גברים מפחדים??

א י ד י

New member
גברים מפחדים??

יש מיתוס שגברים נורא מפחדים להתחייב- לעבור לגור ביחד, שלא לדבר על חס וחלילה להתחתן. יש אמת מאחורי המיתוס??

EgG NoG

New member
היי אני חדשה פה

אני נגה בת 19 מראשון ואני חושבת שיש אמת אבל רק חלק מהגברים וכמובן גם חלק מהנשים ככה

shaniza

New member
הם מ פ ח ד י ם

(בטון של ביבי...) וגם אנחנו מפחדות וזה הגיוני לחלוטין. למה את שואלת?

asian girl

New member
מה זה למה היא שואלת?../images/Emo35.gif

היא רוצה להבין זה מיתוס או שזה ככה באמת... אז ענינו לה שזה ככה באמת. רק שלא כולם מפחדים ובטח לא רק גברים.

shaniza

New member
שאלתי למה היא שואלת כי

חשבתי שאולי יש סיבה רצינית לשאלה מעבר לשאלת המיתוס (אמת או שקר) במיוחד כששאלה כזו באה ממישהי בוגרת (לפי הכרטיס האישי) שככל הנראה כבר עברה את שלב דילמת ההתחייבות ...

asian girl

New member
תראי...

דווקא בגיל 29 מתחילה דילמת ההתחייבות... ולמה זה? כי בגיל הזה רובם מתרגלים להיות לבד...ואז מאוד מאוד קשה להתחייב למשהו שאיכשהו יכול לפגוע בחופש\חיי יום-יום\הרגלים וכו'.

asian girl

New member
את רוצה

לשחק במשחק "נחשי"? אנחנו לא יודעים אם היא נשואה או לא. לא יודעים אם יש לה ילדים או לא. אבל אני מניחה שאם היא הייתה נשואה היא לא הייתה שואלת שאלה כזאת. שאלה שלה - זו שאלה טיפוסית לרווקה שנמצאת במערכת יחסים או שאולי היא בדיוק סיימה קשר עם מישהו..

shaniza

New member
לא

לא התחלתי פה משחק הניחושים. אני יודעת שאתם לא יודעים. גם אני לא ידעתי. השאלה בהחלט טיפוסית למה שתיארת . אני לא יודעת למה, אבל עניין אותי לדעת את הגיל שלה הפרופיל שגיליתי מהכרטיס האישי (וסליחה אם נכנסתי יותר מדי לעומק)... לא התאים לתיאור שנתת כאן . את מניחה שאם היא היתה נשואה היא לא היתה שואלת. אבל היא שאלה.. וזה הביא אותי לחשוב שאולי יש משהו מעבר לשאלה הטיפוסית שלה לכן שאלתי אותה למה היא שואלת .

asian girl

New member
פיספוס שלי

לא ראיתי שיש לה בת... אבל אולי היא גרושה ולא נשואה? גרושה שנמצאת במערכת יחסים ואז ברור למה היא מודאגת.. גם אני מחכה לתגובה שלה.

א י ד י

New member
הסיבה לשאלתי...

אתם מצחיקים נורא.... שאלתי שאלה ואתם תוהים לגבי אישיותי ומצב חיי האהבה שלי...:))) חוץ מזה 29 זה לא מבוגרת !!!!! בכל מקרה, שאלתי אתכם כי אני כותבת על הנושא- על גברים ומחויבות וחשבתי שתוכלו לתרום! אני חושבת אישית שזה לא לגמרי נכון, אבל מכיוון שאני אכן נשואה אני לא מודעת למצב "השוק". לכן הייתי צריכה את עזרתכם. אז יש מצב לתשובה נורמלית אנשים???

magenta73

New member
מה מצב השוק?

יש כאלו שפוחדים יש כאלו שלא. יש כאלו שפוחדים ועדיין עושים את זה. אין כאן תשובה וודאית. אין כאן שחור ולבן... ואם את רוצה תשובה נורמלית, תהיי ספציפית.

shaniza

New member
בוגרת... לא מבוגרת.

ואני חושבת שקיבלת תשובות מאוד נורמליות... יש גברים שמפחדים, יש גברים שלא יש גם נשים שמפחדות, יש נשים שלא יש כל כך הרבה סיבות למה אדם כלשהו יפחד/יעדיף לא להתחייב ברגע מסוים. סיבות שנובעות מיחסים בתוך המשפחה, מיחסים של חברים וסביבה קרובה,מצב אישי ועוד... אגב... מצב השוק לא השתנה כלל ממה שהיה בתקופה שאת היית בו.

asian girl

New member
כנראה

התשובות כאן לא היו נורמליות... אולי תכתבי לה מאמר?

asian girl

New member
צודקת

אנחנו מצחיקים.. הגעת לפורום הומור, פה אנחנו מתבדחים כל הזמן..

magenta73

New member
אומרים שמאחורי כל מיתוס יש אמת

לא? הם מפחדים, אנחנו מפחדות, כולם פחדנים. שפנים. הרבה יותר קל לנו במחילה. אז? זה אומר שלא מתחייבים בסופו של יום? יש שכן, יש שלא. וכל כלב בא יומו...

למעלה