גבורת אנשי האקדמיה

אני יודע שאמת היא אמת ושקר הוא שקר

כל ניסיון להסוות זאת הוא שקר גופא. השאלה הנשאלת היא האם מדינת ישראל על ידי צבאה פועלת בניגוד לאמנות בינלאומיות בעיתות לחימה, או לא? אפילו בתשובה על שאלה זו , אין שיפוט ערכי כזה או אחר. היא עד כדי כך פשוטה.

בתור שופט

אם יציגו בפניך מקרה שאדם אחד הרג את השני, ואין ויכוח לגבי העובדות והוא עצמו אפילו מודה, לפי דבריך אתה תפסוק לו מאסר עולם, גם אם יטען שזאת רק חצי האמת וכי המנוח תקף אותו ועמד להורגו.
כך לגבי המדינה יראו לך צילום שצה"ל הרס בנין מגורים, שלפי החוק הבינלאומי זה פשע. ולא יראו לך שכמה דקות קודם ירו מבנין זה רקטות.
&nbsp

בשני המקרים שהצגת מדובר במצג שווא היינו שקר

אדם שהורג הקם להורגו - אינו רוצח, וכן בכהאי גוונא בעניין הרקטות.
יש לי הרושם, שאינך מודע כלל, או חמור מכך, מעולם לא קראת את עדויותיהם של הדלטורין הללו והינך כמשכוכית בפני העדרים, בלא אומר ודברים.

טוב שאתה קורא להם דלטורין

אמנם לא קראתי את עדויותיהם (למה לי?) אבל לא יכולתי לחמוק מסיפוריהם מעל כל במה אפשרית.
וכן מדובר בחצאי אמיתות, הגרועים משקר. כאשר מנפחים את התגובה של החיילים, וממזערים או מעלמים את מעשה החמס.
או אם ישנם יחידים שעשו מעשים לא ראויים והופכים אותם לחזות הכל, כאשר כולנו יודעים מה המדיניות של צה"ל.

אם היו מספרים את הדברים הללו למפקדים שלהם ניחא.
אבל ללכת ללכלך אצל האירופים, ולהבאיש את ריחו של צה"ל ואתו כל המדינה, זה נראה לך מעשה נבון?

מעשה אמיץ למרות הכל ובהקשר לקוד הצבאי

של צה"ל ספר לנו משהו אם אתה יודע לשון הרע הטוב ומה .

מה כל כך אמיץ בסיוע לאויב?

ומה כל כך נאור בויתור על שטחי מולדת?
מדוע אם שכנך יפלוש חצי מטר בשטח שלך, אתה תתבע את האם אימא שלו, ולא תוותר לו בשם הנאורות?
מדוע ראש ממשלה שהיה מוכן לוותר על יהודה ושומרון ועל חצי ירושלים, מכר את נשמתו בעבור חופן שקלים?

הקוד הצבאי. תדע לך (אני לא מאמין שאתה לא יודע) צה"ל ספג הרבה מאוד אבדות בגלל שלא רצה לפגוע בחפים מפשע. (למרות שקשה לומר על העזתים שבחרו בחמס, שהם חפים מפשע)
מדוע לדעתך ראשי המחבלים מסתובבים כל הזמן עם ילד בזרועם?

עכשיו הקוד הצבאי אשם ?!

לא מדובר בסיוע לאויב ,שאתה שובר את השתיקה בצורה הלא האלימה הזאת אתה עלול
למצוא את עצמך במתקפה לא נחמדה של אלימות מילולית ואולי גם בחקירה לא פשוטה.

הקוד האתי

אינו אומר שחיי האויב שלך קודמים לחייך.
הטענה שלי היא שצה"ל מגזים שלא לצורך בעניין הקוד האתי.
והשוברים מעיזים עוד לטעון טענות כלפי צה"ל, אצל הפריצים האירופים שמממנים אותם.

איך זה מסייע לאויב? שוברי שתיקה שוברים גם את המורל של צה"ל (תרתי משמע) מגבירים את האנטישמיות, ומגבירים את המוטיבציה של טרוריסטים פוטנציאלים.

ומה מרוויחים השוברים? עוד כסף אנטישמי?

בתוך עמי אנוכי יושב

ואע"ג שיודע אני כי דבריהם דברי אמת המה, מכל מקום אל יהי חלקי עימם, שמוציאים דיבת עמי, ועמם, רעה. ואומר אני להם, למה תתראו?

בתוך עמנו הינך יושב

ואפ"ה אינך יודע שהסיפורים שלהם מנופחים, ומאידך מעשה המחבלים ממוזערים או שכלל לא מובאים?
לא שמעת על מבצעים שהתבטלו בגלל שהיו שם אנשים ספק חפים מפשע?
למה ראשי המחבלים מסתובבים ובזרועם ילדים? ולמה המחבלים יורים מתוך שכונות מגורים?
אין זה אלא כי הם סומכים על צה"ל שלא יפגע בהם.
ואם יש כמה חריגים, הם אינם פניו האמתיות של צה"ל.

השוברים צריכים להישבר ולקבל בכל הכוח.

להכניס אותם לתוך הכלוב ולסגור, לאטום מכל צד ואולי גם לתבל אותם בכמה שטיקים שכל כך מומחים בו השבכ זה מה שצריך, נבלעס כמו שסבתא שלי נהוגת לומר, חולרה או באפגנית טהורה ומי שיודע אפגנית יבין זה מה שמגיע להם חאק טו סארד ניקונם וסלאמתק.

תרגום " לקחת את החול של הקבר שלך ולסיים לך אותו על הראש".

שאתה עוד חיי זה המשמעות, יד להם אחלה פנינים אבל אני רוסי ( אבל המשפחה מאוד מאוד גדולה והייתה מפוזרתל בכל ברית המועצות והגיע אפילו לפרס משפחה עם שורששים מאוד עמוק'ים כמו שאמרתי) אטבל סבתא גדלה באפגניסטן אז אני יודע אפגנית בעיקר קללות ופתגמים...

למעלה