גברים יקרים..באתי להפריח פה מיתוס..

גברים יקרים..באתי להפריח פה מיתוס..

משיחתי האחרונה עם חבר דיי קרוב שלי הגעתי למסקנה שרובם הגדול של הגברים חושב שנשים נהנות פחות מסקס.. אז זהו..שלא ! זה לא שגברים אוהבים סקס יותר מנשים אלה שבפועל גברים מבטאים יותר חשק מיני מנשים,פחות מסתירים ומסווים את החשק שלהם.. הם תופסים זאת כחלק מהגבריות שלהם. לעומתם נשים לא רואות בחשק המיני שלהן משהו להתגאות בו,לעיתים אף להפך. אז גברים.. גם אנחנו אוהבות סקס ! ולא גברים..אל תתחילו לשלוח לי מסרים אני לא מחפשת סקס..אני פשוט אומרת שאני אוהבת סקס !

ואני פה, כדי לחזק את הדברים... ../images/Emo13.gif

נשים כן אוהבות סקס! אני אוהבת סקס! יש והיו לי מערכות-יחסים עם גברים לסקס בלבד, אבל כשאתם מגיעים למערכת-יחסים, כשאתם מכריזים שהיא לסקס בלבד, אל תקראו לזה אהבה, כי זה לא, ואם אתם רוצים אהבה, תהיו אמיתיים ואל תחטפו רגליים קרות. אל תגידו לנו, שאתם אוהבים, כשכל מה שאתם רוצים זה לזיין. תגידו, שאתם מעוניינים בסקס בלבד, נעריך אותכם יותר. כשאתם מבקשים גם לאהוב ולהיות נאהבים, תדעו לכם, שמצב זה דורש גם הקשבה! תהנו לכם, ונהנה לנו, אבל תשכחו, שהאמת עדיפה על השקרים!

תיקון טעות ../images/Emo163.gif

בהודעה הקודמת נכתב "אבל תשכחו, שהאמת עדיפה על השקרים!" המילה "שלא" נשמטה בטעות... והמשפט לאחר תיקון הוא: "אבל שלא תשכחו, שהאמת עדיפה על השקרים!"

אנחנו מסכימים איתך..../images/Emo45.gif

אתן קצת יותר מאופקות מאיתנו..הגברים.. גם אתן אוהבות את זה בדיוק אם לא יותר מאיתנו.. אבל אתן מעודנות יותר.. זה לא שנשים פחות אוהבות סקס,הן רק אוהבות אותו משובח יותר. כשהמין טוב ,נשים אוהבות אותו בדיוק כמו גברים. נשים מטבען זקוקות לגירוי ריגשי מעבר לגירוי הגופני. גברים שלא מקבלים את הצורך הנשי הזה ומזלזלים בו, הנשים שלהם פחות ירצו מין..

babylon_a1

New member
בעיה...

לרוב רק נשים מוטרדות מינית אם גבר יפגוש אישה שהוא לא מכיר ולא נמשך אליה - גם אם היא תפרט באוזניו מהיא רוצה לעשות לו במיטה זה ישעשע אותו, לא יפגע בו למה כמעט אין גברים מטורדים מינית ? מוטרדים יש הרבה מינית לא כל כך (זאת אומרת אם מישהי מתקשרת למישהו 20 פעם ביום , גם היא תדבר איתו על סקס זה לא הטרדה מינית) זה קשור באופי - תחשבו מה יחשוב גבר שכל הבחורות במשרד יחמיאו לו על התחת עכשיו תחשבו שזאת בחורה...

מותק, אין לך מושג בגרוש

כמה גברים נתקפים ומוטרדים מינית ומתביישים לדבר על זה!

babylon_a1

New member
יכול להיות שאין לי מושג...

אבל בכל אופן, הגברים שדיברת עליהם יהיו לרוב נשואים או עם בנות זוג ולכן הם יסתירו את זה גבר בודד שמוטרד יכול יותר בקלות לזרום גברים יותר מנשים מסוגלים לסקס נטול רגש (לא שאני אומר שזה בהכרח טוב)

ענית בעצמך למה נשים מוטרדות יותר

כי הגבר ישועשע מבחורה כזו. ההבדל הוא שלרוב גברים שנתבעים על הטרדה מינית הם מעסיקים והבחורה, לרוב שוב, חשה שמקום העבודה שלה מאויים או שהיא מועסקת ומוערכת על פי כישורים לא רלוונטיים.

babylon_a1

New member
עשו מחקר...

בחורה נאה פנתה למספר גברים ברחוב ואמרה להם שהיא עוקבת אחריהם כחצי שעה שהיא מאד התרשמה מהם והיא רוצה לשכב איתם לא זוכר את המספר המדיוק אבל בערך 80 אחוז הסכימו שהתרגיל נעשה על בנות עם גבר נאה, אף אחת לא הסכימה

אוקיי, אתה מדבר פה על שני דברים

שונים. מצד אחד, רצון האשה לסקס אל מול רצון הגבר. בממוצע. מצד שני, דיברת על הטרדות מיניות. אני עניתי על הטרדות מיניות בלי שום קשר לרצון לסקס או לאו. ואם נעסוק לרגע ברצון לסקס, בהתאם למחקר, אתה לא סותר את מה שהכותבת של ההודעה הראשית [סליחה שאינני זוכרת את שמה] ניסתה להעביר. היא אמרה שנשים רוצות סקס כמו גברים אבל הוסיפה ואמרה שאנחנו פחות פתוחות לזה. חוץ מזה, שאני כן בחורה פתוחה [לא נשמע טוב
] בצורה הזו, ואם גבר סתם היה ניגש אליי ברחוב ומציע לי סקס הייתי נבהלת וגם כן לא נענית להצעה.

babylon_a1

New member
זה כן קשור

הגברים ראו בזה (לפחות חלקם) טפיחה על האיגו או סתם הזדמנות לסקס והבנות ראו בזה הטרדה מינית, ובכן למה ?

תראה, אני לא אדבר בשם הנשים

[ובאמת איפה נשות הפורום שיגיבו על זה?!?!?], אני יכולה לדבר רק בשמי. ובכן, אני אראה בזה חתיכת טפיחה על האגו אבל עדיין אני אסרב. למה? כי ככה בנויה החברה. אם הייתי מקבלת הצעה כזו לא בחברה שמכירה אותי, והגבר היה מוצא חן בעיניי, רוב הסיכויים הם שהייתי נענית להצעה. מעבר לזה, לעיתים זה מפחיד.

babylon_a1

New member
אוקיי

אז גברים זה לא מפחיד ואני לא אומר שכולם יסכימו אבל...

אז אותנו זה מטריד יותר, זה עדיין לא

מעיד כלום על אהבתינו לסקס. טוב, אנחנו טוחנים פה מיץ גויבות שכבר החמיץ, אז לסיכום - אולי יהיה נכון יותר לומר שנשים ילכו יותר עם גברים שהן כבר מכירות בצורה זו או אחרת [מהמכולת, מהבניין, מהאוניברסיטה] וגבר לא ממש יזיז לו לתפוס 'כוסית' בבאר. מקובל?

babylon_a1

New member
לא אוהבת גויבות ../images/Emo13.gif

טוב סיכמנו, מקובל גברים ונשים הם יוצרים שונים שלעולם לא יבינו אחד את השני

Sefy

New member
אני לא מסכים

אני חושב שכל מה שצריך זה תקשורת וסבלנות, ולאט תבוא גם הבנה

למעלה