גבולות

אביבה,אני קראתי ולא הגבתי...

לא רציתי להישמע בקטע של "אמרתי לכם"...... אגב,כמה ימים אחרי שסיימנו עם השירשור היתה על זה גם כתבה בעיתון,על אותה אחת,ועל אותו הנושא כמובן....ואמרתי לעצמי "איזה עולם קטן".. אתמול היה לי "כבד",לדבר על גבול,ועל מתיחת הגבול,ובכלל לפתוח שירשור חדש,כי אני זקוק למעט אנרגיה שלא תמיד יש לי,בשביל זה. אני חי כמעט אך ורק מהרגש,ואני חי מסערות,ומהרבה שקט!!! אני מעדיף לכתוב כשאני סוער,אין לי הסבר לזה,אולי מכיון שכשאני סוער האמת הטוטאלית זורמת עוד יותר בשצף... בוקר טוב.

אם לא יהיה שקט

לא תהיינה סערות, מסכימה עם זה" שכשאני סוער האמת הטוטאלית זורמת עוד יותר בשצף... " סערות מוציאות האמת החוצה בסערה ובעיקר בשל חוסר השליטה... השומר הולך לישון לרגע והסערה פורצת ברגע...

אני

חושבת שיש לך חוש אחד מאווווווווד מפותח חחחחחחחחחחחח עם פעמון אזעקה
אתה יותר נהנה/סובל ממנו?

גבול זה אומר...

לדעת לעצור בעצמך כאשר אתה יודע שאם תעשה מעשה כל שהוא תפגע במישהו. גבול,זה לעצור לפני הזינוק ולחשוב היטב מה מטרתו. גבול,מילה שאם אנשים היו משתמשים בה אולי היה טוב יותר...

בוקר טוב נסיכה

את מזכירה לי את ימי הביניים בהן היה גבול ברור במשך אלף ומשהו שנים.לא למדו כלום כי היו עבדים ובעלי אחוזות שדאגו שלו ידעו כלום כדי לעבוד בשדה כל היום מגיל ארבע.לא היתה שום התקדמות מבחינה כלכלית, מדינית, אישית תרבותית ואומנותית. פריצת גבולות איננה משהו רע. לעיתים אי אפשר לדעת אם מה שאתה עושה יפגע במישהו אחר. לעיתים הידיעה הזו מגיעה רק אח"כ כמו בתאונות. אז מה נעשה? נשאר כל הזמן בדיוק היכן שאנחנו מכירים ויודעים? אגב, קראתי שאת אוהבת לנגן בפסנתר, בכרטיס שלך. האם יצירתיות, יצירה, וגבולות מסתדרים ביחד? האת את יודעת שלעיתים מאוד קרובות בהסטוריה, יוצרים גדולים מאוד כמו ליסט, בטהובן שומן ועוד רבים סבלו מחרפת רעב וחולי מכיוון שלא הסכימו לקבל את "פריצת הגבולות" שלהם?

ש איילת

New member
גבול

'חומה' שהיתה ואינה 'חומה' שנוצרה מותר מול מוסר הדרגתיות מעצורים התרוקנות ילדים נאמנות עצמית גמישות "יותר משחור ולבן"(יש ספר כזה על יצירתיות..) גב ול....ישון יש לי עבודה לעשות ולכן כאן אני שמה את הגבול ..ופורשת :) לילה טוב

למעלה