גברים!!! בחיים לא ראיתי עם חסר

CluBeRiT

New member
גברים!!! בחיים לא ראיתי עם חסר

רגישות כמותכם! ואפילו אתם לא עושים את זה בכוונה, זה עוד יותר משגע אותי! ומה קרה? מחר יש לי יום הולדת 18, ובין האנשים החשובים לי נמנה גם ידיד בשם גיא, שנמצא בגבול סוריה-לבנון כרגע ואין לו ממש שיחות בטלפון. הייתי בטוחה שהוא יזכור, ובכל זאת, כדי למזער את הסיכויים- התקשרתי אליו. להקל עליו. ומה קורה? המנוול שכח!!!!! מי שקורה לי הידידה הכי טובה שלו והוא שכח!!!! אז מה התירוץ שלו? שכחתי גם את היומולדת של אמא שלי שהיה לפני 3 ימים! וזה מפריע לי??? וזה נראה לו שאכפת לי???? קיבינימט! קצת רגישות מכם! רק טיפה! אם לא היה לי חבר עם טיפה התחשבות הייתי כבר מזמן שוכרת לי אי קטן ומרשה רק לנשים להכנס לשם! כולכם... מה קשה לזכור תאריך?? ועוד של אחת הידידות הכי קרובות שיש???

Anna Karenina

New member
חמודה...../images/Emo24.gif

קודם כל - המוווווון מזל טוב!!!
ובקשר לידיד...אילו רק היית יודעת, במשך כמה שנים אף אחד לא זכר את יום ההולדת שלי..ומדובר גם על חברות טובות, כאלה שהייתי מגלה להן הכל, ותמיד היינו יחד. והיה לי ידיד טוב, ממש ידיד נפש, במשך 7 שנים, והוא, אף פעם לא זכר את יום ההולדת שלי. פשוט שכח. (על אף שלאבא שלו היה יום הולדת באותו תאריך כמו שלי, אבל נעזוב את זה כרגע). אני יודעת שזה מעצבן. מאוד מעצבן. זו מן תחשוה כזו שלאף אחד לא אכפת, ואת "לא חשובה".. עם כל הקושי שבדבר, תנסי לעבור הלאה, להסביר לו שנפגעת מזה שהוא לא זכר, (אני מניחה שזכרת את שלו..), כי חבל לאבד ידיד בגלל דבר כזה. אם הייתי מפסיקה לדבר עם כל האנשים שלא זכרו את יום ההולדת שלי, הייתי נשארת בודדה לגמרי. אגב, בנים בד"כ לא זוכרים ימי הולדת. המוח שלהם פשוט עסוק במחשבות בלתי פוסקות על סקס.
אל תקחי קשה, באמת.. ושוב, המון מזל טוב!

סבינה17

New member
קרה לי דבר גרוע יותר ביומולדת ..!

ביום ראשון -ב7 למרץ יה לי גם יומולדת 18.. חברתי הטובה ביותר (אבל הכי כהכי שאנחנו חברות עוד מהיסודי) התקשרה אלי םעמיים כדי לוודא איפה המסעדה נמצאת ואפילו לא אמרה לי מזל טוב! פעמיים התקשרה ! ושכחה להגיד מזל טוב! ולידיד שלך יש המון סיבות מקלות! תשמעי הוא בצבא.. ולא סתם .. הוא שורמ על הגבול.. יש לו חיים קשים גם כך! ידיד שלי לפני חצי שנה היה לו יומולדת 19, התקשרתי. הוא אל ענה אחרי צהרים הוא חזר אלי ואיחלתי לו מזל טוב וכו'... והוא לא הבין ואמרתי "גבי יש לך היום יומולדת! והוא היה בשוק.. תביני הוא ירד ממארב של שבוע שלם בבוץ ובשיחים הווא לא זכר את היומולדת שלו אפילו! תאמיני לי הידיד שלך לא עשה זאת בזדון! יומולדת שמח :) את חוקית היום!

SimplyMe1

New member
תשמעי,לי זה לא נראה מזלזול או

מחוסר אכפתיה כלפיך,אלא שהיה לו משהו קצת-יותר-חשוב לעשות באותו זמן(כמו לעשות את הג'וב שלו,כחייל שמוצב בסוף העולם שמאלה)ושכח את העניינים שלו באזרחות,כמו יומולדת של ידידה חשובה. גם זה קורה.. יותר חשוב יהיה שתעריכי את היותו לוחם שבקושי רואה בית,וחוזר פעם במלא זמן לאיזה חמשוש עלוב ,ושתביני אותו בתור ידידה טובה,אם לפחות את חושבת לאחת עצמך כזו. ויומולדת שמח שיהיה לך

מה????? ../images/Emo2.gif

אז מה אם הוא שכח? "ידיד בשם גיא, שנמצא בגבול סוריה-לבנון כרגע ואין לו ממש שיחות בטלפון..." גם בגבול סוריה לבנון, גם אין לו ממש שיחות וגם לא התקשר? וואו- ממש מפתיע...
אנחנו בארץ ישראל להזכירך, מוקפים מדינות ערביות שלא מי יודע מה אוהבות אותנו (במילים עדינות), הוא נמצא על הגבול ואת עוד כועסת עליו? SO F%$#^ING WHAT??? תעשי לי טובה- אני חושב שיש לו כמה דברים קצת יותר רציניים על הראש מיום הולדת, דברים כמו: להגן על המדינה... דברים כמו להישאר בחיים.... זה לא כל כך קל כמו שזה נשמע... תחשבי על זה שוב.

numerw

New member
../images/Emo108.gifזיכרון,ימי הולדת וקצת טלפונים

קודם כל שיהיה לך מזל טוב ותהני לך מהיום הולדת שלך כי זה הכי חשוב:)! בקשר לידיד שלך שנמצא בגליל עכשיו...קורה שלפעמים שוכחים דברים לא בכוונה כי יש המון דברים על הראש...ובקיץ האחרון שיצא לי להיות באיזור שם היינו דיי עסוקים.. גם לי יצא לשכוח כמה פעמים ימי הולדת של חברים וקרה גם ששכחו את התאריך שלי אבל בסוף הכל נגמר בכיף כשנזכרים וחוגגים כמו שצריכים לחגוג בלי לכעוס סתם.. אז תזכרי לחייך ולא לקחת דברים קשה...זה סתם לא נוח

jessy19

New member
מזל טוב ../images/Emo25.gif

נסי להבין את גיא, הוא נמצא בגבול סוריה לבנון ואין לו שיחות בטלפון ובאותו רגע הוא כנראה לא חשב על היום הולדת, אני מבינה שאת מרגישה שלא איכפת לו ממך אבל את צריכה לזכור איפה הוא נמצא ולנסות להבין אותו. ובכל מקרה, המון מזל טוב!!!!!

מיטללל

New member
"כנראה לא חשב"

זה לא תירוץ זו גם לא סיבה גבול לבנון לב עיראק למי אכפת? זה לא שהוא לא התקשר כי לא היו לו שיחות. הוא לא התקשר כי הוא שכח. וידידים טובים לא אמורים לשכוח ימי הולדת.. גם אני הייתי נעלבת. הייתי נותנת לו אחלה שטיפה. מודיעה לו שאני מחכה לפיצוי ואז סולחת לו.

SimplyMe1

New member
תשמעי מיטל,לדעתי זו אנוכיות אדירה

לחשוב את מה שאת תיארת.ממש ככה- "זה לא תירוץ זו גם לא סיבה גבול לבנון עיראק למי אכפת?" לעזאזל הבנאדם בצבא ועושה דברים חשובים(אני מניחה)ובטח יש לו הרבה דברים לדאוג להם מאשר לחשוב על אותה ידידה באותו יום\רגע.אמנם היא ידידה טובה שלו אבל עדיין זה אנושי לשכוח ואפילו די "מתבקש" בהתחשב בזה שהוא תקוע אי-שם ואין באפשרותו להתקשר. זה לא שהוא ישב בבית ותקתק במקלדת ושכח אירוע מסוים.

SimplyMe1

New member
הא? את לא מסכימה איתי שהוא בצבא?

או מה? כתבתי עובדות כפי שהבנתי מכותבת ההודעה הראשית. בכולופן חשבי על זה.

עם כל הכבוד

ויש כבוד, אני מסכים עם SimplyMe1, אנחנו נמצאים במקום מספיק מסוכן, יום יום יש תקריות ירי- זה שהתקשורת אומרת את זה כבדרך אגב זה לא אומר שלא היו חיים של חיילים בסיכון. ברגע שהוא נמצא בכזה מקום- אין שום סיבה ולו הקטנה ביותר, איך שלא תסתכלי על זה לכעוס עליו. נעלבת? תעלבי. מודיעה לו שאת מצפה לפיצוי? מקובל ואפילו אני מסכים עם זה. אבל נותנת לו שטיפה? מה קרה? הוא הרג מישהו? פגע לך בביטחון העצמי? פגע בך נפשית ופיזית? לא! רק שכח להתקשר. וזה כן "רק" נסי לשים את עצמך על הגבול שכל יום יורים עליך לפחות 3 פעמים, 15 פעמים ביום הקפצות לבדיקת כוננות, את מתקלחת 5 דקות ביום כי זה מה שמוקצב ותוסיפי על זה שמירות 4/2 או משהו בסיגנון. עכשיו תגידי לי אם תזכרי איזה יום היום... הייתי קרבי ואני יודע מה עובר עליהם, אמנם בלבנון היה יותר גרוע אבל גם זה לא פיקניק.

black side

New member
לא מסכימה בכלל

בתור אחת שלא זוכרת שום תאריך (גם את היומולדת שלי אני שכחתי פעם) זה לא אומר כלום על הידידות ועל הקרבה ביניהם הוא שכח תאריך, זה לא אומר שהוא שכח את הבנאדם, זה לא מסמל כלום ומה שבנוסף לזה שהוא עוד בגבול לבנון נדמה לי אמרת.. ובוא נגיד שאני מעדיפה שהוא ישכח את תאריך היומולדת שלה מאשר דברים אחרים, שיכולים להציל את חייו וחיי אחרים לדעתי אין לך שום סיבה לכעוס עליו, ואין לך זכות לכעוס עליו את לא צריכה להעלב מזה, באמת ואני עוד בנאדם שנעלב מהר..:/

Anna Karenina

New member
מסכימה..! ../images/Emo45.gif

מסכימה לחלוטין עם Black Side ועם ששי. בהחלט אין שום סיבה להפגע, אני בטוחה שאת עדיין חשובה לו. ובאמת - יש דברים יותר גרועים להעלב מהם. ועם כמה שזה נראה מכעיס בהתחלה, ("איך הוא שכח?!") - אני בטוחה שהוא לא עשה זאת בכוונה. וכפי שנאמר כבר - הוא נמצא במצב די בעייתי, בלי שיחות ואי שם בגבול...אני חושבת שיש דברים שמדאיגים אותו קצת יותר, עם כל הכבוד.

אוי די לבכות!

אם היה לנו צורך בלזכור תאריכים אני בטוח שחלוקות הדם בגוף הייתה מתנהלת אחרת! (המבין יבין) וכן...אנחנו שוכחים תאריכים, כמובן שלא נשכח חודש שלם מתי התוכנית האהובה עלינו משודרת באיזה שעה ומה יש לפני ואחרי....אבל את תאריך היומהולדת שלך כן נשכח....למה? אין לי מושג....ולא ממש משנה... אתן לוקחות את זה קשה מדי...אז הוא שכח...ביג דיל!!!! תזכירי לו...הוא יגיד לך מזל טוב...ובהזדמנות הראשונה שתהייה לו הוא יעשה לך כיף חיים בשביל היומהולדת!!!

אהה אסור לי?...אז אני אלך....

בנאדם....פורום של מלחמת מינים...ואני לא אהיה כאן!?1? השתגעת?

ScorpioID

New member
"השתגעת??"

ותעיף ת'חתימה שלך.. זה מזכיר לי את החתימה של "יגעל"

למעלה