גברים ממאדים, נשים... מהגיהנום!

FineSilverMan

New member
גברים ממאדים, נשים... מהגיהנום!

סתם... נכון יותר:
“Here's all you have to know about men and women: women are crazy, men are stupid. And the main reason women are crazy is that men are stupid.”

― George Carlin, When Will Jesus Bring The Pork Chops?

הייתי שמח אילו זה היה פשוט יותר... זה אני, אלו הנתונים שלי, זו היא, אלו הנתונים שלה. אם מתאים, נהדר. אם לא, הלאה.
במקום זה צריך לגשש, לבדוק, להרהר, לשכנע, לפעול...

לפעמים אני לא מבין איך זוגות נוצרים. כלומר, כמובן יש משיכה ורצון להנות... אבל לא פעם הגבר אומר משהו מסויים שהוא חושב שהוא נורמלי, שלא צריך להרחיב, ואילו האישה חושבת אחרת, שהיה רצוי שהוא ירחיב... ולא פעם הוא יודע את זה רק לאחר המקרה ואילו היא היתה שואלת קודם, המצב היה טוב יותר...
אבל אלו טיפשים ואלו משוגעות ואי אפשר להתחמק מזה.

זה לא מייצג בעיניי

נשיות וגבריות אידיאלית. במציאות זה נכון שהרגישות של נשים והרציונל של הגברים+ חוסר ידיעה לתקשר בצורה נכונה מוביל לתקשורת כזאת (ניחושים שמוביל לריב) בעולם אוטופי, יש עוצמה נשית שיודעת להכווין גבר (בצורה מרומזת אך ברורה) וגבר שמבין ועושה בשמחה. במציאות, זה לא תמיד כך.

FineSilverMan

New member
זה בהחלט לא מייצג בעיני

אני חושב שאין חלוקה כזו בין רגישות נשית ורציונל גברי.
אולי אפשר לדבר על כך שבאופן ממוצע, החלק במוח שאחראי על אמפתיה מפותח יותר אצל נשים... אז הן רגישות יותר לסביבה ואילו מצד שני, יש סוג של דיכוי חברתי של נשים -- "תפקידן" הוא להיות יפות ולשתוק... זה מעניין שכאשר יש קבוצה מעורבת ונשאלת שאלה, יש סיכוי סביר יותר שהזכרים יענו וגם אם הנקבות יודעות את התשובה, הן יבחרו (או תבחרנה?) לשתוק.
&nbsp
זה יכול ממש לעצבן הכניעה הזו לתפקידים ג'נדריאליים.
&nbsp
אתמול יצאתי לטיול עם שלושה גברים ואישה. מכיוון שאני מנוסה יותר בשטח וחסון יותר, עזרתי לה לעבור קטעים קשים. כלומר יש סיטואציות שהגיוני...
&nbsp

אני חושבת שזה דקויות

אני לא רואה התנהגות נשית ככניעה אלא רכות עם עצמה פנימית.
למשל בדוגמא של כיתה בבית ספר, יכול להיות שבמהלך השיעור הילדים יענו יותר על השאלות גם אם הילדות יודעות את התשובה, אם כי בטח הבנות ישאלו שאלות [לשאול מראה על בורות או חוכמה?]) אך במבחן עצמו שני המינים יקבלו את המאיות.
לענות על השאלות בכיתה זה הפגנת ידע, הבנות יודעות את התשובה אבל הן לא צריכות להוכיח את זה.

זו נקודה שקשה להעביר במילים. זה לא קצוות של כניעה וכוחניות אלא ליידיות וג'נטלמניות שזה הרבה יותר עמוק מזה.
זה לא מונע מאף אחד מהם את החופש לעשות כרצונו, אין אסור לבנות ומותר לבנים וההיפך, אלא הדרך בה עושים.
אני לא בעד למחוק את ההבדל במגדרים כי לכל אחד מהם יש את העוצמה/התפקיד שלו.

האם האבות האלה שמתנהגים בצורה 'ילדותית' איבדו מאבהותם? להיפך, לא?
http://www.earthporm.com/24-awesome-dads-winning-fatherhood/

FineSilverMan

New member
המממ

שאילת שאלות מראה על חוסר ידע או חוסר הבנה, אבל לא בהכרח על בורות או חוכמה.
&nbsp
אי שאילת שאלות יכולה להיות עניין של ביישנות.
&nbsp
לפי איזו תיאוריה ששמעתי בזמנו, עקומת הפעמון של גברים היא שטוחה יותר ורחבה יותר ואילו של נשים היא גבוהה וצרה יותר. כלומר יש יותר גברים טיפשים מאוד וחכמים מאוד ואילו יש יותר נשים ממוצעות.
המבחנים בבית הספר לא בהכרח באים לבחון חוכמה או תבונה.
&nbsp
(אומנם אני לא יכול להעיד על עצמי שאני חכם, אבל רוב הנשים די משעממות אותי...
&nbsp
אני אוהב את הציטוט:
Great minds discuss ideas; average minds discuss events; small minds discuss people.
&nbsp
Eleanor Roosevelt)
&nbsp
לדעתי לא צריכה להיות חלוקה מגדרית. כלומר, כל פרט בוחר איך לחיות את חייו. אישה יכולה להיות מכונאית רכב, מנכ"ל, אסטרונאוטית וכו' וכו'. גבר יכול להיות עו"ס, מורה, גנן בגן ילדים וכו' וכו'.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

המשפט אחד האהובים גם עלי

פתחת את השרשור על חוסר ההבנה בין גברים לנשים אז כתבתי שבעיני זה נובע מחוסר חיבור למגדר. זה לא סותר את זה שכל אחד יכול לבחור איך לחיות את חייו, אלא יוצר בלבול בתקשורת.

אולי תאיר את עיניי, מצד אחד אין הבדלים בין גברים לנשים מצד שני מחפשים בן או בת זוג מהמין השני. לא הבנתי איך זה מסתדר.

FineSilverMan

New member
תקע ושקע?

אני מאמין שהייתי מוצא בן זוג טוב יותר מהג'נדר שלי... אבל אני לא נמשך לגברים... בעייתי...
&nbsp
חוסר חיבור למגדר?
לא נראה לי שאני מסכים עם זה.
&nbsp
&nbsp

FineSilverMan

New member
כמובן לא רק פיזי

גם מטפורי, כמו סיר ומכסה.
&nbsp
לא הייתי מהמר על זה.

FineSilverMan

New member
את הסטיות שלך השאירי לעצמך, בבקשה

האמת שהייתי רוצה לנסות סקס-טלפתי... אם כי כדאי להתחיל קודם עם טלפתיה רגילה...

כמובן

וגם הבנות האלה הכי נשיות שיש
sol dominique למשל, אולי אתה מכיר? הדוגמא הראושנה שעולה לי תמיד לראש בהקשר הזה.

FineSilverMan

New member
איך הייתי רוצה...

להגשים את המשפט:
"IT is a truth universally acknowledged, that a single man in possession of a good fortune must be in want of a wife."
&nbsp
אבל קודם צריך להשתלט על הון טוב?

שלום

קשרים נוצרים בגלל אהבה, ואהבה נוצרת בגלל התאמה באופי. כשנהנים מהאופי של האדם שאתנו, יוצרים אתו קשר.

bengah

New member
יותר מתחבר למשפט המקורי

זה נכון שיש הבדלים ולפעמים גורם אי הבנות, אבל קודם כל תזכור שבעינהם המצב הפוך שהם בסדר ואתה בעייתי,
אבל האמת ששנינו בסדר, רק שונים.
אני לא יודע מה עבר לאלוהים בראש כשהחליט שבן יצטרך להקים משפחה עם אשה, (מבחינת השוני כאילו) אבל זה עובדה וכדי שזה יעבוד ברא את האהבה
אם יש אהבה אז גם אם אמרת את הדבר הלא נכון היא אמנם תתעצבן עליך (אבל לא תפרד) ותצתרך לפייס אותה
מה גם שבד"כ קל לפייס בנות, תראה לה קצת אהבה, תקטוף לה פרח והכל יהיה בסדר (עד הריב הבא..)

למעלה