גברים עם דפוק עם תואר שלישי בטימטום

אני לא מכאן ובכל זאת

ממה שהבנתי התקשרת סימסמת השארת הודעות בתאקולי אצל גברים מסוימים(אלו שאינם הומוסקסואלים) זה עלול לצור תחושת קלסטרופוביה לרוב זה בא לפני נקודת מפנה ביחסים כשמרגישים שמשהו קרדינלי עומד להישתנות מה שיוצר ספקות וריחוק מסוים הצפה של הודעות וטלפונים מביא אותם למגננה מצדיק את הספקות ולהיתנתקות מוחלטת אגב גם אתן לא משו

magenta73

New member
ראזל מונ-אמנור

שלומות. האמת, חושבת אחרת ממך. אם הוא לא היה נעלם, היא לא היתה צריכה לחפש אותו כ"כ הרבה, כך שהגיוני שמעשה הפגע וברח היה לפני נסיונות ההתקשרות שלה, ולא הן הסיבה לההעלמות.

באז באז

New member
גם מה שאת אומרת יכול להיות נכון

וגם מה שהוא אומר יכול להיות נכון. וגם מה שאני אומר יכול להיות נכון. אה רגע, אני לא אמרתי כלום... כמעט.

אסתריקה יפה שלי

יש לי סיפור בשבילך נגיד ואת הולכת בשבילי חייך את הולכת הולכת ולפתע את רואה שביל של משהו אחר ועלין את מישהו ומכיוון ששניכם הולכים לאותו כיוון החלטתם ללכת יחד הדרך ארוכה ולא שווה לפעמים מתפתלת ומלאה מהמורות הוא מתעכב ואת מחכה וכשהו עייף את עוזרת לו במסע מתישהו מתגלה תהום בשבילו עמוקה ורחבה את ממשיכה וכשלא רואה אותו לצידך את נעצרת ומביטה לאחור רואה אותו על שפת התהום שוקל את צעדיו כמו חתול אומד את המרחק הוא פונה לאחור ולשאלתך עונה כי הוא חוזר כדי לקחת תנופה ואת מחכה בסוף הטוב את רואה אותו מזנק את התהום לרקע השקיעה נוחת בזרועותיך אבל זה לא תמיד וכשהו מתעכב זמן רב מדי את מבינה שהוא לא קופץ וכניראה החליט לקחת שביל אחר את לא חוזרת אחורה אין לך עוד מה לתת ודרכך קוראת לך להמשיך ללכת ואת הולכת מה שלומך?

Old Girl

New member
הבנת הנקרא

היא כתבה שהיא לא עונה להודעות שלו, לא שהוא עונה להודעות שלה.

באז באז

New member
גם מה שהוא הבין יכול להיות נכון

גם מה שאת הבנת יכול להיות נכון. וגם מה שאני הבנתי יכול להיות נכון. אה רגע, אני לא הבנתי כלום... כמעט.

בהחלט הבנת הנקרא,

הגיע זמן לשון. בקריאה אי אפשר לדעת אם הוא או היא , ואני מצטט: " פשוט עצבנית על אחד מיפגר (הוא / אני ) לא עונה לטלפו ןשלו לא להודעות לא לכלום שיחפש בובה מתנפחת מצידי " ולגבי ההערב בכותרת, תואר שלישי? תודה על הפרגון, אני מאוד אוהב בנות אז לא נכנס לפרטים...

אופס אז לא הבנתי נכון

את ההודעה ניתן לקרוא בשני פנים שאת מסננת אותו או הוא אותך נסי תראי

למעלה