גברים
איך אפשר להבין אותכם? איך?

גברים../images/Emo70.gif איך אפשר להבין אותכם? איך?

אני במסיבה, רחוק מהבית. מכירה איזה מישהו. יום למחרת הוא מתקשר, מדברים, אני אומרת לו שכבר הייתי בסיפור הזה וקשר מרחוק לא עובד, הוא מתעקש שננסה, אומר שאהבה היא מעל הכל, שאסור לפסול, שהמרחק לא חשוב, שהוא לא יכול לוותר על בחורה מדהימה כמותי ובלה בלה.. יופי, אני משתכנעת לאט-לאט, עוברים שבועיים - מדברים כל יום, רק צחוקים וכיף, והשיחות זורמות, והכל ממש סבבה, מתכננים להיפגש שוב, קובעים שמחר נקבע מקום ושעה ו.. זהו! פתאום הבחור לא מתקשר, וכשאני שולחת הודעה, רושם שיחזור אליי ושלאקסית הייתה תאונת-דרכים. אני מחכה ומחכה, בסוף מתייאשת ומאחלת לו חיים נפלאים; הוא מתקשר בצורה עיקשת למדי במשך המון-המון פעמים, וכשאני סוף-סוף עונה הוא אומר לי שהוא רק רצה להגיד לי שעם האקסית הכל בסדר ולא קרה כלום, אבל עכשיו הוא מבולבל ועובר עליו משהו אחר בכלל שהוא לא יכול להסביר לי, ושאולי יום אחד זה ישתנה, אבל עכשיו הוא מעדיף שלא נדבר עוד. ככה סתם. היה לנו כל-כיף. היינו רק צוחקים, והוא טען שהוא לא מאמין שאני מחזיקה אותו שעות בטלפון, כשבחיים הוא לא דיבר יותר מעשר דקות רצופות; אז מה קרה פתאום ככה סתם, שהוא אפילו לא יכול ולא מנסה להסביר לי?! למה כל גבר מאכזב אותי בסופו של דבר? למה אתם כל-כך ילדותיים ולא רגישים ולא אמיתיים? למה? הבחור הזה לא ממש חשוב; הרי בסך-הכל מדובר בשבועיים. הנקודה היא שאני חושבת ומתקשה לחשוב על גבר שלא אכזב אותי במובן כלשהו. לא רוצה להתאהב ולא רוצה להזדיין! אני קונה ויברטור.. נמאס

Vdrums

New member
שלום שלום. זה קורה גם בכיוון השני.

אז מה אנחנו נגיד? אני יודע שזו תשובה מפגרת אבל אין לי משהו אחר לומר...

seeyou

New member
גם ויברטור יכול לאכזב אותך!../images/Emo140.gif

נגמרו לו הסוללות!
אבל הפעם קצת ברצינות... יש פיתגם שאומר: A person can fail many times, but they are not really a failure until they start to blame someone else. "אני חושבת ומתקשה לחשוב על גבר שלא אכזב אותי במובן כלשהו"... אולי לא רק הם "אשמים" בגישתם אליך? נכון,גברים ונשים חושבים באופן שונה גם נכון שקשה להתאים לסביבה או למציאות אבל זה לא אומר שחייבים להשציד את החיים,לזרוק פצצת אטום. את חושבת שאם תעדיפי ויברטור על פני חבר-גבר זה יפתור לך את הבעיות? חבל החיים קצריים מלבזבז אותם בשטויות יוסי

זה היה בצחוק ../images/Emo123.gif (הויברטור)

ולא חיפשתי אשמים. רק אמרתי שתמיד התאכזבתי מהגברים בחיי, ונכון אולי הבעיה בי ויש לי דרישות גבוהות מידי או ציפיות גבוהות מידי. זה לא אומר שאני מאשימה מישהו אחר. רק מספרת על המצב הקיים. פשוט בשבילי האהבה זה הכל וכשאני אוהבת אני מוכנה לתת ה-כ-ל פשוטו כמשמעו, ורוב האנשים אינם כאלה, לפחות לא כשמגיע רגע האמת.

k e r e n m

New member
אם כבר זה תכירי...(קרן)

ואת לא צריכה ללכת רחוק בטוחה שגם כאן תוכלי מצוא אותם
...בעצם מקווה בשבילך שלא...לכי על האיכותיים...

זה היה מכוון לתומר (תכיר)

כל אופן, אני מעדיפה למצוא אנשים שאני יכולה לראות, ולא כאלה שנמצאים מאחורי ערימת אותיות על המסך.. ותודה מותק!

seeyou

New member
כשאת אוהבת את מוכנה לתת ה-כ-ל ?

יפה! זאת דרך נכונה Being happy doesn't mean everything's perfect; it just means you've decided to see beyond the imperfections זה לא חשוב כול כך כמה אחוזים מקבלים תמורת האהבה שנותנים! אם גבר לא אוהב אותך כפי שאת רוצה-מצפה זה לא אומר שלא אוהב אותך...פשוט אוהב אותך ע"פ דרכו. דבר נוסף שיש לו חשיבות להרגשה הכללית שלך יש פתגם נוסף שאומר: If you lie down with DOGS, you will get up with fleas. תלוי באיזה חברה את מסתובבת-זה עדיין לא אומר שבחברה גבוה אין נפל משלה. keep smiling יוסי

מילים נורא יפות אמרת, אבל

כשאני נותנת אני מצפה גם לקבל את אותו הדבר בתמורה, ואם זה לא קורה לי אז לא כיף לי בקשר. לכן אני נהנית רק כשאני עם מישהו שהוא בדיוק-בדיוק כמוני, אז יש הרגשה של הדדיות, של שלמות; ות'אמת? רוב האנשים אינם כמוני. נדפקתי...

seeyou

New member
כולנו מלאכים בעלי כנף אחת../images/Emo45.gif

והדרך היחידה לעוף היא לחבק אחד את השני הכי חזק בעולם! פרוש שלי , כולנו "מוגבלים" רחוק מלהיות "מלאכים"... אם יש מטרה משותפת ,כגון, "לעוף" חייבים לתמוך אחד את השני הכי חזק בעולם-לא רק כאשר כייף לנו! זה דומה להגדרה של זוגיות.

מה הקשר???

ברור שאם אני כבר בתוך קשר, אז אני אהיה לצידו, לא משנה מה; אבל אני לא אכניס את עצמי מלכתחילה לקשר עם בנאדם שאני ישר רואה כמה הוא שונה ממני, וכמה בעיות יהיו לנו. בסך-הכל אמרתי שאני מעדיפה להיות עם מישהו שממש דומה לי ולא עם מישהו שונה. העדפה אישית. אין צורך להתווכח! אני שונאת להתווכח! איש באמונתו יחיה.

seeyou

New member
גם פיתגם-../images/Emo13.gif

בדרך שלך, תצטרכי לנשק הרבה צפרדיים עד שתפגי את הנסיך שלך.

אתה לא קשור לעולם../images/Emo70.gif

אני בכלל לא מבינה מה אתה רוצה ממני! לא אמרתי שכשאני מכירה מישהו ורואה, שהוא שונה ממני, אני ישר פוסלת אותו. רק אמרתי מה אני מעדיפה . זה הכל. והסיפור - נראה לי אתה מנסה להיות מתוחכם יותר מידי וזה לא הולך לך. מה הסיפור הזה קשור פה למשהו בכלל?! מדובר שם על אימון בין חברים! מה נסגר איתך?!

למעלה