גברים, הבוגדים פלדשטיין ונגד א' צריכים לשלם ולשבת הרבה זמן בכלא, יעני אליהם יצטרפו בהמשך יתר יועצי ביבי החילוניים, כי ביבי! לא בוגד

Harrington

Well-known member
מנהל
גבר, תפסיק להסתתר מאחורי הפתלתלות האופיינית ותתמודד עם המציאות, יעני ולעיניינינו אזרום איתך ורוזנפלד עשה מעשה, ולמרות שמטרותיו רחוקות מאוד מסמכותו, כשל, הוא בתכלס לא "קרב את הגאולה" והחטופים והשבויים עדיין בכלא מעונים, יעני כל אדם הגון, ורוזנפלד ודאי הגון (לכן פעל), היה חושב לעצמו איזו ברכה הבאתי ? בגדתי במערכת ובמפקדיי בשביל מה ? איך אכפר ? ומסיק שכלא זה רק לרפואתו
יש איזשהו קשר בין דבריך לדברי? כי אני לא מצאתי אותו. אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס לדברי (על אף שכל הכבוד לך שהפעם הנפקת תגובה עניינית יחסית ולא סיסמאתית), תרגיש חופשי לעדכן. עד אז, אני באמת לא מבין כל כך מה אתה רוצה.

דורון-55

Active member
בוא ניתן קצת קרדיט לאותו נגד שהוא לא רץ לראש הממשלה על מסמך שבס"ה ברבע השעה האחרונה לא הועבר אל יעדו.

בכל מקרה, אודה שאני לא בקי בנהלי העברת המסמכים בין צה"ל ללשכת מנהיג המדינה. לא יודע מה הנהלים, לא יודע מה מקובל, לא יודע מה צריך להיות. אבל קשה להשתחרר מהתחושה שבמקרה הזה הייתה סיבה לאי-העברת המסמך הספציפי הזה והקשר לכך שהוא כביכול שירת את הנרטיב שרוה"מ ממילא טען לו בפומבי. אם זה נכון? לא יודע לומר. אף אחד מאיתנו כנראה לא יודע בדיוק. אבל דווקא המסמך הזה שאגב, לענ"ד האישי בכלל לא היה כל כך חשוב לנתניהו דווקא, הוא היה חשוב לחטופים וכל מי שהיה אכפת לו מהחטופים שם, והנגד א' ביניהם, היה צריך לרצות שהמסמך הזה יפורסם קבל עם ועולם ויפה שעה אחת קודם.
אני חושב כמוך המסמך היה אמור להגיע לראש הממשלה
ואני לא רואה שום בגידה בנושא
המסמך לא ישב שעה או יום לפני שהועבר .
מה שאני כן קורא בגידה זה מה שנעשה בסרטון של שדה תימן
חיילים שלנו ששומרים על חלאות אדם
עשו מהם אנסים סרטון מכובס ומטוגן .
כולנו צריכים להוריד את הכובע בפני החיילים שמסכנים את חייהם
ובשום מילה לא לדבר סרה עליהם .

Harrington

Well-known member
מנהל
אני חושב כמוך המסמך היה אמור להגיע לראש הממשלה
אני דווקא לא בטוח בכך :). כלומר כן, אבל זה לא העיקר בעיני. אני גם לא חושב שזה היה העיקר מצד הנגד. זה היה הכלי והכלי היחיד שיכול היה לעשות עם זה משהו (זולת לצאת עם זה החוצה, מה שהנגד לא רצה כנראה לעשות). אני חושב שזה מסמך שהיה צריך להגיע אל העם. בעיקר אל משפחות החטופים שמשתתפות במחאות וכמובן למנהיגי קפלן למיניהם ולהנהגת האופוזיציה. לא יודע אם הם היו עושים עם זה משהו ולראיה שהיום הם כולם מודעים למסמך ועדיין פועלים בדיוק כפי שפעלו לפני כן. אבל תכל'ס הם היו היעד והם היו צריכים להיות היעד.
ואני לא רואה שום בגידה בנושא
בוודאי שאין פה שום בגידה. זה סתם דחיפת מילה גבוהה שהרל"בים דוחפים לשיח ואין לו שום קשר לנושא.
מה שאני כן קורא בגידה זה מה שנעשה בסרטון של שדה תימן
עוד לא לגמרי ברור לי מה היה שם בדיוק. ברור שהפרקליטות פעלה שם באופן שפגע במדינה בכלל ובחיילי צה"ל בפרט. אבל מה הייתה מטרתו האמיתית, מה היה חלקו של גיא פלג או ערוץ 12 בעניין, כל זה עדיין צריך להיחקר (וחוששני שזה לא באמת מה שיקרה בעניין).

דורון-55

Active member
אני דווקא לא בטוח בכך :). כלומר כן, אבל זה לא העיקר בעיני. אני גם לא חושב שזה היה העיקר מצד הנגד. זה היה הכלי והכלי היחיד שיכול היה לעשות עם זה משהו (זולת לצאת עם זה החוצה, מה שהנגד לא רצה כנראה לעשות). אני חושב שזה מסמך שהיה צריך להגיע אל העם. בעיקר אל משפחות החטופים שמשתתפות במחאות וכמובן למנהיגי קפלן למיניהם ולהנהגת האופוזיציה. לא יודע אם הם היו עושים עם זה משהו ולראיה שהיום הם כולם מודעים למסמך ועדיין פועלים בדיוק כפי שפעלו לפני כן. אבל תכל'ס הם היו היעד והם היו צריכים להיות היעד.

בוודאי שאין פה שום בגידה. זה סתם דחיפת מילה גבוהה שהרל"בים דוחפים לשיח ואין לו שום קשר לנושא.

עוד לא לגמרי ברור לי מה היה שם בדיוק. ברור שהפרקליטות פעלה שם באופן שפגע במדינה בכלל ובחיילי צה"ל בפרט. אבל מה הייתה מטרתו האמיתית, מה היה חלקו של גיא פלג או ערוץ 12 בעניין, כל זה עדיין צריך להיחקר (וחוששני שזה לא באמת מה שיקרה בעניין).
אנחנו מחכים לחקירה
וזה עולה ויורד במהדורות החדשות
אם זה היה משהו אחר הייתה חקירה היום ועכשיו

Harrington

Well-known member
מנהל
אנחנו מחכים לחקירה
וזה עולה ויורד במהדורות החדשות
אם זה היה משהו אחר הייתה חקירה היום ועכשיו
חצי ממה שלטעמי צריך לחקור במקרה הזה, לא ייחקר כנראה. הדיפ-סטייט לא ייתן לזה לקרות.

גברים, מסתבר שהנגד רוזנפלד יותר מקושר מפלדשטיין, והוא מקים מהומת אלוהים בגלל שהוא לא מקבל את זה שהוא בוגד, יעני רוב הסיכויים שרוב הבוגדים כלל לא יודעים שהם בוגדים עד שמגלים להם, אז יעני מה הוא רוצה ולמה הוא עושה כאב ראש ?

גברים, מסתבר שהנגד רוזנפלד יותר מקושר מפלדשטיין, והוא מקים מהומת אלוהים בגלל שהוא לא מקבל את זה שהוא בוגד, יעני רוב הסיכויים שרוב הבוגדים כלל לא יודעים שהם בוגדים עד שמגלים להם, אז יעני מה הוא רוצה ולמה הוא עושה כאב ראש ?
כן, גם בגדו בישו בזמנו כי בגידה היא חלק מהטבע האנושי;
יש רצון של היחיד לשנות עולם אז הוא בוגד
מאמין שכל האמת אצלו
אח"כ מסבירים לו שכלום לא השתנה
נמצא שבגד, והנותרים, ומי שלא מת, שולח אותו לכלא או מוציא אותו להורג
זה תהליך וסופו.
רק בישראל עדין דופקים חשבון ליודה

ריריו הריר

Active member
כן, גם בגדו בישו בזמנו כי בגידה היא חלק מהטבע האנושי;
יש רצון של היחיד לשנות עולם אז הוא בוגד
מאמין שכל האמת אצלו
אח"כ מסבירים לו שכלום לא השתנה
נמצא שבגד, והנותרים, ומי שלא מת, שולח אותו לכלא או מוציא אותו להורג
זה תהליך וסופו.
רק בישראל עדין דופקים חשבון ליודה
אשכרה

Harrington

Well-known member
מנהל
אגב, עכשיו שניהם משוחררים כשהעובדות נותרו כשהיו ביום מעצרם, למה שוחררו ?!
לא הייתה כל הצדקה למעצר הממושך בו שהו (בוודאי הנגד) לכתחילה. השאלה היא לא "למה שוחררו", אלא 'למה לא שוחררו מוקדם יותר'. אגב השחרור אינו מלא, אלא למעצר בית.

לא הייתה כל הצדקה למעצר הממושך בו שהו (בוודאי הנגד) לכתחילה. השאלה היא לא "למה שוחררו", אלא 'למה לא שוחררו מוקדם יותר'. אגב השחרור אינו מלא, אלא למעצר בית.
הסיבה למעצר הממושך היא הסיבה למעצר המקורי, דבר לא השתנה בעובדות ובראיות, אז המעצר צריך להמשך

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מכיר את גוטה. שוב, נמצאה סיבה מצויינת למעצר, נערכו בירורים ונמצא שזה מה שזה, אז המעצר צריך להמשך עד למשפט קצרצר ומשם ימשיכו בכלא. מה לא ברור ?
גם לשיטתך לא נמצאה בזמנו "סיבה מצוינת למעצר", שכן מאחר ולא השתנה כלום וכעת נקבע שאין סיבה, הרי ש... :). אני רק לומד את זה מכיוון אחר.

מה יקרה אחרי המשפט זאת שאלה אחרת לחלוטין. בהחלט יתכן שיקבע שם עונש מאסר. אבל מעצר כזכור לא אמור להיות עונש.

גם לשיטתך לא נמצאה בזמנו "סיבה מצוינת למעצר", שכן מאחר ולא השתנה כלום וכעת נקבע שאין סיבה, הרי ש... :). אני רק לומד את זה מכיוון אחר.

מה יקרה אחרי המשפט זאת שאלה אחרת לחלוטין. בהחלט יתכן שיקבע שם עונש מאסר. אבל מעצר כזכור לא אמור להיות עונש.
לשיטתך השב"כ, משטרה והצבא עשו יד אחת להושיב את פלדשטיין ורוזנפלד במעצר ללא עילה מוצדקת ?

Harrington

Well-known member
מנהל
לשיטתך השב"כ, משטרה והצבא עשו יד אחת להושיב את פלדשטיין ורוזנפלד במעצר ללא עילה מוצדקת ?
לשיטתי לא הייתה לכתחילה סיבה מוצדקת למעצר עד תום ההליכים. זה מה שאמרתי. כל השאר, המצאה חביבה שלך אך לא מצויה בדברי.

לשיטתי לא הייתה לכתחילה סיבה מוצדקת למעצר עד תום ההליכים. זה מה שאמרתי. כל השאר, המצאה חביבה שלך אך לא מצויה בדברי.
הגיון: "מלכתחילה לא היתה סיבה מוצדקת למעצר" - זה שרקמו נגדם קנוניה וזרקו אותם למעצר ממושך, ואת זה יכולים לעשות רק כוחות כמו שב"כ, משטרה או צבא

Harrington

Well-known member
מנהל
הגיון: "מלכתחילה לא היתה סיבה מוצדקת למעצר" - זה שרקמו נגדם קנוניה וזרקו אותם למעצר ממושך, ואת זה יכולים לעשות רק כוחות כמו שב"כ, משטרה או צבא ולא אני או אתה
כאמור, אני לא רואה עצמי אחראי למסקנותיך. יודע לכתוב מה דעתי ועמדתי. מה אתה ממציא איתה לאחר שהיא נכתבה? זה עליך ועליך בלבד.
כעת לאחר שהבהרנו זאת כבר בסבב שלישי, נראה לי שאפשר לסכם את הדיון ולו מהטעם הפשוט שהוא לא הולך לשום מקום ואתה בס"ה חוזר על עצמך שוב ושוב בנסיונך (הפתטי בעיני) לקבוע לי עמדה שונה מזו שאני משמיע.

אז יקירי... המשך הנאה מרובה להחליט עבורי מהן דעותי ועמדותי. אבל אם אתה עושה כן סבב אחרי סבב, הרי שההשתתפות שלי בדיון התייתרה.

הרבה בריאות, מיצינו.

כאמור, אני לא רואה עצמי אחראי למסקנותיך. יודע לכתוב מה דעתי ועמדתי. מה אתה ממציא איתה לאחר שהיא נכתבה? זה עליך ועליך בלבד.
כעת לאחר שהבהרנו זאת כבר בסבב שלישי, נראה לי שאפשר לסכם את הדיון ולו מהטעם הפשוט שהוא לא הולך לשום מקום ואתה בס"ה חוזר על עצמך שוב ושוב בנסיונך (הפתטי בעיני) לקבוע לי עמדה שונה מזו שאני משמיע.

אז יקירי... המשך הנאה מרובה להחליט עבורי מהן דעותי ועמדותי. אבל אם אתה עושה כן סבב אחרי סבב, הרי שההשתתפות שלי בדיון התייתרה.

הרבה בריאות, מיצינו.
אני מסיר מעליך כל אחריות למשתמע מדבריך. זה היתרון בלהיות חרדי שאין לו מושג מה הוא אומר/קורא, אשריך.

למעלה