גבירותיי ורבותי..שוטים ושוטות יקרים

גבירותיי ורבותי..שוטים ושוטות יקרים

שחורים ולבנים כאחדדדדדד קבלו אותו היישר מהוליוודדדדדדדדדדדד הקמע החדש של הפורום--- סנוווווווווווווופיייייייייייי (נו כמו שיש קמע באחוות של הקולג'ים יהאווו) יאפ...זהו תוצר הלוואי של המחלה שלי...|משתעלת| אבל תודו שהוא בחור כארז(=

leedush

New member
איזההההההההההההה חמוווווווווודדדדד

איזהההההההההה מאמי!!!!!!!!! לאכול אותו!!!!!!!!!!!

leedush

New member
בכיף תאילנדית.......

אני לא יכולה להתאפק הוא כזה מאמי דומה מאוד לשלי

תגידי?!

זה החדר שלך מאחוריו?? איזה יופייייי הקירררר זה עם סלוטפ כאילו?? עננננק רק שאם זה היה אדום ולא בורדו זה היה קצת יותר טוב
וואי אני כולי בלרצות לראות אותו!!!!!!!!!! חחח אני אבוא ואצייר לך ת'אייקון הכועס איפשהו
אוקצור אני אדבר איתך אחורזה

טחחח את ההסבר לצבעים כבר

קיבלת בטלפון אלללה בואי לביקור תעשי לי אייקון כועס על הקיררר

חחח כפרע עליו!!

תכניסי עכשיו לגלריות של הפורום!! חחח הוא כזה חמודדדד שימי אותו ב"חברי הפורום" הוא אחד משלנו=] חח

COW COW

New member
לי באמת אסור........

להגיד כפרע וממי וגם "איזה חמוד" כי אז תבוא איזה עילאית אחת ופשוט תציק לנו שאנחנו ספם סנובים ופקאצות שלא באמת מעריכים את שוטי הבנבואה.
פרה|
||פ
רה|
|פר
|פ|פר
ה|
רה|

../images/Emo110.gifיאאאאאאאאאאאאא

סנופיייייייי איזה מותק!!!!!!!!! תדפיסי עוד פעם כמו שנה שעברה ותתלי!!! ואז זה גם פרסומת לפורום!!

מיייי גוד!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

הוא מדהייייים!!!!! זה הכלב שלך?
חחח סנופי? איזה שם תקוע אויייי איזה מאמיייי!!!!!!!!!!!
יאללה אנשים שירשור תמונות של חיות מחמד.... אני הולכת להביא את הכלבלבה שלי

אחותך שם תקוע../images/Emo46.gif

יש לי אובססיה חולנית לסנופי...בובות שלו, מדבקות,חולצות,גרביים,תחתונים וכו' וכו'....אז גם לכלב מגיע לחלוק באובססיה יאללה תביאי אותה, נראה אם היא ראויה לשידוך של הבלונדי שלי

פ ו ס ט י

New member
אל תזלזלי בו!!!

הוא נשך את הכלבה שלי.. שהיא גדולה פי 10 יותר ממנו הנה הכוסית .... *נדחפת*

חחחחחחחח כפרעעעעע

אנג'י אוזניים שבורות!!! (סטייל מיקי עיניים כחולות) אחחח רוטווילר קטן שלי...יאפ סנופי הוא הוכחה לכך שהגודל לא קובע

למעלה