גברים!!! בחיים לא ראיתי עם חסר

SimplyMe1

New member
לא לא,זה לא *אתן*

לא כולן אנוכיות. ואין בכוונתי להעליב אף אחת שחושבת שונה ממני,אבל לחשוב על "לתת לו שטיפה" כאילו עשה פשע-זו חשיבה אגוצנטרית.

Garath

New member
דבר ראשון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

בבקשה לא להאשים אותנו בהכל דבר ראשון בנים הם עם עם זכרון חלש בקטע של ימי הולדת ומסיבות אני למשל לא זוכר את ימי ההולדת של המשפחה שלי ואם זה לא היה רשום בדף מיוחד לא הייתי זוכר חוצמיזה לידידה הכי טובה שלי היה יומולדת ביום שלישי ומשום מה הידידות שלה שכחו אבל כל הידידים הגיעו וזכרו. אז לא להשמיץ. שלבן איכפת הוא יזכור או ירשום לעצמו. שלא איכפת לא הוא לא. ובנות על אותה רמה.

CluBeRiT

New member
תודה לכל המגיבים, והמגיבות...

ויודעים מה? אני מסכימה פה בחלקים עם כולם אבל... לא מצליחה, קשה לי לסלוח לו על זה כי עד השנה הזו היו לי ימי הולדת חרא והוא ידע כמה זה חשוב לי. ובקשר לזה שאין לו שיחות? אני התקשרתי אליו, הוא היה רק צריך לומר לי מזל טוב. אבל הוא שכח. אני לא מסוגלת להיות עם אנשים ששוכחים אותי, זה גורם לי להרגיש מקום אחרון ואני ממש לא. אני מניחה שכשהוא יחזור מהצבא הוא ינסה לדבר איתי על זה.. לא יודעת מה יסגר עם זה,והאמת שמעדיפה לא לחשוב על זה. אתמול דווקא היה לי יום הולדת נפלא, החבר לקח אותי לספא, החברות הפציצו אצלי בערב, וגם שאר הידידים, היום אני הולכת למועדון שאני הכי אוהבת לחגוג ושבוע הבא- קעקוע. תודה לכולכם.

Piren

New member
wow

never met someone who thinks so much of himselfs and cares so little about others ever heard "its better to give than to receieve" ? loving yourself is nice ... at the level you are showing .. it's more than ugly Seems to me you only care about yourself.. and your complete apathy to your friend's situation is astounding Honestly speaking - if i had known one of my friends had such attitude ... i'd break any ties with him/her

black side

New member
כמה דברים

אני לא באה לרדת עליך, או לשפוט אותך או משהו, רק להראות לך את הדברים מנק' מבט שלי -את עושה מזה יותר מדיי עניין ממה שזה -זה שהוא שכח תאריך לא אומר שהוא שכח אותך.. טיפשי גם לחשוב ככה שבגלל זה את מקום אחרון אצלו:/ - אין לך סיבה להעלב ואין לך זכות לבוא אליו בתלונות לדעתי הוצאת את כל הסיפור מפרופורציות, והנה עובדה שנהנית בכל זאת.

דו2י

New member
talk about חוסר רגש.....

הבן אדם נמצא פאקינג בסוריה.....נלחם על חייו וניראה לך שמה שעובר לו בראש זה...וואי לXXX יש יומולדת.. מה אני יקנה לה??? תחשבו על זה טיפה!!! ככה בין מזיגת קפה לתיוק דפים....על מה עובר על הקרביים...

למעלה