גבירותי ורבותי - החזירים עפים!!!

MIniMage

New member
ROFL גדול

גילמור לא נראה שמח במיוחד בשתי התמונות הא? =/

avki

New member
איזה נס

מי היה מאמין שאני אזכה לחיות בזמנים אלה.

סליחה, את האתר ראיתי

אבל את יכולה בבקשה להוסיף לינק מדויק? אני לא מצליח משום מה להתמצא באתר הזה.

האזרחק

New member
עבור לאגף הבריטי

שם חפש בתפריט - "בידור" ואז חיפוש קצר אחרי LIVE 8 או WATERS יביא אותך לתמונות. חבל שאין תמונות נוספות.

מתוך ' editorial'

חפש לפי מילות המפתח roger waters או david gilmour, ב-24 השעות האחרונות.

NIR Y

New member
../images/Emo6.gif

איזה תמונה מוזרה, קשה לי להאמין שהיא אמיתית

כדי לנסות להבין מה זה 24 שנים

צריך לראות את התמונה הזאת למרות שהיא טיפה יותר מ24 שנים. ופה הם כן מחייכים.

Elinor BC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ווטרס לא נראה ממש שמח, כאילו די הכריחו אותו להצטלם עם גילמור.. וגילמור, חחחחחחחח מזה הפרצוף עם השיניים.. חחחחחחחחחח לא ברור

אותי זה ממלא בתקווה

אם החבר'ה האלה יכולים לגשר על חילוקי הדעות שלהם - פתאום המצב לא נראה כל כך גרוע. ואגב גילמור - נראה שהוא דווקא הוריד מספר קילוגרמים מהפעם האחרונה שראיתי (לא אישית כמובן) ואני חייב להודות בעוד משהו - יש משהו כל כך מתאים בגילמור ו-ווטרס ביחד - ממש אפשר לראות את ניצוצות הגאונות המוסיקאלית ניצתים.

flowerboy69

New member
ההתרגשות עולה...

עוד כמה שעות זה מתחיל... מאז שאני אוהב אותם חלמתי על רגע כזה-מה שעד לפני שנה היה נראה חלום ככ רחוק ולא מציאותי... התמונות מדהימות-אבל ככ מוזרות...אני מכיר את התמונות שלהם יחד שהם היו צעירים...פתאום נפגשים להם שני אנשים שלא דברו 24 שנה שהם כבר מבוגרים-בשלהי הקריירה שלהם...אותה תמונה רק עם פחות שיער... אני לא יודע אם הם עושים את זה באמת מרצון או מאיזו מטרה חיובית או אנוכית אבל מי שמביט בתמונות אני בטוח שמרגיש את אותה תחושה של מוזרות ענקית יחד עם התרגשות ותקוות...

מה"מירור" הבריטי מהבוקר: ../images/Emo23.gif

"יום שלא יישכח: הברוגז של הפלויד הסתיים" המירור מביא את התמונה שמופיעה למעלה בשרשור, ומוסיף: "הבסיסט של פינק פלויד, משמאל בתמונה, והגיטריסט דייויד גילמור, שמו סוף לברוגז שלהם לאחר שכמעט לא דברו אחד עם השני במשך 18 שנים [הם לא דברו בכלל אחד עם השני, אלא דרך עורכי הדין, ובפקסים - ציף]. הצמד החליף הלצות בזמן החזרות למופע האיחוד ב-live 8 הערב, והם שפעו חיוכים כל היום אתמול, כאשר הרימו כוסית לארוע, במסיבה בהייד פארק. המתופף ניק מייסון אמר: "הועלו הרבה זכרונות. אותן בדיחות ישנות שנהגנו לספר בחזרות, חזרו שוב.".

למעלה