גברים יקרים..באתי להפריח פה מיתוס..

../images/Emo45.gif

אולי הם לא יסכימו על ראייה מסויימת, אבל עם סבלנות ותקשורת נכונה, הם בהחלט יכולים להבין מהיכן נובעים הדברים, ואף לקבל אותם.

יש פה טעות בסיסית!!!

קיים ברשת אתר מיוחד, המנהל פורומים, כשכל פורום הוא קבוצת תמיכה לתחום אחר בתוך הנושא של נפגעי ונפגעות תקיפה מינית. יש 2 פורומים פעילים מאוד לגברים, גם ילדים מגיעים לפורומים האלה, גם נוער וגם מבוגרים! ותתפלאו לדעת, שהמשתתפים בפורומים אלה הם רבים יותר מאשר בפורומים של הנשים. מה זה מראה? לי זה אומר דבר בסיסי אחד: גברים פוחדים לדבר!

Taz39

New member
עינבל...

טוב שהגעת למסקנה הזאת משיחה עם בחור אחד, ועוד יותר נחמד שהפרחת אותה ושיתפת אותנו בזה. טאז - אוהב סקס..

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

את המיתוס הפריחו כבר קודם רבים אחרים, אבל עדיין יש כאלה שיראו בבחורה ששוכבת על הדייט הראשון ובחורה ששוכבת ללא רגש, כזונה.

Swordfish

New member
שאלה קטנה בקשר לגיל ../images/Emo9.gif

לפי דעתכם, באיזה גיל מתחילים לאהוב סקס?? האם זה בגיל 18? בגיל 16? 13? או אף מרגע הוולדך??

עוד ברחם לפני הלידה! ../images/Emo22.gif

לא מזמן הראו בערוץ 8 בכבלים, איזו תוכנית מדעית... עשו מחקר בנושא חיי העובר ברחם, וצילמו ממש עוברים, בסרטים שצילמו באולטרסאונד, ממש עוברים מאוננים! ברור שמדובר בעוברים בני ארבעה חודשים ומעלה.

born2b

New member
נשים יקרות, באתי להפריח פה מיתוס../images/Emo98.gif

אנחנו לא אוהבים להיות היוזמים היחידים. אני באופן אישי ממש לא אוהב את זה למצוא את עצמי היוזם היחידי בקטע של סקס וכנראה שאני לא היחיד. להרבה נשים זה נראה משום מה טבעי וברור מאליו שהגבר יקח על עצמו את תפקיד היוזם (והן אפילו לא חושבות שמגיע לו קרדיט על זה) אבל ע"פ סקר שפורסם בMSN על 'מה גברים רוצים' אחד הסעיפים המרכזיים היה שהפרטנרית שלהן תיזום יותר, מה שאומר שיש הרבה גברים שאוכלים קש בזמן שהפרטנרית שלהן עסוקות בלשחק אותה ice-queens ... אחרי שנים של השמצות נשיות את הליבידו הגברי מאת איחוד הפרידג'ריות העולמי, הגברים כבר חוששים בכלל לעלות את עניין שמא יואשמו בחרמנות יתר (כאילו שיש דבר כזה) ורוב הגברים מקבלים את רוע הגזירה בלי להתקומם, מה שאומר שלנשים אין בעצם אינטרס לעבוד על התסביך הזה: בני זוגם עושים את העבודה בשבילם מבלי אפילו לבקש קרדיט על זה אז מה רע? הרי מגיע לך - כי את אישה
למען שיוויון הגברים

חחחחחחחחח

מידה כנגד מידה, הא? יפה, יפה
בדבר חרמנות היתר - יש דבר כזה. מה לעשות? לי, לדוגמא, קרה שנפגשתי עם חבר שלי אחרי המון זמן שלא התראינו. אז ברור שיש את הנשיקות הלוהטות והחיבוקים והמוצי פוצי של הגעגוע, אבל לפעמים אנחנו גם רוצות לדבר ולא יש לפעולה. הוא ישר קפץ עליי והדחיתי אותו ואמרתי לו שאני רוצה לדבר איתו [בכללי, לא על נושא ספציפי], הוא התעצבן ואמר שהוא נעלב שאני מציגה את זה כאילו כל מה שהוא רוצה ממני זה סקס. חוסר תקשורת. תבינו, חבר'ה, הכל עניין של גיל, גישה והבחורה הנכונה..

born2b

New member
חרמנות יתר? אין דבר כזה ../images/Emo98.gif

מה קשורה החרמנות למה שאת אומרת? הרי את בעצמך אומרת שזה חוסר תקשורת וזו הבעייה האמיתית ולא החרמנות שיכלה להתקבל (ומן הסתם התקבלה) בברכה במקרים אחרים.

born2b

New member
שוב - אין כזה דבר חרמנות יתר ../images/Emo98.gif

תופעה יחסית שקשורה בד בבד? נראה לי שהסתבכת קצת... החרמנות שלעצמה היא דבר טבעי ואין בה יותר מדי או פחות מדי וחוסר תקשורת זה חוסר תקשורת וזה לא קשור (ובטח שלא בד בבד) לא יחסית ולא בטיח. הבעייה היא עניין של הגדרה ואת, כמו הרבה נשים, בוחרת להגדיר את החרמנות של הפרטנר שלך כחרמנות יתר ברגע שזה לא מתאים לך, במקום להודות שאין בזה כל רע ותכלס זה פשוט לא מתאים לך כרגע, ואולי במצב אחר היית מקבלת את זה בברכה. זה בדיוק הקטע שדיברתי עליו: לא רק שגברים צריכים ליזום מבלי לקבל קרדיט על זה, אלא גם אם זה לא מתאים לפרטנרית שלהן באותו הרגע (שהרי אנחנו לא קוראים מחשבות, ובטח שלא מחשבות של נשים) אז הן מתיייגות את זה כחרמנות יתר, מה שמציג את הגברים והיצר המיני שלהם באור שלילי. למרות שנראה שבמקרה הזה נשים הצליחו לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה - הם פשוט אוכלות את העוגה של הפרטנר שלהם. אולי הוא לא מתלונן בינתיים, אבל הוא יודע שדפקו אותו וכמו שאומרים what goes around comes around למען שיוויון הגברים

למעלה