גבירותיי ורבותיי!
המפקד!

הי הי הי!!!!!!!!

אומנם הסכמתי לך להיות הרחלי של הפורום אבל לקחת לי את השמשפחה לפני שהתחתנתי זה כבר מוגזם!!!!!!!!!!!

SGVB

New member
תורי

שם: שי ג. גיל: 13 ורבע מקום מגורים: פ"ת שבט: הרא"ה כפ"ג ICQ:בכרטיס האישי

LordNor

New member
אפשר להצטרף../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

רפי 21 חיפה יחיעם - סניף כרמל ואין תוספות, מצטער...

אני...

קוראים לי נעמה, אני בת 14.5, גרה באילת, שבט לביא (השולטים), סניף אילת (יש רק אחד באילת)... איי.סי.קיו: 177353376, מסנג'ר: [email protected], דוא"ל: כמו המסנג'ר... שבוע טוב לכולם!!! לביא אותה בהפוכה (זה מה שכתוב לנו על הסוויטשרים)...

danna8

New member
ואני...

קוראים לי דנה אני בת 15, ואני לא הולכת לבני-עקיבא (למען האמת אני גם שונאת באופן כללי את המקום הזה- אל תעלבו מדובר על הסניף בעיר שלי בלבד). ה-icq שלי מופיע בכרטיס שלי, אתם מוזמנים לכתוב לי
דנה

mimi14

New member
../images/Emo26.gifכנסו../images/Emo36.gif

שמי הוא מיתר קרני אני בת 14 (עוד מעט) שבט הרוא"ה - סניף אליכין.... אימייל- [email protected] אייסי- 204253595

מיכלוש7

New member
../images/Emo80.gif"נעלמת הפורום"../images/Emo80.gif חזרה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

(אבל רק לעכשיו...
) אז... מיכל! בת 16 וחודש פחות 3 ימים ראשל"צ-שבט עמיצור מדריכה בבאר יעקב! (שבט מעפילים)

מיכלוש7

New member
מוריה מוסרת לך ד"ש חם! ../images/Emo6.gif

תגידי, למדת השבת?! הייתי במרכז!!! היה פשוט שווה! אבל אני מתגעגעת לסניף שלנו... דיברת כבר עם אנשים מהסלע"ון?

מיכלוש7

New member
בקרוב ממש... אני מקווה../images/Emo70.gif

אבא שלי כבר התחיל לברר על חיבור מחדש לאינטרנט!!! איזה יופי!!!!

lali37

New member
../images/Emo12.gif

זאת לא את שאמרת לי שאת שמחה שאין לך אינטרנט בגלל כל הזמן ששרפת עליו?!

מיכלוש7

New member
את לא מכירה אותי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שוקולד זה משמין אבל זה הדבר היחידי שאני אוכלת. טלווזיה זה זבל אבל אין לי דבר יותר טוב לעשות כשמשעמם לי. אסור לשמוע מוסיקה לועזית אבל זה הדבר היחיד שאני שומעת. ו... כן. אינטרנט זה בזבוז זמן נוראי בשבילי אבל מסתבר שאני מתגעגעת אליו יותר מידי! ואל תדאגי, בין הרצונות של אבא שלי לבין מתי שהוא באמת עוןשה דברים יעברו איזה כמה חודשים...

tamarhp

New member
גמני!

תמר עברון בת 16 וקצת חדרה עמיצור - אבל אני לא בבנ"ע. אפשר למצוא עוד בסניף הוירטואלי

למעלה