גברים על קטנים

השאלה צל

מה הנער אמר לו אם הוא אמר שהוא בן 17 והבוגר לא שם לב ,אז אין מה לבוא בתלונות ,הרי מי בודק תעודת זהות?זה מזכיר לי את הנערות שרצו להיכנס למסיבות נוער או 18 פלוס!

אם הוא ידע שהוא קטין והמשיך שאך אומרים שימצו איתו את כל התהליך המשפטי!

אני רווק ואני נאלץ לבדוק היטב,נפלתי על פרודות וממש למזלי דקות לפני שאנו היינו ערומים,במרכז פרודה היא כרווקה רק שלפי דין תורה היא נשואה עד שלא קיבלה גט!אז הסתכלו מה אתה עושה סיפור תהיינה ,והינה קשה להודות באמת ללא מעט אנשים

לגבי מנהל הקבוצה

תשמע אם הוא נפגש עם בני 15 ואני מאמין שרואים עליהם שהם בני 15 ,אז הוא באמת מה אגיד לך שרוט ודפוק ,נראה לי שהוא לא גיי בארון כי אין בעיה למצוא בני 20 ומשהו לסקס אצלם,כנראה התרצוץ במקלחות ופיתח תאווה עזה לגוף הצעיר והנערי,כן רצו או לא רצו כשאתה עם תפקיד כלשהו אל תתעסק כלל גם אם רוצים יזמו פנו ועוד!

מה אגיד לך טירוף מיני מתחולל לנו כאן ולא רק עם נערים

dori78

New member
אני רוצה לשאול אותך משהו

קודם כל הבהרה:
אם אכן היה מה שמתואר בתקשורת, כל המעורבים לדעתי צריכים להיזרק לכלא לשנים ארוכות.

דבר שני - הערה:
גבר שיוצא מהארון - לא מתחיל להמשך לגברים בגיל 40. המשיכה הזו, אם אכן קיימת, היתה שם תמיד והודחקה.

ועכשיו השאלה:
למה כשמדובר בנערים בני 17, אתה* כותב "נערים תמימים שלא הבינו מה קורה סביבם ובטחו בשני אלו"
אבל כשמדובר בנערות בנות 17 ההתייחסות הופכת ל"גם לנערות בנות 17 יש דחפים מיניים, היא רצתה את זה ושיתפה פעולה"?

*אתה - לאו דווקא אתה, הרבה מתייחסים לזה כך. אני פונה אליך בשאלה כי כתבת את זה, לא כאחראי לדעה.

לדעתי דורי

מה שנראה בתקשורת הוא כבר פוטר מתפקידו כמנהל קבוצת הפועל פתח תקוה ,בגלל תפקידו הוחמר איתו והוא בעצמו לא מבין מה גרם לו לברוח מהזירה ולחטוף יריות!
כל עוד אין מתלוננים או מסה של נערים שידברו בתקשורת ,אז אם יש הכרות בצאט והמבוגר לא יודע שהוא קטין וצריך להוכיח שהמבוגר לא ידע כמו עם אייל גולן !אז כמעט אין מה למחקוק לעשות עם זה שבן 17 בגיל בגיר נכנס לצאט והולך להיפגשעם אדם בגיל אביו!

אני חושב שהיה לו קל להשיג נערים בגלל תפקידו כמו כרטיסי כנסיה למשחקים ,לפעמים בעבודה עם נערים או נשים צמוד מידי יש משיכות מודחקות מאוד לאו דוקא לבני מינם רק!

אצל נשים ונערות רק מהסיטואציה שהם לידנו כבר יש משיכה כלשהיא ,שוב דורי כל אחד וטבעו ,ושני המינים צריכים ללמוד בנושא , ושוב לא תמיד האישה מתכוונת אבל מבעה היא מושכת יותר או מזמנת יותר בתגובתיה ,אם יש דחף מיני סבבי יש חבר צמוד שיכול לספק,אבל לצאת עם המיניות החוצה זה טבעי מזמן.

ויש גברים שיעשו הכול כולל שטויות יותר ויותר בכדי להיות עם צעירה כבת הזוג סטוץ ועוד ולא נוכל לשלוט ממש,למרות שבארץ מבוגרים וצעירות לא באים טוב בעין במערכות יחסים לסביבה

צלשלספק

New member
נתחיל מההבהרה.

אני מסכים שצריך למצות עימם את הדין, לא מחייב שישבו בכלא שנים ארוכות באם מדובר בעבירה חד פעמית ואיתה מחילה כנה כולל הסכמה לטיפול נפשי מתאים לטווח ארוך כדי שיוכלו להשתלב בחברה + מעצר בית + צווי הרחקה מכל מקום בו שוהים קטינים באם צריך (אם בכלל, ולצד נערים כלשהם בפרט), אני כן חושב שצריך להרחיק אותם מתפקיד ניהולי או פיקודי ובטח לא ליד צעירים ובהחלט להעביר אותם כחלק מריצוי העונש לשיקום כתרומה לחברה בעבודות שירות לטווח ארוך. אני לא שופט, אז מה שנקוב בחוק על עבירה כזו בהתאם לנסיבות, אין ספק שמדובר במעשה שלא יעשה.

אסביר את דברי, ההבדל בין בוגר 40+ נניח, קל וחומר נשוי+ שמפתה נער או נערה ללא ניסיון מיני, כמעט או בכלל, הוא עצום, אם היה מדובר להיפך. זה בכלל לא אותו הדבר כשהנער או הנערה "בעניין" (כמו בסרט אמריקן ביוטי למי שזוכר)
אם תעברי על התיאוריות של פרויד, יש חלק בהליך ההתבגרות שחלק מהנערים או הנערות נמשכים לאותו מין, לעיתים באופן רגעי רק כדי להתנסות או כמחשבות ותהיות ללא ביצוע בפועל, חוקרים טוענים שזה חלק מגיל ההתבגרות אצל נערים ונערות, לא אצל כולם, אך בהחלט אצל חלקם. אצל אדם בוגר, אם הדחיק את השלב הזה, או עבר אותו, באם היה קיים אצלו בכלל, הטענה של "סקרנות" בעיני ממש לא "תופסת" כשמדובר באדם בוגר שיש לו יותר ניסיון חיים להבדיל ואף לעצור
בין המותר לאסור, וכאן מדובר במקרה אסור ופסול ומכוער ברמה הכללית.

(לציין כי פרויד לא אהב גייז וחלק נכבד מהתיאוריות שלו הופרכו, ועדיין...)

להבדיל אלפי הבדלות בין נערים או נערות שיש להם כבר עבר מיני עשיר עם בני גילם או בוגרים יותר, כמו במקרה של אייל גולן. כן הוא היה צריך לעצור, כן מבחינה חוקית היה הבדל עצום אם הוא היה בן 20, ולא - זה לא סותר את העובדה שהיא (לכאורה) שרלילה או "זורמת", גם אז הייתה אחריות עליו לעצור, כבוגר.

אני לא סקסולוג, לדעתי יש מצב במקרה הראשון (עם הנער) של משיכה מינית לגברים שהודחקה עם השנים, גם אם לאדם אין מודעות או כלים להבין שהוא אולי גיי, גם אם הוא נשוי + ילדים, זה לא "כיסוי".
בהחלט צריך לעצור עם שיקול דעת הגיוני שלא לממש את "ההדחקות שלו" דווקא ספציפית עם קטין תחת מרותו,
בא לך לאבד שליטה? לך לאיזה גיי באר ותתנסה (אנא עארף), כגבור - אל תתעסק עם מי שתחת מרותך, ובטח לא עם קטינים, נקודה.

אם נסתכל בעבר הרחוק, אפילו רחוק מאוד, נניח בתקופת ימי הביניים - הייתה לגברים מסויימים, קל וחומר בעלי מעמד ומשכילים - "משיכה" לנערים או בתולות, למטרות הנאה מינית, וזה היה עניין של מה בכל, סחר בנערים או סחר בנשים צעירות למטרות אלו ואחרות.
אנחנו בהחלט לא בתקופה הזו, אבל מה שאני בעצם אומר שייתכן וזה טבוע בDNA של גברים מסויימים (לצורך העניין), קל וחומר אם הם בעלי מעמד זה או אחר - לממש את תאוותם עם קטינים, שייתכן ואפילו תחת מרותם, או לאבד שליטה ולמשוך אותם "לשם", למקום האסור הזה.

זו דעתי.

dori78

New member
באופן מפתיע (או שלא)

למרבית האנשים (גם פה בפורום) הרבה יותר קל לקבל דברים כאלה כשמדובר ביחסים הטרוסקסואליים.

לדעתי

כשאתה בן 50 והיא 25 הרי ברור שפה מדובר על יחסים של אולי תמיכה והרגשה טובה לגבר ,כמו רוני מאנה וגני צרווני,הביא לה בית בצפון תל אביב ואולי יעשו עוד ילד ,אבל יש לו ממון וזה מתקבל על הדעת
בן 50 ובת 18-20 אולי אם בילוי עם נערת ליווי במלון הוא יוכל! הגייז תמיד היו פרועים יותר ויותר מקובל לראות צעיר ומבוגר ולהיפך ואם מחפשים את זה בשונה מנשים בוגרות שיודעות שהן מבוקשות כיום אבל לא יזמו אלא הבחור שרוצה הוא הוא שיזום !

לעצור את הגונגל? הוא הוא בתוך החדר במחשב ואז אתה יודע בא לך לממש כך ועך נכנס מחפש מצטרף לקבוצה או לפורום ומתקדם!

היום בגלל שיצר המין חזק מאוד,אז גם סטרייט שבא לו פינוק ילך בתקופות יובש לקבל מטרנסית או מגייז ורק להיכנס לאתר אטרף ולהתקדם

צלשלספק

New member
את צודקת, החברה "מקבלת אחרת" מקרים כגון אלו.

אתייג את המרים לפי חומרת הזעזוע החברתי:
1. גבר בוגר ביצע /ניסה לבצע אקט מיני בקטין או קטינה (קטיני קטינים - עד גיל 6), חסרי ישע או מוגבלים בשכלם או בנפשם.
2. גבר בוגר (זו בהחלט יכולה להיות גם אישה, אבל יקבלו את זה "אחרת" בחוגים מסויימים) ביצע או ניסה לבצע אקט מיני בקטין בגיל ה16-17.
3. גבר בוגר שכב עם קטינה בת 17.
4. בחור בן עשרים שכב עם בת 17.

1. במקרה הראשון, שהוא בדרך כלל המזעזע בחומרתו (לא הכנסתי אלמנטים של אלימות או חלילה רצח), זה מקרה טהור של פדופיליה.
2. במקרה השני, כמו אלו שצייינו לעיל וזה בעצם השוני בתפיסה החברתית כשמדובר בנער ולא בנערה, יש כאן אלמנט של סטייה מינית בנוסף, ז"א בתפיסה החברתית "להיות כאן גיי - (כשמוערבב קטין בנושא) זה לא בסדר", אבל כשמודבר ביחסים עם נערה + בוגר, את בהחלט צודקת, ברמה החברתית זה נראה פחות בחומרתו.

בקיצור כשמדובר בבוגר עם נער, יש יותר אלמנטים מזעזעים ברמת התפיסה החברתית (מעשה סדום וכד'), מאשר נערה שאולי יש לה עבר מיני עשיר וכו', גדלה בבית מתירני וכו', עולות תהיות אחרות, מאוד תלוי בסיטואציה.

למעלה