גבירותי ורבותי..!השירשור החדש..|רמק

leynorush

New member
גבירותי ורבותי..!השירשור החדש..|רמק

אוקי חברים, שמעו, אני מתחילה שירישור חדש (וסתם שתידעו, זאת הפעם הראשונה שאני מתחילה שירישור...) בכל מקרה, השירשור הוא על דבר פשוט ונחמד מאוד..... משפטים של שירים של מוניקה שששמעתם, אהבתם, אך לא הבנתם-אתם מוזמנים לרשום!!!! בנוסף לכך..אם מישו יודע פירוש למשפט הלא מובן של מישו מוזמן גם לכתוב אותו!!!!!!!!!!!! תהינו... לינור!!!!! ליינורוש...

או קיי.., אז הנה משפט לי....

10 ביוני מצעד לועזי על שטיח דיכאון וזבובים.../מילי

אמממ...אולי זה דבילי אבל ../images/Emo26.gif

"לא בא לי לנצח כבר את העיר הזאת" [הפוך בשמש] עדיין לא קלטתי מה הם רוצים ממני!!!

או קיי.., אז הנה הפירוש שלי...

ראשית אני לא אומר שהוא נכון.., אבל אני אומר את הפירוש שלי , איך שאני פירשתי את זה לעצמי, ולא איך שהלהקה כביכול פירשה לעצמם... אז ככה.., לדעתי, הוא אומר שבעצם חרא לו בעיר שהוא גר בה (כמו שאני גר בדיונה וחרא לי פה...) וכמה שהוא ניסה להלחם ולנסות להצליח ושיהיה לו סבבה בעיר זה לא הלך, וכבר לא בא לו לנצח אותה.... בדיוק כמוני, שלא טוב לי פה בדימונה, עיר מלאה בערסים ובנרקומנים ועבריינים, שפעם אמרתי לעצמי שבעתיד הכל יהיה טוב.., אבל מאז זה רק גבר..., אז פשוט נמאס לי מהמקום הזה!!!! יש לכם עוד פרשנויות למשפט הזה??? תרשמו....

רותמיקה

New member
מסכימה עם חן רק ש....../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

לי לא חרא בדימונה..(כי אני לא גרה שם...) וטוב לי במזכרת בתיה!
חוץ מזה גם אני פירשתי את זה ככה..

חחח.., או קיי... ../images/Emo168.gif

שרשמתי שחרא לי בדימונה, אז התכוונתי , לפירוש של המשפט בהוואה אליי בגלל זה גם עשיתי שורה רווח...

ערס

חן מה המצב אני עושה עבודה בהיסטוריה וכבר כואב לי התחת מרוב ישיבה טוב זמן לחזור לכתוב איייייייייההההה כואב לי יש לי כבר פצעי לחץ!!!!!!!!!!!!!!!

leynorush

New member
אלוהה!!!!!

ווייי, אני מבינה שגם את או אתה (בן או בת?) אוהב או אוהבת את בוב מרלי... מי טו!!!!!!!

כי הוא מלך............

ו הוא תותח אין אין עליו בלה בלה בלה בלה שירים מזרחיים מי האידיוט שהמציא את הז´אנר הזה הוא יותר עלוב מטראנסים!

snapis

New member
הפרוש שלי

טוב יכול להיות שזה היה קצת דומה לפרוש של חן כי לא ממש הבנתי אותו אז כחה: אני חושב זה בכלל אל התקופה שהם היו בניו יורק והם ניסו להצליח שמה ולא הצליחו ואז הוא אומר שכבר אין לו כוח לנסות להצליח זאת ההשארה שלי...

eb182

New member
גם אני חשבתי

שהשיר הוא על ניו יורק אבל הארנבים בסוף השיר בילבלו אותי

פיטר זה לא יפה

בפורום שלנו אתה לא קותב הודעוט, ופה כן? גם אנחנו רוצימ יחס חם מהאליל שלנו... בתודה מרוש, פריצק´ה

למעלה