גברים, תהיו כנים.

דווקא אוהב,

אבל בדרך כלל לא מתחיל עם כאלה. יש לי תמיד תחושה שבחורות שמנות לא אוהבות רזים... ככה שזה נראה לי חסר סיכוי. יש בחורות מלאות/שמנות סקסיות בטירוף בעיני. ומצטרף לחתול - עם שמנה, חזה גדול זה MUST.

שמנמנה וענוגה.. גם הולך?../images/Emo9.gif

אני תמיד יצאתי עם רזים ככה ש.. תרגישו חופשי להתחיל איתי בהמוניכם..

גם אני תמיד יוצאת עם רזים

היה לי גם חבר מלא חייבים לעשות משהו עם הסטיגמה של אם אני שמנה אזי אני גם אוהבת שמנים מה קשור , מה ? תמיד יצאתי עם בחורים רזים ממש לא סותר את היותי שמנה ...

ואנחנו נקבע למחרתיים?

באמת ששברת לי מיתוס... וכמו שאת רואה, גם המשפט "אם אני רזה אני גם אוהב רזים" לא תמיד נכון.

קניתי אותך? אז אתה שלי...?../images/Emo132.gif

כי דווקא לא יזיק לי גבר בבית.. בדיוק נשרפה נורה .. סתם סתם תרגעו פמיניסטיות.. בשביל זה יש שותפים...

אין לי בעיה איתן

ואין לי בעיה להתחיל עם כאלה (יש לי בעיה מהותית להתחיל, בלי קשר לאיך היא נראית)

sagi26

New member
תגובה כנה

אני מאמן חדרי כושר אז ברור שאני ירצה בחור אסטטית וחטובה עם מודעות אבל אם יש טיפה מה לתפוס אז ברור שאני לא יפסול כי גם זה בעניי סקס גנפר לופס מדהימה, ביונסה פצצת על והן טיפה מלאות במקומות הנכונים. שמנות זה ממש מגעיל אותי, והאנורקסיות זה גם דוחה בעניי.

sagi26

New member
תגובה

זה בעני בחורה מלאה במקומות הנכונים כל אחד וההגדרות שלו. היא בודלישיס:) מזה בענייך בחורה מלאה????

היי גאיה

אנחנו באותו גיל? אם כן מתנצלת.. אני נוטשת אותך מחר בלילה..מחליפה ל22 אני בחורה לא רזה... אפשר לראות בתמונה.. אני לא נמשכת לגברים מלאים / עגלגלים.. ולצערי הרזים התל - אביבים / אלו שאני נתקלתי בהם (והתאהבתי עד שנפגעתי) לא בדיוק "אוהבים לתפוס".. מזדהה עם תחושותייך.

סקאוט

New member
לא מאוחר נכון?

אני מעדיף את הבחורה רזה אבל לא אנורקטית ולמרות ההעדפה שלי אחת ממערכות היחסים הכי רציניות וארוכות שלי הייתה עם מישהי מלאה בהחלט. כך שאין ביטוח בכלום הכל אינדיבידואלי לגמרי ולא פעם היו בנות רזות לטעמי שלא הייתי אומר להם מילה מלבד שלום(גם להתראות לא).

למעלה