כופתאות גבינה
2 טוב טעם
2 כפות סוכר
2 כות סולת / קמח
2 ביצים
לערבב, לתת מנוחה במקרר.
לשים סיר עם הרבה מים ומעט מלח, כשרותח ליצור כדורים ולהחליק למים.
לחכות עד שהכדורים צפים.
אצלנו אוכלים את זה עם חמאה מומסת עד לגוון חום וסוכר מפוזר מעל.
יש שמגלגלים במחבת עם חמאה ופרורי לחם.
בכמות הזאת הכדורים יוצאים רכים, אבל קצת קשה לכדרר כדורים מדוייקים.
אפשר להוסיף עוד מעט סולת, אפשר להוסיף עוד קצת סוכר שיהיה יותר מתוק.
לגבי הבולגרית והצפתית לא נראה לי שיש בעיה להחזיק עוד כמה ימים.
תריחי.