גברים בעבודה-וגם נשים

גברים בעבודה-וגם נשים

האם יש לכם/ן העדפה מסויימת עם מי לעבוד במקום עבודה? אני מסתדר עם 2 המינים אבל מעדיף ולא במובן המיני עם נשים. משום מה יותר קל לי לעבוד מולן ואיתן.

אש אש

New member
אצלי זה ../images/Emo96.gifהפוך.

גם במובן המיני,סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם אני בהחלט מעדיפה לעבוד מול גברים גם כשהיו הבוסים וגם כשהייתי הבוסית שלהם. הרבה יותר קל ונעים.
אש.

בעבודתי ישנם יותר גברים מנשים

למרות שבעבודתי ישנם יותר גברים מנשים,אין לי בעייה לעבוד עם כל אחד,זה לא תמיד תלוי בגברים ונשים,זה תלוי באופי ובאישיות של כל עובד.ישנם אנשים שיודעים יותר לפרגן ולעבוד כצוות וישנם כאלה שפחות.אבל אני מאמינה שבוסית אשה תפרגן מטבע הדברים לגברים שעובדים עימה ולהפך בוס גבר יפרגן לנשים שבקירבתו.

שרונהה

New member
מסכימה עם הרישא של דברים

אבל לא עם הסיפא..... אין בעיה ולא צריכה להיות בעיה לעבוד עם כל אחד, זה באמת תלוי באופיו של האדם, ביכולת שלו להיות נעים הליכות, אדיב, טאקטי ובכלל כל מי שיודע לנהל תקשורת טובה, יודע לנהל אותה עם גבר ועם אישה כאחד.... מטבע הדברים אשה תפרגן לגבר וגבר לאישה? למה "מטבע הדברים" זה לא צריך להיות טבעי לנו...... מה שצריך להיות טבעי הוא לפרגן לכל אדם באשר הוא אדם, להיות ענייני, ולנהל יחסים קורקטיים לגופה של עבודה וללא לגופו של עובד.... מה זה משנה אם עובדים עם גבר או אישה? העיקר היחסים הבינאישיים, התקשורת הטובה, היצירתיות ופריון העבודה... כל השאר, לא קשור לעבודה....

אש אש

New member
שרונה נה../images/Emo39.gif

אז נכון שפירגון צריך להיות בעבודה אם זה גבר או אישה אז נכון שהמילים יפות אבל נכון שאנחנו גם בני אדם וללא קשר כלל למשיכה מינית יש מן חיבור אחר נרצה או לא נירצה.

שרונהה

New member
בהחלט קיים החיבור הזה...

מסכימה איתך שכאשר אישה עובדת עם גבר ולהיפך, מתקיים מתחת לפני השטח איזה שהוא חיבור, מתח, משיכה, משהו....... וכל אחד, במודע או שלא במודע, שולח תדרים של מיגנוט אל הצד האחר..... נוצרנו אל המשיכה הזו, היא טבועה בנו, אי אפשר להתעלם ממנה!!

תגובה ל-2 דברים שנכתבו

ראשית לגבי מנהלת בעבודה:יש לי מנהלת והיו לי במקומות אחרים ולמרות הערכה כלפיי לעולם זה לא נאמר בע"פ או בכתב או בצורה כלשהי וכשיום אחד שאלתי למה נאמר לי שזה מ2 סיבות:1 שלא יראה כהטרדה מינית 2 שלא ייראה כחולשה.כמובן הלך רוח טיפשי אבל רבות חושבות כך. נושא נוסף נכתב כאן שלא חשוב אם גבר או אישה העיקר האופי.זה נכון אבל האם גברים ונשים לא שונים באופיין.לכן לא עדיף לעבוד עם אופי נח שיש לדעתי לאישה יותר מגבר?

אופי נוח לא שייך לאשה או גבר

ישנם גברים עם אופי מאוד נוח ובאותה מידה ישנם נשים עם אופי נוח וכמובן להפך.ואני בעבודתי עם מנהלים גברים לא מעט זכיתי ליחס מפרגן. כך שאני לא מבינה את הגישה שאופי האשה יותר נוח.השאלה למי ומתי ייתכן שבגלל שהמנהלות שלך הן נשים אז אתה חושב שלנשים יש אופי נוח יותר משל הגברים.זה הכל מתוך נסיון אישי שלך, אך לא ניתן להכליל כי יש מאלה ומאלה.אני אישית מעדיפה מנהלים ולא מנהלות מאותה סיבה שאתה מעדיף מנהלות ולא מנהלים.כתבתי קודם שהפירגון מטבע הדברים הוא יותר למין השני.למרות שאני לא רוצה להכליל והכל תלוי באופיו של כל אחד.וישנם כאלה שיודעים לפרגן לשני המינים ולהתייחס לכישורים המקצועים באופן ענייני וזה אכן המצב האידיאלי שהיה צריך להיות בכל המגזרים.

אש אש

New member
לא ממש מדובר באופי נוח.

האופי שלי מאוד נוח כשאני עובדת עם גברים פחות נוח לנשים,אז האופי שלי לא יציב? חחחחח ועכשיו קצת יותר רצינות הבוסית שלי הסמנכלית שלי,נשים מדהימות גם בגלל אופיין,נעים לי לעבוד איתם,אולי גם תלויי באופיי שהרי אחרות לא מסתדרות איתן,ומקטרות. אולי כולנו למעשה,נשים מול גברים וההיפך זה עובד הכי טוב,כמובן ללא הכללה.

עבודה

לדעתי תלוי כל אחד במה הוא עובד. אבל יותר קל לעבוד עם גברים כי אין את המתח המיני במקרה עם עבודה בחברת נשים

אש אש

New member
שובניסטי,אני לא מבינה....נשמע כאילו

עם כל אחת יש לך מתח מיני? אז בוא תעבוד איתי
תראה שזה יעבוד גם בלי.

שילה1

New member
מעדיפה לעבוד עם גברים,נראה לי כי

יותר קל ונח. אך שמעתי מגברים כי מעדיפים סגנון ניהול של אישה,ששונה לחלוטין מזה של גבר. ומתח מיני?אם תרצה-יהיה קיים,ותלוי מי הנשים. יש נשים שיודעות לנטרל,ולהשתלב,ויש כמובן גם אחרות. הדבר נוגע גם לגברים,כמובן. יום טוב חברים.

lidiad

New member
עם מי קל יותר לעבוד.

לדעתי עם האדם שלמד את עיסוקו הייטב ורצוי גם בפן האקדמאי . מי שלומד ניהול באקדמיה , נראה לי , שמשאיר פחות אופציות ליד המקרה , ומשתמש יותר בהתנהגויות שנחקרו וזכו להצלחה בשטח . המין שלו ושל האחרים מפסיק להית גורם ,והוא מתמקד בסגנונ ניהול ועבודת צוות .

תביני

בוודאי שבחברת נשים וגברים יש עקיצות מיניות (זה לא דבר רע) ויש גם אווירה אחרת מאשר עבודה שעובדים רק נשים או רק גברים.

hotman10

New member
אין לי העדפה- רק רוצה שיהיו בני אדם

וגם- יושר ונכונות לעבוד (טלא "לעבוד בעיניים"). לפני שנים- ניהלית צוות שרובו היה נשים- והיה ממש טוב (אחרי ש"ניפיתי" ממנו גם גברים וגם נשים- שלא עמדו בדרישות...). הנשים (שנשארו)- עבדו אפילו טוב יותר, כי הן לא "מרחו" את העבודה אלא מיהרו לעבוד (ולחזור הביתה בזמן). גם לא חושב שחופשת לידה זו בעיה (זו אחת הטענות של מנהלים/ מעסיקים).

יפה אמרת קודם שיהיו בני אדם

החשוב בעבודה שישפטו את האנשים קודם כל כבני אדם שיעריכו את הכישורים המקצועיים לא משנה אם זו אשה או גבר.אך זה לא תמיד קורה במבחן המציאות.

גברים בעבודה (2)

מדוע גברים בעידן המודרני עדיין לא פונים למקצועות "נשיים"? האם הסטיגמה עדיין קיימת?האם השכר?האם יש נהירה ופשוט לא מודעים לה? האם יש סיבות אחרות?

למעלה