גברים על קטנים

mri10

New member
גברים על קטנים

הוא אל"מ ביחידה סודית,אחד שפיענח דבר או שתים בחייו.אבל כשהוא מקיים יחסי מין עם בן 15 וחצי,הוא מעדיף להאמין לטענת הנער שהוא עבר את גיל 16,ובעצם הכל חוקי.

והשני,הוא מנהל קבוצת כדורגל.גם הוא הקיף את עצמו בחבורת קטינים שדאגו להביא אותו על סיפוקו בתמורה לכניסה למשחקים או עבור שטר בן 100 שקלים.בושה.אפילו בנווה שאנן ובמתחם הבורסה גובים כבר יותר.

מה עובר על החבר'ה הללו?? לא מדובר באנשים עם אלרגיה לבנות המין השני.סביר להניח שהם יכלו בנקל למצוא מה בא להם בנשות עמינו.

אז מה הקטע??

לכו תדעו,אולי כל מיני ריגושים וזה.

ועכשיו אני גם צריך להאמין שאותם קטינים התרגשו מכל אותם מפגשי מין?

מישהו פה מצליח איכשהוא לסדר את הדברים בראש?עזבו מבחינה מוסרית/ערכית,רק אני לא מסוגל להבין איך זה מתרחש נפשית?

דידי 9

New member
האמת היא שזה גם מה שעבר לי בראש

כשראיתי את זה.
ניסיתי לחפש בחיצוניות שלו משהו שיעיד על...למה? ועל איך?

וכן יש פה בעיה מוסרית ערכית קשה וסוטה.
ילד בן 15.5 נתון בכל כך הרבה בלאגנים בחיפוש דרך....גם גיל 18-
כביכול הגיל המותר.
עדיין אני רואה בזה ניצול של מבוגר. אין שם בשלות של החלטה!

עיוות במח.

אבל תכלס? הדבר היחיד שאני יכולה לחשוב עליו, זה האתגר.
אולי זה שהוא יכול להשכיב נשים חופשי לא מאתגר אותו כבר.....
חציית קווים-בשביל ריגוש מעוות.

תתפלא

כמה חמים לגוף צעיר בפרט המבוגרים שחיים בתחושה של להספיק כמה שיותר!אז כיום בארץ גם אם 18 ויום והכי מעוניינת שבעולם לא כדאי ומומלץ,מה שטוב לאנשי עסקים גרושים כמו רוני מאנה לקחת צעירה בהפרש גדול לא טוב לכל אחד!

ושתביני הם לא רואים צלם אלוהים או נפשו של נער אך רואים גוף צעיר כלי צעיר וטרי או טוסיק מטריף של נערה בת 16 ,ולכן לא מעט נוסעים למקומות בעולם כמו קניה ותיאלנד בכדי להנות ולא חושבחים שהם מנצלים וכו למרות שיש פה בעיה מוסרית ,כי הם עניים או להיות עם זר אצלם זה קידום מעמד וכו

דידי 9

New member
תתפלא אתה.

אני זה תתפלאי. היי נעים מאוד, חדשה פה....
לאן הלכת?
אנחנו מדברים פה על משהו מעוות *בעיני* יותר מגבר ואישה. זה נושא שיחה אחר.
פדופילים מוכרים בציבור.
אם לא יוקיעו אותם ב-0 סובלנות או הבנה-אז החברה הזו שלנו שווה למקום שאתה יושב עליו.
להוקיע-אוטומטית.

שבוע טוב:)

אופס...:)

דידי יקרה יש לא מעט תחלואים לחברה האנושית ,גם אם יהיה פה משטר דאעש יהיו לא מעט שיחשקו במגע עם צעירים מאוד אני מדבר על 14 ומעלה ופחות מיזה הם קבוצה קטנה יותר יחסית ,שמימה שמדברים הכל אצלם בסיסמאות ובקבוצות סודיות שמחליפים תמונות וסרטונים ויבצעו את זממן כשיתאפשר להם! ורובם מהארץ יפעלו בחול יותר מאשר כאן בגלל הסיכון

כבר תפסו רופא בכיר מקיסריה ,ואלוף משנה בסיפור עם הנערים ומנהל הפועל פתח תקווה צברי ,שחשק בנער צעיר בגלל הגיל ואיכשהו נראה שנחלץ מיזה לגבי הידיעה על הגיל,אבל הוא צוטט הכיר שהה באתרים ועוד,זאת אומרת יש עולם שלם של תשוקות אפלות כי אם אתה בן 50 והולך לשכב עם בת 17 למשל אז זה חולני לא יעזור כלום,זה לא בודי בתיאלנד למשל

ונרחיב על כך דידי

puma141

New member
גם לך. עושה רושם

שאתה חוזר ומתאר את המצב כאן ובכלל, מה שכולם מכירים ויודעים שזה המצב וזה הקיים.
נו? אז זה שאנחנו מבינים מה קורה, מה זה אומר או למה זה גורם? לכלום.
העניין הוא הענישה שאמורה להיות עונש ראווה קיצוני בחומרתו כלפי אותם מבוגרים שמנצלים
את חולשתם של כל מיני צעירים שמבולבלים עדיין ולא נכנסים לזה מתוך בחירה מודעת ויציבה.

דידי 9

New member

צודק....
אבל הכל מעורבב כבר, הנורמה והסטיה..

FrankBlack

New member
עזוב שטויות

מה שאני הכי אוהב זה שאחר כך הם (כמו פוליטיקאים ושאר עבריינים) קוראים לזה טעות. מעידה. תום לב.
האנדרסטייטמנטיזציה של הפשע וגועל הנפש.

mri10

New member
ולא ירחק היום

בו מהדורת החדשות תדווח כך:שר בכיר נעצר בחשד למעשי אינוס בנסיבות מחמירות בחתולה צעירה.הנאשם טוען כי לא ידע את גילה והכל נעשה בהסכמה.החתולה המיוצגת ע"י הסנגוריה הציבורית שומרת על זכות השתיקה.

כמו"כ, בכיר ב 8200 נאשם בהטרדה מינית ובניצול יחסי מרות בכלב המשרת תחתיו ביחידה.מכתב האישום עולה כי המעשה בוצע במהלך התקנת שבב בגופו של הכלב,שבב שהיה אמור לספק מידע רגיש מתוככי עזה.

נשמע מגעיל?מגוחך?

לכו תדעו עם הריגושים לאן עוד נגיע.

יש לצערנו

והבעיה היא שהרשת וקבוצות ופורומים נותנים במה לזהנ ולכן זה שחושק מרגיש שייך!

אני מאמין שיש המון שלא לוקחים סיכונים כאן והולכים לבצע את זממם במקומות שונים בעולם

במה שכל

פיפס או שריטה מקבל קבוצה ופורום ברשת !אוןלי הפדופילה מוסתרת בקבוצות סגורות !אבל יש לכל פיפס של תשוקה או חשק קבוצה או פייסבוק ששם אתה יכול לקבל במה להכיר לזרום ועוד

מה שקורה הוא שיש תאווה

ייתכן ונראה כך שמנהל הקבוצה פשוט אוהב נערים צעירים ,כנראה באימונים במקלחות נרטט יותר ויותר,אל"מ?הוא בן אדם וכשזורמים עם תשוקות או שיותר מידי פורנו גברי או נערי באינטרנט גורם לרצות נער צעיר!

כאחד שעבד עם קהילת הגייז והטרנסית כחודש וחצי ,אני יכול לומר לך הקהילה מאוד מאוד יצרית ברמות על,תוך 10 דקות הציעו לי מין אוראלי ,היו כמה חברים בקשר עסקי לא גברים נשים דוקא שהכירו אותי טוב וסמכו עלי והציעו לי להצטרף כצלע שלישי איתן ועם חברים שלהם או חברות לא נשואים ,חייכתי ודחיתי בנימוס ומחקתי אותן והן הבינו גם למה !

הצאטים של הגייז למי שיראה מטורף מה שהולך שם ,והנערים האלו שם בדרך כלל ילכו עם בני גילם או קצת יותר,כנראה שהיה לו כוח כמו כניסה למשחקים ולכן היה שווה להם!

אנו בגונגל אנושי פשוט ,את חי כאן? יודע מה קורה גם בוירטואליה ?אתה יודע כמה נשות חינוך וכו נפלו בעולם של הצאטים ובגידות וכו?

תתפלא כמה תשוקות יש לאנשים החל מתשוקות עזות לנשים נשואות בגלל היותן נשואות ועד אפילו לשכב עם טרנסיות בלית ברירה בתקופת יובש!

היום הכל נגיש יש את האתר אטרף ,אצל נשים זה בעיה בשונה מגברים,בגלל החשש מהריון ומטיפוסים מוזרים אז הכול אצלם לאט,אין כאן למשל סאונות כמו אצל הגייז,שאתה בא ויכול להכיר מישהי ולזרום,רק בחילופי זוגות אתה יכול איכשהו להכיר את חולות סקס ,או באתרי מין

לפעמים משעמום אתמול פרסמתי כאן הודעה על אחת שרק משיחות עם אימא של חברה של הבת שלה הרגישה משיכה עזה כלפיה ,ולכן כמה שהאישה פחות נחשפת לגונגל האנושי יהיה לה ולסביבה יותר טוב!

זה קורה להם משעמום מחוסר הצלחה עם נשים,מחוסר סקס באופן תמידי ואז פונים לאפיקים אחרים שמגרים וזמינים מידי! הכול נגיש היום במסך המחשב שבחדר ככה שאל תתפלא!

לכן לא מעט נוסעים לתאילנד ששמה אתה יכול לשכב עם צעירות מידי ולא תסתבך בגלל זה

פשוט עצוב אבל זה המציאות העגומה ,וברגע שיש מתלוננים או מגישים תלונה או שיודעים עלייך או רואים אז אתה בבעיה

צלשלספק

New member
אז מה משותף בין שני הפדופילים.

(לכאורה, נניח, כי עד שלא נשפט אדם הרי הוא בגדר זכאי עד שלא הוכח אחרת)

יש מצב שמדובר בחיפוש ריגושים מעורבב בפדופיליה ויציאה מהארון בגיל מאוחר.
יש מצב ששני אלו הבינו שהם יוצאים מהארון, רק חבל שעירבבו (לכאורה, הכל לכאורה) נערים תמימים שלא הבינו מה קורה סביבם ובטחו בשני אלו.

נער שרואה אדם יציב בעל מעמד חברתי/כלכלי, מוניטין נשוי פלוס ילדים, שלעיתים הדמות הזו הופכת ל״מורה הרוחני״ של הנער שנותן בדמות הזו אמון. וכשהאמון הזה נשבר, ועוד בדרך כזו - זו מכה רצינית לנפש של הנער ולא רק בגוף.

אז ככה

אלמלא תפקידם וגילם לא ממש היה עולה לכותרות!מה שקורה שפשוט חמים על הגוף הצעיר ,אתה יודע כמה חמים על טוסיק של נערב בת 16 -20?
בוא נאמר שיש לא מעט שנוסעים לחול בכדי לממש ריגושים, יכול להיות שהם דו או עמוק עמוק בארון,אבל להתעסק כאן ולא לצפות שזה יתגלה טיפשות!

כאחד שעבד כמעט חודשיים עם הקהילה ,אני יכול לומר לך שהקהילה מאוד יצרית מדובר תוך 10 דקות על מין אוראלי,בשונה מהעולם הסטרייטי ,ככה שהנערים שם ואם הוא מצוטט עם מבוגרים ומסכים לקבל טובות הנאה מכניסה למשחקים או עד כסף אז כבר המצב שונה !
צריך לראות את תכתובת הצטים בכדי לאמת סופית ,ברגע שיודעים שאתה מתעסק נפגש מצוטט אז כבר עניין של זמן עד שתיתפס,לדוגמא המגד גבעתי כבר נמצא חייל שדיווח לעיתון בסופש שהוא פרלטטן והסתגר עם חיילות וכו.

אז ככה שאם יש לך חיבה מסויימת אל תתעסק ואל תראה את זה לסביבתך אם זה בעבודה שלא תקוטלג כמטריד מחזר עיקש ועוד.

אני חושב שהמפגשיים היו מיניים בעיקר ,לא ייתכן שנער יצוטט יפגש עם גבר שיכול להיות אביו ,המבוגר מבחינתו לא ידעתי הוא אמר לי שהוא בן 17 ואז פותר את עצמו ועוד

צריך להכנס לעולם הצאטים ושמה לצוד ולראות אך לצערנו מתנהלים נערים ומבוגרים גונגל מטורף של מיניות בהמית

צלשלספק

New member
"אל תשלח ידך אל הנער"

אמנם זה נאמר בתקופה אחרת, ובקונוטציה אחרת,

מה שכן, עוד באותה תקופה ואף לאחריה דרך ההיסטוריה האנושית, הייתה משיכה לגברים מסויימים ל...איך קראת לזה? "תחת צעיר"... לאו דווקא של בחורה...
בקיצור יכול להיות שאשמע כאן פמיניסט, אבל אני טוען שהמשיכה הזו, של גברים בוגרים מסויימים ל-נערים קטינים, חיה וקיימת, אפילו מושרשת בDNA, גם אם כחברה מודרנית עברנו את התקופה האיומה הזו...

תשמע

אנו בדור שהכול פרוץ לגמרי ,עם נשים זה יותר קשה כי אתה צריך מי עומד מולך !הגייז פשוט חוגגים ברמות מטורפות לא תמצא בחורה שפויה בדעתה שתוך 10 דקות אם היא לא עובדת בכביש תעניק מין אוראלי!
פשוט מאוד כנראה שידעו עליו והיו שמועות בתפקיד כזה לשכב עם נערים זה כבר טמטום ,בארץ יודעים הכול,רק אם אתה אלמוני אז תוכל אך אומרים לשמור על פרטיות!

לדעתי כיום מבינים שעדיף לנסוע לתיאלנד ולחגוג מאשר לבלות כאן ולהסתכן !פשוט היום אתה פותח צאט וכבר חשוף להכול ,עם נשים אתה צריך לעבוד יותר קשה אם היא לא נדלקה עלייך וירטואלית

מאוד עצוב כנראה שהורים לא יודעים מה הילדים עושים בחדר לכן מתפתים בקלות

למעלה