גארת´ .VS בריטני: round 1

אלון , רק לידיעתך

ווט ווט ווט מחזיקים החל מ-1994 בשיא שלא נשבר עד היום : שהיה של 14 שבועות רצופים בראש המצעד הבריטי . אם זה מבחינתך לא שיר " מצליח" , אז אני אצטרך הגדרה חדשה של המושג הזה .

KM-AIR

New member
גם with a little help from my frien

היה מקום ראשון- ארבעה שבועות Wet Wet Wet With A Little Help From My Friends 21/5/1988 country of origin: UK weeks at the top: 4 ........................................................ Ferry Aid Let It Be 4/4/1987 country of origin: INTERNATIONAL weeks at the top: 3 ............................................................. אבל כנראה שמישהו פה ממש לא רוצה לדעת, וחבל...

alonbb

New member
עשיתי בדיקה

השיר של ווט ווט ווט האלה באמת עמד 15 שבועות במצעד המחירות והיה השיר הכי נמכר...אבל לשנת 94 בלבד שהייתה לדעתי, שנה מצויינת מבחינת מוזיקה. וKM-AIR גם הירו של אנריקו איגלסיס עמד כמעט 5 שבועות במצעד המחירות האנגלי והאמריקאי אבל זה לא אומר כלום,חוצמזה שהוא זמר טוב.

וזה רק מוכיח שטעית ,ותודה בזה !

כשאמרת שהשירים לא מוכרים (תרתי משמע) . "הגיעו למקומות 30-40-50 ?" - מסתבר שלא . למען ההגינות ,צריך לאמר שהבאתי בכוונה את הדוגמא הקיצונית ביותר , אבל יש עוד איזה שניים -שלושה (ואפילו יותר !) חידושים של הביטלס שהגיעו למקומות גבוהים מאוד .

alonbb

New member
להזכירך

55 אחוז מאוכלוסיית העולם הם מבוגרים. כמו שאז איי שם בשלהיי שנות ה60 הפיסיות (ולא ממש פסיכודיליות) היו מדיי פעם שירי וולס או רי אנטרים של שנות ה50 שלדעתי האישית..שני העשורים על הפנים.

שילהה

New member
גירי אתה ממש אובססבי ושחצן

חלאס בתור אחת שעוקבת בפורום הזה אבל ממעטת לכתוב נמאס לי מהשטויות שלך על קילי שלך ,תמצא לך חיים,כאילו דא!!

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה למועדון ../images/Emo24.gif

את מוזמנת להצטרף למועדון השונאים שלי שמתרחב מיום ליום. הוא מורכב בעיקר ממוטיב חוזר - אנשים ש"ממעטים לכתוב" או "רק קראו ועקבו עד עכשיו" ומשום מה הכרטיס האישי שלהם מכיל הודעה אחת או אף הודעה ומכילים כנראה אנשים שחוששים להזדהות בכינוי האמיתי שלהם. הנה עוד חברות במועדון: אילונה666 - הידועה בכינוייה פישנזון. domlin - עוד אחת...

כנראה

שזו אותה אחת, רק שהיא מחליפה כינויים כדי שתחשוב שאתה כזה פופלארי ויש לך מועדון שונאים

שילהה

New member
גירי אני מרחמת עליך../images/Emo5.gif כנראה לא

קיבלת מספיק תשומות לב שהיית קטן אז בוא ניתן לך קצת ותמצא כב חיים,כאלו דדדדדדדדדדאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

וואו! הודעה שניה כבר! את מתקדמת.

בקצב הזה גם נזכה לראות הודעות שקשורות בקשר קלוש כלשהו לנושא הפורום...

שילהה

New member
והנה ההודעה ה-3 (והאחרונה )

אתה יכול לנשום לרווחה כי זו הודעה האחרונה שלי כאן!!! וככה תוכל לענות לי בלי שאני יוכל להגיב ,וככה תוכל להרגיש גיבור ותקבל את תשומת הלב שלך שאתה כל כך צריך, תמצא לך חיים כאילו דא (בעצם מצאת ,קילי, כאילו מה? )

shiri88

New member
השיר של...

בריטני הוא באמת יפה לא כמו כול השירים היותר מידי פופים שלה, השיר שלה באמת יפה והמילים ממש מתאימות לכול נערה- ובלי תמונות!!

למעלה