גברים
איך אפשר להבין אותכם? איך?

חידוד:

הכוונה שאם אפגוש בחור שונה ממני ממש, לא אמרתי שלא אתן לזה צ'אנס, כי אני כן - אבל אם אראה שזה לא הולך ולא מסתדר ולא כיף לנו, אז אעדיף לחתוך את זה בשלב מוקדם ולא לחכות שנה-שנתיים - כשאהיה מאוהבת בו עד מעל הראש, ואצטרך להתמודד עם כל השוני שיש ביניננו (כשבעצם הייתי מודעת אליו מלכתחילה). וכן אני יודעת שאני בררנית, ושיש לי דרישות מוגדרות מאוד, אבל ככה אני, ואני לא אתפשר סתם בשביל שיהיה לי מישהו - "אני רוצה להתעורר לצידו בבוקר ולהגיד- איזה בת מזל אני שזה הגבר שאוהב אותי. לא פחות מזה".

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif כל אחד בררן איפושהו.

השאלה עד כמה רחוק זה מגיע. ונכון, צ'אנס לא נותנים למשך שנה.

seeyou

New member
אני לא קשור לעולם?../images/Emo46.gif

חמודה!
את לא מבינה את הגברים...?
את לא מצליחה לתקשר עם העולם!!
כמה תשובות קיבלת עד היום
-חוץ ממני לשאלה הפילוסופית שלך? אם נוח לך ,תביני שכולנו לא בסדר
רק את בסדר
....יוצאת דופן! נכון
אני מנסה להיות מתוחכם יותר מידי! ועוד דבר נכון
זה לא הולך לי
.....אם את לא מבינה אני לא אשם!

טוב במקרה הזה שתיקה פירושה

ממש אבל ממש לא - הסכמה. אבל תסלח לי אם אני לא אגיב על זה יותר. ופעם הבאה-אתה לא חייב להגיב.

טלי83

New member
אז זהו שאי אפשר להבין אותם

כן אני מכירה את המצב ואת ההרגשה של האכזבות מגברים גם אני התאכזבתי אין ספור פעמים מגברים שעשו הכול כדי להרשים אותי בהתחלה אך תמיד תמיד איכזבו אותי בסוף . גם עכשיו הכרתי מישהו ממש חמוד נראה טוב בהתחלה הכול זרם ביננו דיברנו שעות בטלפון צחקנו ואפילו הלכתי לישון אצלו איזה פעם והיה ממש כיף (לא שכבנו) ונתן לי להרגיש הכי טוב בעולם לא נגע בי או ניסה לעשות כול מיני דברים בבוקר כשקמנו הוא חיבק אותי ונתן לי נשיקה. לפני כמה ימים התחיל להתנהג ממש מוזר בקושי התקשר והראה פחות התעניינות כששאלתי אותו מה קורה איתו עם הכול בסדר ענה לי רק שחרא וזהו ומאז השיחות שלנו קרירות ומגעילות כאלה והעלתי באחת השיחות מה יהיה איתנו לגבי ההמשך הוא ענה לי שהוא חושב על זה ושהוא לא סגור על עצמו לגבינו. בקיצור שוב ושוב אני מתאכזבת מחדש מגברים אני כבר איבדתי את התקווה ואני רק בת 21 מה יהיה וגם אני מתקשה לחשוב על מישהו שלא איכזב אותי אי פעם. אני ממש ממש מ א ו כ ז ב ת -מ מ כם- ה ג ב ר י ם

טלי83

New member
מעצבן מאוד

גם אני חשבתי עד עכשיו שאני לבד בעסק הזה אבל לאט לאט אני פוגשת עוד ועוד בחורות בדיוק במצב כמו שלנו ורק שתדעי מכול ההתנסויות שהיו לי עד עכשיו הבנתי שגברים אוהבים בנות שמשחקות משחקים וקשות ולא בחורות טובות אז נראה לי שאני אלך בדרך הרעה ולכי תדעי אוליי זה מה שיגרום להם להפסיק להיות כאלה דפוקים

ברור../images/Emo70.gif

לדעתי, רוב האנשים אוהבים את הבנאדם שקשה להשיג, ככה מתנהל העולם, ויש מעט מאוד יוצאי-דופן. את ממש לא לבד מתוקה! את לא ברת המזל היחידה שיוצא לה להכיר ת'גברים המניאקים.. יש יותר מידי גברים כאלה מכדי שכולם יפלו על בחורה אחת!
שיהיה לך בהצלחה!

למעלה