גבירותיי ורבותיי!
המפקד!

מוצארט

New member
גבירותיי ורבותיי! ../images/Emo41.gifהמפקד!../images/Emo41.gif

בעקבות "זרם" של חבר'ה חדשים שהצטרפו לפורום, הוחלט לערוך מפקדף וכולם מתבקשים לשרשר! הנתונים המתבקשים ממכם הם: שם + משפחה: גיל: מקום מגורים: שבט + הסניף שלכם: ואם מתחשק לכם, אז גם דוא"ל, אייסי ושות'... בקשה מיוחדת נא לא לשרשר נושאים אחרים לשירשור הזה. ואני אתחיל! יוסף מקלר 20 (בעוד חודש) באר-שבע יחיעם, סניף חורב יאללה שרשרו!

ashkeloni

New member
אני פה....

אני נתן אני בן 16 וכמה ימים (אני לא אסלח לכם שלא פתחתם לי שירשור מזלט!!!!!!!!!!) אני לא שייך לשום סניף

אני עכשיו!

בס"ד אושרה סחייק(כן שם משפחה מוזר...וזה לא תמני!!!) בת 14 וחצ(עוד 3 חודשים 15) שבט לביא סניף עפולה מרכז!!! אושרה

יש לך בעיה עם תימנים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

ב"ה סתם, אבל למה כל עפולה נגד תימניםםם

אני אני אני בתור

ב"ה אז ככה .... שם + משפחה:שירית גיל:17 ושלוש מקום מגורים:רחובות שבט + הסניף שלכם:קוממיות בעברי הייתי סניף רחובות מרכז ואם מתחשק לכם, אז גם דוא"ל, אייסי ושות'... אימייל [email protected] מסנג'ר [email protected] זהו!

שרוך

New member
אני...

בס"ד הי לכולם!! ככה אני כבר שנה בפורום מצטער החדשים לא מכירים אותי !! כככה אני שרוך שבט L-עד !! בן 16 וחצי מחוז חיפה מדריך שבט מעפילים!! עיר ??? שבוע טוב אתם לא רואים אותי פה לאחרונה כי יש לי בעיות במחשב!! אז מי שרוצה יש לי @ ואני בודק אותו בבית הספר ( תשאלו את הדס) שבוע טוב שרוך

אם אני מעניינת אתכם... ../images/Emo13.gif

שם: רחלי משפחה: מהבית: להגיד? תמר תחליט... מהבעל: פרבר
הסוואה: שלולו... גיל: 14 וחצי, ו-3 ימים
מקום מגורים: חדרה שבט + הסניף שלכם: שבט לביא השווההההההההה סניף בני עקיבא חדרה מרכז (סבע"ח) אייסי: 250080174 תעודת זהות גם? (ד"א, עכשיו באייסי כמעט הקלדתי בטעות ת'ת"ז שלי...
)

למעלה