גבירותיי ורבותי..שוטים ושוטות יקרים

וואי גם היא מדהימההה../images/Emo99.gif

איך קוראים אותה?

starguiding

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifאההההה../images/Emo70.gif

איזה חמווווווווווד

DidjiT

New member
../images/Emo6.gif חחחחחח סנופי הזה גבר לעניין!!

כפרות עליו! איך אני חולה על הכלב הקטן הזה !!!

nawa

New member
Snoopy Rastafaran

האמת שפגשתי את הבחור והוא מגניב לאללה אז חבר'ה תקבלו אותו באהבה ותאמצו אותו לליבכם

חחחחחחח מכוערצ'יק

חחח כמה שהכלבון הקטנטון הזה "התעלל" בי שהייתי אצלך...אני עדיין חולה עליו... כפרע על סנופ..=) כולו מותק אהבתי תתמונה ביץ'.. אחלה רעיון למרות שאת מעתיקה ממני חופשי רעיונות... את הקטע עם השירים... עכשיו עם תהמונות... סבבה סבבה..

מעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

יא ביץ' איך את הורסת..תמיד חייב להיות משו ביצ'י בהודעות שלך אה?? וסנופי לא התעלל בך אני בטוחה שנהנת...כלב חתיךךך הקיצר בקשר לשירים- שיר אמרה לי "תכתבי משו בפורום..בא לי להגיב" אז החלטתי לחבר שירים... ולא זכור לי ששמת תמונה של כלב מטורף!!

כן כן יאדה יאדה

שמעי כפרע...זה שאת לא יודעת על מעשיי לא אומר כלום..,=/ עזבי בואי נעזוב את זה כאן כי אני גם ככה לא מצליחה להעלות תתמונה ואני אחרי יום קשה

חחחחחחח מכוערצ'יק

חחח כמה שהכלבון הקטנטון הזה "התעלל" בי שהייתי אצלך...אני עדיין חולה עליו... כפרע על סנופ..=) כולו מותק אהבתי תתמונה ביץ'.. אחלה רעיון למרות שאת מעתיקה ממני חופשי רעיונות... את הקטע עם השירים... עכשיו עם תהמונות... סבבה סבבה.. האמת שרציתי להעלות תמונה דומה אבל תפוזונות לא נותנים לי להעלות את התמונה חרטבונה!!

וואי איזה כלב כוסוןןןן|ג'ירפה|

רר הוא כזה דורש חיבוקקקקקקקקק הוא נראה בדיוק כמו מולאןןן..חעע היום אני ומולאן התחתנו..חח ישבתי איתה כזה אצל חרה שלי..וחברה שלי כזה.."הי רוני ומולאן מתייחדותתתתת" חעע..אוו היא מתוקה. רר סנופי שליטההההההה..!:)

למעלה