיה. אבל גם ג´אמפר עושה כמעט מה שכל החברים החתוליים בפורום עושים חוץ מלרוקן ארונות שזה ענק!!!! בעיני. יש לו קטע אבל עם נשיכות - הוא לא שורט בכלל אבל כל הזמן הוא נושך (אם נוגעים בו בשעה שלא נוחה לו כמובן). ויש לו עוד קטע שזה לשכב הפוך (על הגב) ולהביט הפוך על העולם. בקטע של אמבטיה הוא גם מסתובב סביב ולשתות הוא שותה מהקערה של הכלב (כמובן אחרי טבילת הידיים בכדי לוודא טמפ´) או מכלים מלאים בכיור (לא נראה לי שאוכל לחנך מחדש בקטע הזה). הוא אליל ואני חולה עליו.... הבעל לעתיד מאוד מקנא בו אבל גם אוהב אותו מאוד.

poogi27

New member
אני יודעת שאותך זה לא מצחיק

אבל לי עכשיו יש דמעות בעיניים מרוב צחוק. ובעלי לעתיד מוסר שהוא הפך להיות האליל שלו ..יותר מופרע מהחתול שלנו , ושלנו גינגי

לילךLilach

New member
ועכשיו לתגובה הרצינית

אני מצרפת לך שני לינקים שמנסים לתת עיצות וטיפים כיצד למנוע מחתול לעלות על משטחי עבודה במטבח: 1. How to Stop a Cat from Jumping on the Counter 2. מניעת קפיצה על משטחי עבודה במטבח מניסיון אני יכולה לספר לך ,שאני חשבתי שניתן לאלף את החתולים לא להיכנס לחדר השינה , כשהבאתי אותם החלטתי שכל הבית שלהם ושלנו חדר השינה, אחרי השכמות חוזרות ונשנות ב 5 לפנות בוקר ,אחרי שהדלת נסגרה והם פשוט קפצו שוב ושוב על הידית תוך בומים איומים על הדלת ,נחשי מי נשבר? מאז הם ישנים איפה שהם רוצים וכולם מרוצים. בכל מקרה ,על השיש הם לא עולים היום ,זה הפסיק לעניין אותם , הם ישנים רוב היום ורק אם יש זבוב או חרק טועה הם קצת משתוללים ,זה זמני ועובר ,אולי ההתנהגות השובבית חולפת לה עם השנים (החתולים שלי שניהם בני למעלה משש שנים)

רחלילי

New member
לילך, לגבי הלינקים: קודם כל תודה

ושנית: הלינק בעברי היה מעולה לדעתי ואני עומדת לישם את זה בקרוב. הלינק האנגלי היה לדעתי מוגזם ומוקצן (קראת מה כתוב בו?) זה היה יותר איך לעשות את החתול חרד ומשוגע יותר מאשר איך ללכת לקראתו ולעזור לעצמנו. תודה על העצות (בלינק העברי) רחלי.

לילךLilach

New member
מקווה שיעזור

גם אני בעד המאמר העברי ,לפי מיטב ידיעתי מי שכתבה אותו מומחית בהתנהגות חתולים ובעלת ניסיון רב. אני מודה שמעולם לא ניסיתי את השיטות שבמאמר האנגלי , אבל מי יודע , אולי דוקא השיטות שם עובדות. שכחתי לספר מה השיטה שלי: 1. לא להשאיר אוכל וגירויים לחתול על השיש 2. לכבות את האור במטבח , כשלא נמצאים שם . 3. למחות כפיים כשהם בכל זאת עולים לשם , באותו הרגע זה גורם להם לרדת. 4. אני בעד שיטת אקדח המים , אולם השיטה עובדת רק כשהחתול לא רואה שאת זאת שמשפריצה. בעיקרון הרעיון של השיטות במאמר האנגלי הם לגרום לחתול לקשר בין עליה על השיש לדברים לא נעימים שיכולים לקרות ,ברגע שהחתול מפנים את זה הוא ימנע מעליה למקום הזה (לחתול יש זכרון מעולה לדברים לא נעימים). אני לא חושבת שהשיטות שהוזכרו במאמר באנגלית כל כך טראומתיות, נראה לי שהם פשוט ימנעו מהחתול לעשות משהו שיגרום לדבר לא נעים לקרות ,מה רע בזה?

רעות- החתול שלנו כבר בין

יותר מ-13 ואני מאמינה לכל מילה שלך. הם פשוט בלתי אפשריים
. גם שלנו (או יותר נכון, החתול של אבא שלי, כי שם הוא גר, הוא לא באמת שייך למישהו) עשה כל מיי דברים מטורפים לחלוטין אבל עכשיו הוא קצת יותר זקן ופחות עושה בלגן (למרות שעדין אי אפשר לאכול בלי לתת לו מעשר)

uti

New member
שלי רק בן שלוש.....אמאל´ה

מה הוא עוד יעשה!!! שההורים שלי באים אליי הוא עושה להם סטאנד אפ עם השטויות שלו, ושאנחנו הולכים להורים של הבחור אנחנו גם לוקחים אותו כי יש להם מרפסת גדולה והוא משתולל שם, תענוג לראות אותו ככה..

1טינטין

New member
גם החתולה שלי ככה!!!!!

החתולה שלי מקרה אבוד לחלוטין ומרוב שהיא מופרעת לפעמים היא יוצאת לטייל באזור המעונות וחוזרת לביקורים קלים ולישון בלילה. היא מתה על מים ונכנסת למקלחת שאני בפנים או כל פעם שהיא שומעת מים זורמים היא קופצת ומכניסה את הרגליים במים ומנסה לתפוס אותם. כול דבר שיש מעל הארון כבר מצא את דרכו לריצפה וזה כולל כוסות קופסאות עם אוכל ופעם אחת היא הצליחה להוציא משהו שהיה סגור בשקית בפח!! בקיצור חולת נפש

1טינטין

New member
כן../images/Emo13.gif

לפני שעתיים חזרתי הביתה מהיום הוראה ,ואני מותשת והרגל שלי כואבת ואני צריכה לסבול עד מחר שאני יגיע לאורטופד (הנקע שהיה לי לפני חודש עוד לא הסתדר)

למעלה