גברים ממאדים, נשים... מהגיהנום!

FineSilverMan

New member
אופטימי משהו...

אני כל כך בעייתי שבעשור הרביעי לחיי (בהחלט נשמע תקופה ארוכה) לא שרדתי יותר מחודשיים עם מישהי מסויימת...
&nbsp

bengah

New member
כנראה שאתה לא מספיק מעוניין להשקיע..

אני לא בא להאשים, בטח לא מי שגדול ממני, אבל זוגיות זה משו שדורש הקרבה והשקעה, והרבה.
מי שבא לזוגיות כדי לקבל לא ילך לו, זוגיות זה קודם כל לתת.
כתבתי בסוף הפוסט הקודם שלתת פרח יעזור עד הריב הבא, שאגב יכול לקרות עוד באותו היום..
בקיצור לא צריך להאשים את הבנות, פשוט צריך להחליט עם עצמך אם מתאים לך לתת מעצמך בזוגיות או לא
בהצלחה בחיים!

Skar FaSe

New member
Body Language

&nbsp
תנסה ללמוד שפת גוף - דוקאה מעניי,ן וגם עוזר להבין ים מצבים בתקשורת.
זה כולל הרבה מעבר למבטים שלה - גם טון דיבור זה indication - ל - state of mind, or sansation או לקלוט כשהיא
מסמיקה, או ,כשהעישונים שלה מתרחבים, או שכשהיא נוגעת בעצמה, או,מנסה להראות יותר טוב בזמן שהיא מדברת איתך,כל
&nbsp
זה משתחרר מהתת מודע שלה, בלי שהיא תשלוט בזה , בלי יותר מדי קשר למה שהיא אומרת
שמעתי ש ש 90% זה none verbal - ז"א שמה שהיא אומרת יכול סותר את מה שהיא באמת מרגישה, או רוצה ...

FineSilverMan

New member
הבעיה היא שאנחנו מתכתבים

כמובן שכאשר מדברים פנים מול פנים זה שונה...
&nbsp
היה לי מקרה לפני כמה שנים שיצאתי עם מישהי במשך כמה שבועות. היתה איזו מסיבה/פיקניק באיזה יער במרחק הליכה בשבילי. חשבתי שגם היא תעמוד בזה בגבורה. אמא הציעה שניקח מונית אבל מבחינתי לא היה צורך. כאשר הגענו לפיקניק, היא כעסה עלי שלא לקחתי מונית... היתה יכולה לעצור אותי בזמן ולדרוש מונית במקום לכעוס בדיעבד. אבל לא. אין שום קשר לשפת גוף... רק כניעה שלה להחלטה שלי וכעס בהמשך.

Shamy

New member
קודם כל , הגיג מעניין ואני שמחה שהחלטת לפרסם דיון תאורטי

אני לא זוכרת שראיתי שעשית את זה בעבר , אז...תודה לך קודם כל

שנית, רציתי לומר כי ממחקרים שראיתי וקראתי אני לא הייתי קוראת לזה טפשות ושגעון אלא פשוט "מוח גברי" ו"מוח נשי" הם שונים בהוויתם, לא פיזית אבל בחיבורים בד"כ מבחינה חשמלית , בצורה שבה הם מעבדים מידע ולכן יש שוני

נשים בד"כ בעלות פעילות חזקה יותר באזור הימני של המוח (אחראי על שפות, תקשורת בין אישית) ואילו גברים בד"כ פעילים יותר באזור השמאלי של המוח (חשיבה לוגית ורציונלית,תפיסה מרחבית וחישובית) על כן יש פער בין השניים
ויחד עם זאת , נראה שכל אחד מבן המינים נוטה קצת יותר לעבר בן המין השני והפשרה שמצליחים להגיע אליה בד"כ הרמונית נעימה ויוצרת זוגיות טובה..
אל תהיה כ"כ פסימי יש דברים יפים בחיים

FineSilverMan

New member
לא בדיוק תיאורטי... יותר מציאותי/קונקרטי...

אין בעד מה.
&nbsp
בהחלט יש דברים יפים... אני רק רוצה להכיר מישהי שתהיה אטרקטיביות הדדית...
שנקים ביחד בית משותף.
&nbsp

סינבד

New member
אכן בעיה

כשגברים ונשים משתמשים באותן המילים כדי לדבר בשתי שפות שונות זה מקור להרבה אי הבנות.
הפתרון שאני מצאתי הוא להקשיב בתשומת לב מלאה למה שהיא אומרת ולנסות ללמוד ולהבין את השפה שלה. זה לא קל, מתסכל לא פעם... אבל לפחות אין בינינו אי הבנות.

למעלה