גברים רק את האמת

יעל24יעל

New member
גברים רק את האמת ../images/Emo92.gif

מה עושים לכם המשחקים? מה זה עושה לכם שאתם מבקשים לראות מישהי והיא דוחה את זה למחר, או כשאתם מתקשרים והיא אומרת שתחזור אליכם עוד מעט וחוזרת אחרי הרבה זמן? ובכלל כל מה שאתם מעלים על דימיונכם כמובן בגבול הטעם הטוב וכמובן שאני מדברת על תחילת הקשר, עוד לפני שברור ששני הצדדים מעוניינים לגמרי

zapww

New member
אוי שאלו את זה כל כך הרבה פעמים..

דבר ראשון שעולה לי לראש זה שהיא מנסה ליברוח ממני 2 : היא לא מעונינית בקשר איתי .

גברברת

New member
שנו כאן לא מכבר בנושא המשחקים

ואם זכרוני אינו מטעני הייתה נטיה חזקה נגד המשחקים ולא בעדם יום נפלא

Vdrums

New member
../images/Emo31.gif משחקים זה לאנשים שלא יודעים

מה הם רוצים!

Sefy

New member
שזה כבר שחוק ומעצבן ../images/Emo4.gif

איך נהיה מעוניינים אם אנחנו צעצוע ? אם יש סיבה אמיתית אז בסדר, אבל סתם בשביל למשחק ? יש לי רובוטריקים אם אני כל כך רוצה לשחק!

פטושקי

New member
אני מודה שהמשחקים מאתגרים אותי

גם אני אוהב לשחק. ככל שהשחקנית טובה ו"קשה" יותר להשגה, כך עולה רמת האדרנלין בגופי/מוחי וטכניקות המשחק הנגדי שלי עולות פלאים. לרוב, העמדות הפנים שלי מצליחות להפגיש אותן עם המיטה.

מסקנה מהשרשור:

בנות, אם תלמדו לשחק - תוכלו אפילו להשיג זיון עם בן 43... (פטושקי, הכל ברוח טובה)

פטושקי

New member
נשמה, אל תתלהבי יותר מדי

בעוד חודשיים תחגוג הפרטנרית שבחיי בשנתיים האחרונות, 24 אביבים. אך שלא בפניה, יש לה כבר יורשת צעירה יותר ורעננה יותר (אני אוהב פרגיות ושזה יישאר בינינו...). תשאלי בוודאי מה לעזאזל מוצאות פרגיות בנות-עשרה ב"חטייאר" בן 43? וואללה אחותי, לא יודע... אגב, אני זוכר שכשהייתי חייל העדפתי נשים מבוגרות ומנוסות בנות גילך - 30-40. חבל שאת לא צעירה יותר ב10-15 שנים (בלתי צפויה, הכל ברוח ספורטיבית כמובן)...

Sefy

New member
"24 אביבים" ? "פרטנרית" ?

אני מזה מקווה שאתה לא "ג'קי" / "בן אדם 1" או אלוהים יודע באיזה עוד כינויים הוא נכנס. אתה לא במקרה בוגד באישתך נכון ?

פטושקי

New member
החברה שלי עוד לא בת 24, בקרוב מאד

זה מה שאתה מאחל לי? להיות שוב נשוי, רגיל ו"מסודר"? כשאתה ר ק תתחיל את המסלול אותו אני כבר שכחתי, נשב ונדבר. אל איזו פלנטה אתה חי, מתוק שלי? ומי זה ה"ג'קי" / "בן אדם 1" הזה?

Sefy

New member
אני לא "מתוק" שלך ../images/Emo5.gif

ואני חי על כדור הארץ בעוד שאתה מנסה לחיות באשליות, אז שיהיה לך בהנאה.

Sefy

New member
או כמו אנשי פורום סקס ? ../images/Emo8.gif

לעומת חלקם, לחרא על הכביש יש הרבה רגשות

Sefy

New member
יש שם הבדל בין "עקיצות" ו"קללות"

עקיצות והעלבות לא נחשבות בתור העלבה אישית למשל.

shloמי

New member
במידה וזה נהייה הרגל

היא יכולה להישאר... שם
קשר כזה לא יכול להימשך בצורה בריאה אלא אם כן בן הזוג אוהב אתגרים או התעללות

למעלה