גברים מעל גיל 35 עייפים יותר מנשים

האשה מזייפת...

נושא כביר, סקיטו! (יש כמה מחקרים סותרים אבל לא אביא אותם.) לימדו אותה שצריך לחייך לכן מחייכת אבל כמו שאומר המחקר - זה חיוך של קוד חברתי. מה שהגיברת דישון לא ציינה (אבל החו"לים האלה יודעים) זה שגם נשים בחברה המערבית הזו לא מפגינות רגשות...כי מלמדים אותן שאסור! ואני שהקמטים שלי מעידים על כמות החיוכים ששפכתי בחיי בלי בושה ובלי חינוך אומרת שהבעיה איננה בחיוך עצמו. היא בתווית ששמים על נשים. הצוותים והמקבילים שלי תמיד אמרו שזה שאני מחייכת גורם להם להרגיש שאני מבינה (זה נכון) ורכה (לא נכון) והכוח שלי לא מסתדר להם עם החיוך. ויש לי מקבילה "ביצ'ית" שלא מחייכת אז כולם פוחדים ממנה בזמן שהיא כזו רק כדי שיתרחקו ממנה מדביקי התוויות....כי היא רכה. רוצה להוסיף גם שבחו"ל המערבי גם הגברים מזייפים בלי חשבון. בגלל זה הם משוגעים על ישראלים כי אצלנו החצנת רגשות זה חלק מהנורמה. כל אחד יודע בדיוק איפה הוא עומד. והגברים הישראלים המקבילים אלי בעבודה תמיד מחייכים אלי שאחרת אני עסוקה מדי בשבילם. בקטע הזה נשארתי חו"לית. תלתל

skito

New member
תלתל אולי נושא כביר אבל למען

האמת הבאתי את הנושא מבלי להתעמק בו שוב אומר אנני מאמין במחקרים שעושים השוואות ראי\ו למשל מחקר על הסכנות שבעישון סיגריה - מזהיר זה חורג מכל הפרופוציות ומעשנים שימו לב! איזה אסונות גרמתם - רק כעת אני מבין לליבו של ביל קלינטון נראה מי יצחק ראשון

כשניוטון העצלן חרפ מתחת לעץ...

בלי להתעמק, הוא גילה את כוח המשיכה. אז ככה בלי להתעמק - תמשיך להביא נושאים בחופשיות. מי יודע מה נגלה בסוף.
אם תשאל אותי, הסכנה הכי משמעותית בעישון סיגריה היא איבוד המעגל החברתי...CEST SA. די מעצבן אותי הקטע המלחמתי עם העישון. אולי בגלל שחייתי במערב בו כל הצבועים הפסיקו לעשן סיגריות אבל עברו לסיגר שזה חונק יותר מלגור בבית אחד... תלתל

skito

New member
והנה מתגלגל או בלשונך מתלתל לנושא

שהבאתי בפורום אחר פאנוב -חבורה ישראלית כולם יוצאי חבר העמים ורק אחת ילידת הארץ - בית שאן 1982 (טוב היא בת אחותי) האם ישראלים לא אוהבים בלט?

noa128

New member
היי סקיט

נפלאים המאמרים, אבל בואו בבקשה נתמקד - ככה, שנוכל לתת לכל נושא את המקום המכובד והראוי לו בשרשור נפרד... יש גם איזשהו עניין עם תחמושת שנגמרת וכדאי לשמור לימים מעוננים ושחוני נושאיחם שיבואו.. לא?
ותודה

shayy128

New member
יש משהו ענק בממצע שלך אבל....

אני בחור בן 36 גרוש 3 שנים והתעיפתי מעט אבל אני מעיר את עצמי ומנסה לשדרג את עצמי לכיוונים החדשים שבי זה כ"כ כיף . לדוגמא התחלתי לציר עזבתי הכל ועשיו אני עצמאי וטוב לי אני יותר נינוח ורגוע . אבל הגיל משפיע מעט ונושמים עמוק מבינים בכיף שהחיים מה זה חיובים תמיד אמרתי שהלבן שראיתי שההיתי נשוי דומה היום לשחור היום הלבן הוא באמת לבן בקצור גברים הם תלותים לכן אני מצדיק אותך במידה מסוימת.

../images/Emo124.gif תורו של הגבר

אוה! ברוך הבא, שי!
שמחה שהצטרפת. כן, גירושין זה תהליך קצת מעייף. ו"שידרוג" עצמי אכן ממלא באנרגיות טובות. והשינוי בצבעים הוא בגלל הזווית של השמש מאיפה שאתה עומד עכשיו... אז כבר עשית כמה צעדים. כל הכבוד. ותשימו לב שגבר אמר שהגברים תלותיים. לא אני. אז שיגיבו הגברים על זה. מי אני שאעז לומר שהוא צודק?!
(צודק מאד. מה תעשו לי?) תלתל

noa128

New member
Y מה זה שי 128? מעתיקן? ../images/Emo8.gif

וברוך הבא בצל קורתיינו..

coaxcable

New member
Bשים תמיד דרשו לא להיות מקופחות

ועפ"י תפיסות רבות (בלי קשר לפימיניזם) דרך אגב הן רצו לצאת מהבית והשבעל יקח גם הוא פיקוד על הילדים וכדומה

כן המפקד!

והנה השטיח האדום... ברוך הבא! כן, יש תפיסות רבות ואכן ללא קשר לפמיניזם. איזה מהן היא התפיסה שלך? א-פרופו פיקוד. ביל קוסבי סיפר פעם שאחרי שסופסוף נולד לו בן, הוא השקיע בו את הנשמה = לימד אותו רוגבי כל יום מגיל שנתיים ועד 8. שבת שזופה אחת ישב עם אשתו על היציע בזמן שהבן שלו התרוצץ במגרש. פתאום הבן תקע "גול". אמר ביל לכל הסובבים בפרצוף קוסבי גאה:"זה הבן שלי! שלי! שלי!". ואז הבן הסתובב ליציע וצעק: "היי אמא!" אני חושבת שאשה רוצה שותף על המטלות בתחנה המרכזית (שזה בית/משפחה). לפחות ככה אני הייתי. לצאת לעבודה מתחיל בהכרח ונגמר ברצון להגשמה עצמית. וזה משותף בין גברים לנשים. תלתל

coaxcable

New member
מאמין בשיתוף,,מבחינתי שהאישה

תהא השולטת בהנהגה בבית, ואני אהיה עם הילדים :) חשבתי שככל שנאחנו רודפים מכורח הנסיבות אחר כסף..חומרנות ולא באמת תנאים בסיסיים שבהם כל השמפחה שותפה ולכולם איכפת מכולם..אני חושב שאעדיף את הבית ושאישתי תלך לעבוד..ראיתי על כך כתבה יפה :) איפשהו

למעלה