גברים וקשר רציני

אני חושבת

שרוב הבחורים, גם בסביבות גיל ה - 20, רוצים קשר רציני, דהיינו להיות עם בת זוג קבועה בקשר מונוגמי. השאלה רק, עם מי.

night mistress

New member
ג'סי,אני מבינה שאת מתוסכלת כרגע אבל

זו שאלה ממש מטומטמת.. ברור שיש, בדיוק כמו שברור שיש גם כאלה מחפשים סתם סטוצים.. אני מנחשת שזו סתם שאלה של עצבים.. את צריכה פשוט לשים לב איפה את מחפשת את הקשר הרציני שלך ומה את משדרת לסביבה. (מקווה שלא נפגעת).

jessy19

New member
לא נעלבתי...

או משהו כזה... לדעתי השאלה לא מטומטמת כי במציאות חיי במהלך השנה האחרונה יצאתי עם מספר בחורים יחסית גדול וכולם הראו כאילו הם רוצים קשר רציני ואפילו אמרו והתגלה שהם לא.

מה שמוכיח שאני צודקת

הם אמרו והראו שהם רוצים קשר רציני (באופן כללי), והתגלה שלא (במקרה הספציפי).

AlteX

New member
מממ... את בטוחה בזה?

אולי רק נדמה לך שהם לא חיפשו, פשוט כי במקרה הם לא רצו קשר רציני איתך, מהסיבה הפשוטה שאת לא התאמת להם מבחינתם. זאת לא אשמתך וגם לא אשמתם, כמובן. זה בטח לא צריך לגרום לך להתייאש. ויכול להיות גם שהם אמרו שמחפשים קשר רציני, למרות שבפועל הם לא היו מוכנים לזה. זה לא שהם שיקרו בכוונה, הם פשוט לא היו מודעים לחלוטין לרצונות האמיתיים שלהם ובסופו של דבר שידרו מסרים כפולים.

מתוקה זה שהם אמרו....זה ממש לא

אומר שהם התכוונו לזה..... לי קרה ההיפך כמה פעמים- בחורים שהצהירו שהם לא רציניים פתאום הפכו מאוד קנאים ורכושניים כלפיי...כל ההתנהגות שלהם (בין אם הם היו מודעים לה או לא) הכריזה רצינות

למעלה