גבירותיי ורבותיי- תאילנד האחת

שאלה לגבי גובה השיוט מעל לערבה

אם גובה השיוט של ה-742 בטיסה ארוכת טווח, דומה לגובה של מטוס סילוני כמו 757 שטס נניח בקו אילת-נתב"ג? כי זה נשמע כמו מטרד רעש רציני ליושבי הערבה השלווה בשעת בוקר כה מוקדמת

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifחבל שלא צילמת את המטוס מהשרוו

ל בירידה. באור יום אפשר לראות מאפיינים פרטיים של ה747 והייתי אולי יכול לזהות אותו עבורך.

NNN747

New member
סימון המטוס... גובה השיוט...

לפי דעתי המטוס היה 4X-AXH גובה השיוט של ה-742 בערבה הוא גבוה ולא נראה לי שזה כל כך מזיז לתושבים!! דרך אגב בדרך לשם טסנו מאוד גבוה בגובה של 37 אלף רגל ואבי פעם טס לארה"ב עם קונטיננטל בגובה של 42 אלף רגל!!!!!

איך נתנו לכם לצלם???? אני עכשיו

חזרתי מטיסה והיה מישהו שצילם את המטוס מתוך הטרמינל ובאו אליו אנשיי ביטחון ופשוט חטפו לו את המצלמה ומחקו את התמונות!

ערן שחר

New member
באיזה ארץ?

אני צילמתי חופשי גם בניו יורק וגם פה בארץ בכל מקום יש אנשי ביטחון שחושבים שהם מלכי העולם אם לא כתוב שאסור לצלם אז מותר אם זה בארץ אולי כדי להגיש נגדם תלונה

ארזS

New member
תמונות יפות, אבל להבא נא לשרשר

את כל התמונות לתמונה הראשונה ולא אחת לשניה, כפי שכבר העירו כאן. תראה איזה שרשור אלכסוני ולא נעים לעין יצא מזה...

ונפלון

New member
תמונות מדהימות!

הנחיתה מהמזרח מעל אילת לכוון נתב"ג...הייתי עושה הכל כדי להתחלף איתך! כיף לראות את ה 742 עדיין עושה טיסות ארוכות...26 שנה ועדיין סוס עבודה!

ונפלון

New member
תמונות מדהימות!

הנחיתה מהמזרח מעל אילת לכוון נתב"ג...הייתי עושה הכל כדי להתחלף איתך! כיף לראות את ה 742 עדיין עושה טיסות ארוכות...26 שנה ועדיין סוס עבודה!

ונפלון

New member
כן, הוא נבנה ב-1979

הנה תמונה שלו בעבודה...כשהיא צולמה מנחם בגין היה ראש הממשלה, נבון היה הנשיא, ורייגן היה 5 חודשים בתפקיד!

NNN747

New member
נכון!! זקן זקן אבל באמת עדיין סוס..

עבודה... יש לו טווח שמו של ה-744?

tcu6

New member
תמונות יפות מאוד. אני חושב שמעל

אילת רק מתחיל תהליך ההנמכה מגובה השיוט. טיסות אלו טסות יותר גבוה מהטיסות לאילת. הטיסה נתב"ג אילת קצרה ולכן לא כדאי לעלות לגובה של יותר מ20000 רגל, גם כך הטיסה ברום זה נמשכת זמן קצר שאר הזמן עובר בטיפוס והנמכה.

למעלה