גבירותי ורבותי..!השירשור החדש..|רמק

יושי ב

New member
למה את חושבת שהוא משקר?

זה באמת פיטר הוא משוטט בכל האתרים והפורומים ולפעמים מחליט שמתחשק לו להגיב למשל שבוע שעבר הוא סיפר לנו שהסינגל הראשון מהאלבום החדש יוצא שבוע הבא

naps

New member
למה משפט אם יש שיר שלם?

טוב, נתחיל מ...שלום.... אני אורי ולא תראו אותי פה הרבה או בכלל (צבא...) חוץ מהשבוע (רגילה!). בכל מקרה, אחד השירים היותר מתוסבכים ששמעתי זה "פצעים ונשיקות". לי יש את הפירוש שלי אליו אבל מעניין אותי קודם לראות מה אתם תכתבו.

אבל....

לאיזה משפט בשיר פצעים ונשיקות?????? אנשים, תירשמו גם אתם משפטים לשיר הזה כי יש כמה...

naps

New member
לא משפט, כל השיר...

תתרכזו קצת במילים ותראו שכל השיר לא ממש ברור. תחפשו קשר בין המשפטים והבתים. זה שיר מתוסבך.

eb182

New member
מהמרים עם קופסת הקלפים

לא יודעת למהמרים יש קופסאות קלפים זה באמת שיר מתוסבך אבל המשפט הכי מוזר ממנו זה "אל תקני זה לא האף שלי"

naps

New member
טוב.... קיצר.... בגדול....

בואו אני אתן לכם את הפירוש שלי בצורה מאד כללית ובלי להכנס כרגע לפרטים ולעבור שורה שורה כי פשוט אין לי כח. איך שאני רואה את זה השיר מדבר על פרידה מאהבה, אבל מאהבה נכזבת, מזוייפת, לא אמיתית. וזה -מ-מ-ש- בגדול. תחשבו על זה... תגובות?

naps

New member
יודעים מה?

בגלל שהשרשור הזה כבר ישן מידי ולא קופץ אני אפתח שרשור חדש.

leynorush

New member
המ,אהמ

אני חושבת שהוא מנסה להגיד לבחורה שלו שלא תצפה מימנו דברים שהוא בעצם לא..... מה שאומר-זה לא האף שלי....כאילו זה לא אני... ואת צודקת..שיר ממש מתוסבך..

למעלה