גארת´ .VS בריטני: round 1

גארת´ .VS בריטני: round 1

נסיונותיה של הבריטני לכבוש את הצמרת הבריטית עם I´m Not A Girl, Not Yet A Woman כשלו והיא תצטרך להסתפק במקום השני, בעיקר בשל העובדה שגארת´ גייטס שאינו מרפה מהמקום הראשון מוכר ביחס של 2-1 בהשוואה אליה. מכיוון ששני השירים מחורבנים (וממש לא אכפת לי שהשיר של בריט נכתב על ידי דילדו) וכנ"ל לגבי הזוועות האחרות במצעד ואלו שצפויות להכנס (שריל קרואו, הסטריפוניכס וכו´) אנו צפויים למצעד יבש ומשעמם. לא חשוב, חכו קצת... עוד מעט קיילי באה.

alonbb

New member
קיילי על הפנים

השיר של גרפ גייטס למשל הוא חידוש אבל חידוש הוא זוועתי ביותר...הוא חידש את השיר בצורה מוצלחת והשיר והקליפ (להזכירכם "תרבות הקליפים") מצויינים. השיר של בריטני גם הוא להיט מצויין ומושמע הרבה ברדיו אהבתי את שניהם והם שניהם הגיעו לצמרת. כנראה שמצעד יהיה מאוד מוצלח הפעם.

נפעמתי מהניתוח

טרם הבינותי אם השיר הזוועתי של גייטס שחודש אולי 1000000000000000 פעמים במצעד הבריטי הוא טוב או לא (קרא שוב את ההודעה שלך) אבל לעניות דעתי הקליפ, כמו גם לשכת התיירות המרכזית של בריטני, משעמם. חכו בסבלנות.. אוטוטו מאי ואז קיילי באה, אוקיי?

ואם כבר חידושים

מישהו כאן יודע לאיזה שיר יצאו הכי הרבה קאברים ? UNCHAINED MELODY ,CAN´T GET MY EYES OFF YOU ,או שאולי זה משהו אחר ?

דמיין

מאות להקות אינדי בריטיות מתלהבות, מאות אמריקאים משועממים ושאר ירקות - והנה התשובה. ובטח היפנים מחדשים לאות הזדהות עם יוקו.

אז אני אשאל טיפה אחרת

איזה שיר חודש הכי הרבה ע"י אמנים שיש סיכוי כלשהו ששמענו עליהם ? (גארת´ גייטס נחשב ,לצורך העניין) .

alonbb

New member
מעולם לא שמעתי זמר אחד

או להקה שחידשו שיר של הביטלס ב20 שנים האחרונות. לדעתי הכי הרבה חידושים היו באמת לאנשיילד מלודי וללילי מרמלד. התחילו להפחית עם החידושים כל הכבוד..עכשיו המוזיקה חזרה להיות כמו שצריך!

אני חושב שגם

לשיר what I am, שלהזכירכם אמה בנטון חידשה אותו בגירסתו האחרונה, יצאו די הרבה קאברים.

KM-AIR

New member
HOLD IT!!!!../images/Emo18.gif../images/Emo81.gif../images/Emo131.gif

1990- סטרווברי פילדס פוראבר של קאנדי פליפ המהממים- מקום 3 1989- with a little help from my friends- wet wet wet- מקום ראשון 1989- help!- bananarama- מקום 3 1992- yesterday- En Vogue (לא יצא כסינגל). 1986- let it be -פרי אייד - מקום ראשון. שאני אמשיך? אולי יותר מאוחר (אלו היו ב"שלוף") אגב, אלון- אני לא חושב שזה נכון לרדת לרמת הירידות על קיילי, רק בגלל שאתה יודע שג´רי אוהב אותה על מנת "להחזיר" לו. רק לפני יומיים התווכחת פה עם אנשים אחרים... לכל אחד יש את הטעם המוסיקלי שלו ואף אחד לא "יותר טוב" מהשני- זה הכל עניין של טעם ואין צורך לשכנע אנשים אחרים ש"מה שאתה אוהב זה הכי טוב", כי זה חסר טעם. זהו.אמרתי את שלי, וזה נאמר גם לכל האנשים בעלי ´רוח הקרב´ בפורום הזה- זה לא עושה כלום פרט לדרדר את הרמה וחבל. זה מה שלמדתי במהלך 15 שנים של הערצה מטורפת של מישהי שנחשבה כזבל הפופ האולטימטיבית. איש באמונתו יחיה. וקצת כבוד.

KM-AIR

New member
עוד חידושים של הביטלס ב-20 שנה ...../images/Emo131.gif

האחרונות: מרלין מנסון- come together (גם סאונדגארדן חידשו) שרה מקלאחלן-blackbird סטראופוניקס- revolution פרל ג´אם-I´ve got a feeling רוד סטיוארט- get back

וגם....

wet wet wet -love is all around oasis- i am the warlus וגם הפסקול של "קוראים לי סם " שכולל לא מעט קאברים שלהם.

alonbb

New member
חבל שכל אלה כמעט ש99 אחוז לא מוכרים

לעומת שאר החידושים שהיו בשני העשורים האלה..

../images/Emo95.gif סליחה ילד, זה שאתה לא מכיר

אותם לא אומר שהם לא מוכרים ועוד בסטטיסטיקות שאתה מציין. חלק מהשירים הנ"ל היו פגזי מצעדים
בזמנם ולדור הSAW כן היה אכפת מהם.

alonbb

New member
לא הם לא..

הם היו סאונדטרקים רובם (בשבילך פסקול של סרט)... ועובדה שכמעט אף אחד לא שמה עליהם והם לא היו במצעד ואם כן אז במקומות כמו 30-40-50 לא שווה ממש

מממ.. סליחה?

ווט ווט ווט קבעו שיאי מכירות, קאנדי פליפ כבשו כל שער אפשרי, בננהרמה היו אז לוהטות, ולט איט בי.. כל כך הרבה זמן במקום הראשון..

alonbb

New member
אפילו שמות הזמרים לא מוכרים לי

ואני דיי בקי בתחומי מוזיקה...מצטער אבל כל מה שהיה קשור לביטלס שעבר את שנת 70 היה משהו דבילי ביותר.

אתה כנראה די בור בתחום המוזיקה

הזמרים והלהקות האלו היו מהפעילים של שנות ה90 ומהמצליחים שבהם. אף אחד לא אומר שאתה צריך להכיר את השירים אבל לא לדעת מי הן בננהרמה או ווט ווט ווט זו בורות לשמה ולא משהו שיש להתגאות בו. אתה יודע, היתה מוזיקה בעולם לפני שהמציאו את בריטני ספירס, והיא אפילו היתה לא כל כך מזמן.

alonbb

New member
ההבדל הוא

שהמוזיקה של פעם לא מושכת אותי (תראה אני מדבר בלשון יחיד) ומוזיקה חדשה אני אוהב יותר מהכל כל אחד והדעה שלו..והבנתי שאתה לא אוהב את בריטני גם אני לא אוהב את סנדרה מה שמה הזאתי.

למעלה