גברים רק את האמת

שזיפוני

New member
משחקים הם פגם.

תמיד מתרצים את המשחקים כרצון להראות אתגר, או כהגנה מפני פגיעה רגשית. למה? למה לא להיות אמיתיים? האם אלו שמשחקים מרגישים עד כדי כך נחותים שהם צריכים לשחק את הקשים להשגה? האם ה"אתגר" הזה מועיל במשהו? האם אי אפשר להראות שאנחנו לא זולים גם מבלי "לשחק"? את המשחקים אני משאיר לילדים.

Sefy

New member
אני אוהב לשחק עם בחורה!

אבל משחקים אחרים לגמרי!
(כמו שש-בש, שבץ-נא, דמקה ומשחקי מחשב ועוד כמה מצונזרים
)

AlteX

New member
לא הבנתי מה הקשר לגבול הטעם הטוב...

בכל מקרה, אם במשך הזמן אני רואה שכל דבר שאני מנסה ליזום היא דוחה בגלל סיבה זו או אחרת, אני פשוט "אבין את הרמז" ואסתלק מחייה. כשהיא תרצה, היא תתקשר אליי... פעם יצאתי עם מישהי שפגשתי באתר הכרויות. אחרי שתי פגישות ראשונות (שהיו נחמדות מבחינתי), שמתי לב שכל פעם שאני מתקשר אין לה כ"כ זמן לדבר, שלא לדבר על להיפגש. פשוט הבנתי את הרמז והפסקתי להתקשר... זהו. לא יודע אם זה היה משחק, אבל זה מה שהמשחקים עושים לי...

משחקים זה כמו אוננות

כולם אוהבים את זה, אף אחד לא אוהב להודות בזה.. סתם
משחקים זה עניין יחסי למעשה, לכן גם אלו שמשחקים לא תמיד יאמרו שהם אוהבים משחקים.. מה הכוונה יחסי? כל אחד מסתכל על "משחקים" בצורה אחרת, מה שנתפס בתור "משחק" אצל מישהו אחד, יכול להתפס בתור התנהגות טבעית אצל מישהו אחר. זה לא דבר מוחלט. אבל באופן כללי, משחקים של להיות קשה להשגה הם רצויים. שוב, הכל באופן יחסי. (זה תלוי בכמה אתה עסוק באופן כללי, אם אתה אדם עסוק לרוב, לא תצטרך לשחק, פשוט תהיה בלתי מושג)

אה ועוד דבר,

מהצד השני, אם אתה אדם שנוטה להיות קצת "קרציה" תצטרך להתאפק ו"לשחק אותה קול", שהיא בעצם התנהגות רגילה אצל אחרים.. ומשחק אצלך. מה שמסביר את מה שניסיתי לומר קודם לגבי היחסיות.

Taz39

New member
רק האמת...

משחקים לא בבית ספרנו, אולי ב TOYS R US , במידה והמשחקים הם שהיא כן מעוניינת אבל משחקת אותה, יכול לעשות שניי דברים, מפסיק להתקשר או לגלות עניין ובזה נגמר. אם היא מושכת אותי מבחינה מינית משחק את המשחק מכניס אותה למיטה ומשחק משחקים... טאז - לא אוהב משחקים

למעלה